icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

vikca214
10. srp 2017

@tuliii tak včera nepříjemný naráz na břicho když jsme museli prudce zabrzdit pásem sem si dala do podbřišku a do hodiny silné krvácení a dnes pokracuje ☹

krisatko
11. srp 2017

Ahoj holky. Tak pořád nic nového. Akorát jsem včera večer večeřela volske oko. Hned pak mi bylo těžko, ale zaspala jsem to no a kolem půlnoci mě vzbudily, kromě bouřky, taky brutální bolesti břicha. Bodavá bolest, píchání snad všude, kolem žaludku, kolem pupku..... Chvíli jsem se snažila to zase zaspat, ale nemohla jsem se ani přetočit na jiný bok nebo na záda to bylo ještě horší. Nakonec jsem to nevydržela a vstala. Něco podobného už jsem měla, když jsem byla těhotná, byla jsem s tím i v nemocnici, ale na nic nepřišli. Po návratu domů jsem si udělala dva chleby s máslem a po chvíli to přešlo. No tak jsem se dneska ó půl 2 ráno při bouřce ladovala buchtou. A .... Zas to pomohlo 😀 nechápu co to jako je za bolesti. Je to nechutná neprechazejici bolest, jak kdyby Vám někdo ze vnitřní bodal do břicha, tahal za vnitřnosti....

vikca214
11. srp 2017

@krisatko ahoj, pokud si to měla víckrát už tak bych to nepodcenila já tohle myvam už dlouho byla mi zjištěna chronická gastritida (zánět žaludku) nic vážného jen když sním smažené umím dostat takovéto křeče a mám na to doma léky 🙂 Helicid když do půl hodiny nezaberou tak 30 kapek algifenu a je to ok ;) ale když jsem byla těhotná tak to dost řešili měla sem diety.

krisatko
11. srp 2017

@vikca214 no jenže mě minulé nic nezjistili. Takže prostě je to zbytečný

zlatickon
11. srp 2017

@tuliii jj děkuji moc teď už je zase jen 37,0 tak uvidíme po jak to bude dál měřit budu pořád a koupím i testy na ovulku a uvidíme.dekuji moc za odpoved

natyna003
11. srp 2017

Ahojte holky..Mám takový dotaz ... už 3 měsíce neberu antikoncepci (Minerva) vysadila jsem ji z důvodu že jsme se rozhodli pro miminko...Vždy když jsem si dělala ovu test tak tam byla jed a silná čárka a jedna strašně světla .. až tenhle týden (po prvé) se mi okamžitě objevili 2 silné čárky bylo to v pondělí...( Měli jsme hned sex ) v úterý jsem si dělala ovu test,a už tam byla jen jedna silná čárka a jedna světla. ( Sex jsme neměli ,řekli jsme si že se budem milovat on den :D ) ... Nejdříve jsem se chtěla zeptat ,po tom testu kdy jsem měla dvě silne čárky tak mám čekat ovulaci za dva dny ? Nebo jak to vůbec funguje...Je pravda že poslední dva měsíce mi je furt divně ,ale to mi bylo vždy ..Hlavně jsem teď za posledních 14 dní neměla vůbec chuť k jídlu ,hlavně jsem měla problémy se spodkem ,pak jsem měla menstruaci která trvala 3 dny ( od té doby co neberu Antikoncepci tak mi MS trvá max 4 dny...Pak po menstruaci jsem měla nějakou vyrozu 7 dní jsem litala na záchod ,hodně jsem zhubla...a teď najednou nemůžu jít ani na záchod ..Je možné mít zácpu při těhotenství ??...Jinak test jsem si dělala v úterý ráno a nic...🙂 Hlavně mám furt nafouklé břicho a přijde mi že se mi malinko zvětšuje ale možná to je jen v hlavě. Hlavně teď zase hodně jim ,a mám furt hlad :D Děkuji za všechny rady...Bylo by to moje první miminko takže opravdu nevím na co se mám soustředit a ještě dodám. Jsem kuřačka a poslední měsíc mi to vůbec nechutná ..jako kouřím ale o dost méně.. Děkuji mockrát !!!!❤

barca90
11. srp 2017

@natyna003 na moc

barca90
11. srp 2017

@natyna003 na moc otazek ti odpovedet nedokazu, protoze nejsme jeste v plnym snazicim se procesu, ale brala jsem minervu necelych 10 let bez prestavky a menstruaci po vysazeni mam max 3 dny a stale nepravidelnou a to uz to bude rok co ji neberu... slovy doktorky je to normalni a nemusim mit obavy, ze bych kvuli tomu nemohla otehotnet.

natyna003
11. srp 2017

@barca90 Tak i tak mockrát děkuji 🙂 ..Já mám kalendář stahnuty v mobilu a tam si vždy píšu menstruaci ,vlastně všechno si tam zapisuji ..🙂 Pak si udělám test přes internet a vypočítá mi to datum další menstruace a muži říct že mi to vždy vyjde 🙂...

lavender19xx
12. srp 2017

@natyna003 po vysazení prášků se ti tělo čistí, probouzí, takže na nějaké symptomy v tomto období se vykašli 😉. Každý tu srovnávací fázi má jinak dlouhou, někdo i několik let. Pokud jsi měla v pondělí krásně pozitivní ovu test, tak jste udělali dobře, teď ti nezbývá než čekat, ale moc se na to neupínej.
Zácpa je v těhotenství běžná, ale na to je ještě u tebe brzy 🙂. Prostě se snaž stravovat zdravěji, nepij nápoje s bublinkami, které by zhoršily to nadýmání a od středy do dvou týdnů budeš vědět, držím palec 🍀.

vikca214
12. srp 2017

@krisatko tak potom leda zkusit ten algifenu si dát ten mi zabírá 🙂 a černý čaj co nejvíc oslazeny ;)

krisatko
15. srp 2017

Ahoj holky, tak já stále nic, včera večer mě trochu pobolivalo břicho, uvidíme, spíš se asi schyluje k hoooodne opožděné tetce. Jinak včera chlap začal s tím že je asi chyba v něm, když tak dlouho čekáme, tak jsme měli večer debatu a snažila jsem se mu vysvětlit, že to prostě není nikým, že to tak prostě je....

natyna003
15. srp 2017

@krisatko Dobrý den. Mě už druhý den bolí v podbřišku ,takový neskutečný křeče až se z toho vždy opotim a začnou se mi klepat nohy a ruce. Chtěla jsem se zeptat,je to přesně týden co jsem si dělala ovu test a hned se mi ukázali dvě silne čárky. Sex s přítelem jsme měli den před tím ( neděle) a to bylo 2x,a i v pondělí jen jednou ,pak jsem si dělala ovu test v úterý a už jsem tam měla jednu silnou a jednu slabší čárku. Pak jsme spolu měli sex až v pátek. Chtěla jsem se optat kdy bych si měla udělat těhotenský test ..jsem nedockava :(. .Po jaké době se ukáže na testu těhotenství ?? ..Děkuji přeji hezký den 🙂)

anickaaa28
15. srp 2017

@natyna003 Po vynechané ms.I když já meškám už 9 dní.V Pondělí jdu na krev 😎

krisatko
15. srp 2017

@natyna003 to netuším snocu testama zkušenost nemám.

Jo a jinak. Dnes ráno klesla teplota na 35.7 a bum, je tady, potvora...

anickaaa28
16. srp 2017

Zdravím holky tak já už meškám pekelně dlouho.Šla jsem dnes na krev a zítra ráno si jdu pro výsledky tak jsem zvědavá...

krisatko
16. srp 2017

@anickaaa28 snad tam něco bude.

Já děvčata poprvé obrecela že ta svině dorazila. Poslední jsem měla 28.6. a už tajně doufala, že snad.... A nic. Ó to více mi drásá nervy, že jiní okolo mě jsou těhotni nebo už po porodu, jsem hnusna a vnitřně mě to ničí, že jim to nepřeju tolik jak bych mela. Jsem poprvé za celou dobu po ztrátě andilka fakt na dně ☹ už jsem se objednala na kontrolu k mudře na příští čtvrtek.... Ale nevydržím nemyslet na to, co je sakra špatně?!!!!

hanny1994
16. srp 2017

Tak sem asi blázen ,jde otěhotnět tři dny před ms a pak tu ms ještě dostat?

anickaaa28
17. srp 2017

Holky tak asi nic dnes výsledky krve a jsou takové. Jcg 0,2. jednotky U/I 0,2-5,3.Takže asi vyvolávačku a znovu no.

janajens
17. srp 2017

@hanny1994 a dalsi test sis delala po ms nebo to uz je po. Ms

hanny1994
17. srp 2017

Já mám mit ms az za 11 dní,ale styk byl před minulou ms a test toto

krisatko
17. srp 2017

@hanny1994 jako možný to je, kolegynka tak otěhotněla

karin1712
17. srp 2017

@hanny1994 a nemáš zrovna ovulaci? Test reaguje i na to. Taky se mi to už stalo.

zanetkamaresova
21. srp 2017

Nemůžu tomu uvěřit. Po více jak roce vidím dvě čárky na testu😀 a ne jen na jednom. Příští týden jdu na ultrazvuk ❤️
Všem vám přeji pozitivní test.
Cesta je to dlouhá a někdy i těžká ale na jejím konci je něco opravdu překrásného.

krisatko
21. srp 2017

@zanetkamaresova tak přeju hodně zdravíčka a ať to dopadne. A hlavně... Prosimtě nechoď na screening do fakultky, nebo když už, tak se zkus vyhnout Mudr. Maderkove-tozzi

zanetkamaresova
21. srp 2017

@krisatko dekuji za varování i přání 😊

maxik0812
21. srp 2017

@hanny1994 jo,taky se mi tak zadarilo a lekarka mi to potvrdila.prouzek byl slabonky,za tri dny si udelej test znovu,mela jsem uz vyrazny

kaitinka
23. srp 2017

Přeji krásný den. Patřím mezi snažilky a ráda bych se vás zeptala na vaše zkušenosti a názory na těhu příznaky. Tento týden mám očekávanou MS, ale zatím nic. Místo toho me o víkendu pobolíval lehce podbřišek při námaze a občas mi v něm píchlo. Teď mám už asi dva tři dny citlivější prsa a hlavně bradavky, v podbřišku stálý divný tlak a hlavně mám pořád pocit, ze se mi chce zvracet. A už asi týden mám střídavě jakoby zácpu a průjem.. Zkoušela jsem si dnes jeden test, ale nic se neukázalo. Je možné, že se jedná o těhu příznaky a je jen prostě brzy, aby se mi na testu ukázaly dvě čárky?

krisatko
23. srp 2017

@kaitinka je a taky neni. Od "porodí potratu" mám PMS naprosto stejný, jako příznaky předchozího tehu. Takže fakt těžko říct

janajens
23. srp 2017

Dnes dpo odpoledne

Strana