icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

alicie_k
2. dub 2016

Holky já mám 1.dc ale nějak mi to tentokrát vůbec nevadí, to jaro mě taky pozitivně nabíjí a tak se prostě jede dál 😉

@pindruse16 Taky jsem taková nějaká zamilovaná a optimistická 🙂

zlatickon
2. dub 2016

Zdravim holky muzete mi poradit?je tam ten duch nebo ne?ja myslim ze ne ale segra porad prudi ze je

martina16horysek
2. dub 2016

@zlatickon slaboucky stín tam vidím. Pro jistotu bych zkusila ještě zítra 😉

pindruse16
2. dub 2016

Holky, taky někdy přemýšlíte o tom, jak to jednou sdělíte tomu svýmu, rodičům a tak? Já vždycky když plánujeme nějakou rodinnou sešlost, tak si říkám, že by to o bylo takový hezký, kdybysme jim tam mohli ty // oznámit... protože se málokdy sejdeme takhle všichni...

maslicko
3. dub 2016

@pindruse16 no já sem nad tím už taky přemýšlela a asi to chce něco originálního, vytáhnu ho na naši Lysou horu kterou má tak rád nebo něco podobného 🙂

pindruse16
3. dub 2016

@maslicko my máme takovýho cestovního plyšáka, co s náma jezdí na dovolenou nebo na služebky 🙂 tak mu to asi nějakým způsobem poví ten plyšák.. 🙂 a rodinu bych chtěla nějak pohromadě a to se těžko udělá, aby to bylo nenápadný 😄tak so právě vždycky před nějakou sešlostí říkám, že kéž by to vyšlo, abysme jim to mohli říct 😊

tyna666
3. dub 2016

Ahoj děvčata, snad nevadí, když se zde zapojím do diskuze. 27.listopadu mi vyšel pozitivní test, dr po týdnu potvrdila, 2.ledna najednou tmavá krev tak z práce rovnou do nemocnice a 3.ledna ráno mi už prováděli kyretáž pro missed abortion. Řekli mi počkat 2-3 měsíce. Mám cyklus 28 dní, minulý měsíc 29. Měla jsem to dostat 30.-31.3. a nic, jen bílý výtok, na aprila jsem zkusila test a vybarvila se veeelice slabá // viz foto. Pak 2.4. jsme měli s přítelem styk a začala jsem slabě krvácet. A 3.4. ráno už hodně i s kousky sraženin, cítím v podbřišku tlaky a bolest jako při MS, myslíte že se jedná o ranný potrat? :(

jajinka147
3. dub 2016

@maggie_ dělala jsem si dneska digital ale až teď odpoledne..a je tam + 1-2 ale hlavní je aby to bylo v pořádku.pořád mě bolí břicho,do toho vytok jak blázen a zada. Ale říkám si ze to vydržím hlavně ať je vše ok 😀 Myslím na Tebe..snad brzo uvidíš to samé jako já 🙂

luciasek1987
3. dub 2016

Holky nekdo 2 Dpo? 🙂 kdo testne se mnou az prijde ten spravny cas? ;)

stastnazenuska
3. dub 2016

@luciasek1987 jsem na tom stejne, ale po vsech tech zklamanich cekam na prichod/neprichod MS

luciasek1987
3. dub 2016

@stastnazenuska oukej ;) drzim palce

byra
4. dub 2016

holky ráno jsem objevila růžovohnědou krev takže se MS pravděpodobně rozjíždí ☹ ☹ bolesti žádné, hnědožluté špinění trvalo 4 dny a to píchání na pravé straně pořád trvá myslím tak 5.-6.den - stále na pravé straně. Myslíte, že by mohlo jít o cystu? Začínám být nervózní. Jsem 27DC a 11DPO. Omlouvám se za nechutný popis.

alicie_k
4. dub 2016

@byra Ahoj, já to měla min.cyklus podobně a nakonec z toho byla MS bohužel, dokonce se i zpozdila. Měla jsem vpravo podle UZ něco jako cystu, ale prý to s MS odejde a je pravda že už mě nebolí nic 🙂 jsem dnes 3.dc a půjdem dál 🙂

byra
4. dub 2016

@alicie_k děkuji 🙂

bonynka1981
4. dub 2016

@tyna666 asi bych raději hned jela do nemocnice. Ať ti vezmou HCG.

maggie_
4. dub 2016

@jajinka147_ No tak to je krásný, ten digitální je super no, že ti to spočítá... 🙂...já dnes budu volat zase na gyndu a objednám se na pátek :/... Už jsem vážně nás*anální, ani se to jinak říct nedá..nebo jestli už bezmoc? :( nedávno si pamatuju, že jste čekali až z tý gyndy napíšu a teď znova...tak snad už mi trochu pomůžou 🙂... Chci se na to dívat pozitivně

maggie_
4. dub 2016

@byra_ tak koukám, že tu zůstaneme spolu :D neztrácej naději, to zmáknem 🙂

byra
4. dub 2016

@maggie_ já doufám, ale mrzí to 😠 navíc jsem byla nachlazená, takže jsem potřebovala vědět jestli můžu léky. TT jsem dělala dnes (ale ne z úplně ranní moči), až v práci a velký prd 😝 když na to koukám půl hodiny tak SEMI ZDÁ, že tam něco je, ale je to mamatest a ty dělají duchy, navíc je to půlhodiny po limitu a taky to mám určitě vsugerované a vykoukané 😀 prostě je tam prd. Trochu se bojím toho píchání ☹

maggie_
4. dub 2016

@byra_ tak jestli se bojíš hodně, tak si zajdi na gyndu, ale většinou to nic není 🙂 ale tak pro jistotu...jinak taky jsem dneska dělala tt a nic, už ani nečekám, že by tam bylo něco jiného...už chci jen klasický cyklus a na všechno ostatní kašlu...ten Mamatest je na nic no...to si kup jinej, ale taky vždycky něco vykoukám :D

byra
4. dub 2016

@maggie_ už to píchání přestalo 😀 😀 😀 😀 vždycky když na to začnu myslet CO TO JE tak to přestane a přesune se to vlevo 😀 třeba psychosomatický projev 😀 za chvíli mi z toho hrábne. Přemýšlím zda už dnes nasadit kontryhel a drmek

maggie_
4. dub 2016

@byra_ záleží no, já jsem pila jen kontryhel a nijak mi to nepomohlo, takže asi mi bylinky momentálně nepomůžou... Ale tak pokud máš taky nepravidelný cyklus, tak zkus 🙂

pindruse16
4. dub 2016

Holky, pro pobavení vám povím, co se mi o víkendu zdálo... z pátka na sobotu se mi zdálo, že jsme si s přítelem vyměnili těla a chtěli se milovat, ale já nevěděla, co s tím, co mám právě mezi nohoma, dělat 😕 😀 další sen v tu noc byl o pozitivním TT... a pak ze soboty na neděli se mi zdálo, že jsem těhotná, mám už pupek a doktor mi sdělil, že čekám trojčata... lišky 😎 a přišlo mi to úplně normální 😀 ... bojím se kouknout do snáře, co to asi může znamenat 😲 😀

na to jak píšu, že na těhotenství nemyslím tak 'hystericky', jsem pozitivní a plná lásky, a pak se mi zdaj tyhle sny, si myslím, že je na čase zavolat chocholouška 😲 😀

byra
4. dub 2016

@maggie_ já ho pila minule první měsíc i s drmkem a poprvé jsem měla ovu, do té doby ani ťuk. Jinak mi teda zkrátil cyklus z posledních 38 na 28DC, dnes jsem buď 27DC nebo 1DC, nevím - ráno to bylo jen na papíře (intimka po noci čistá), tak jsem tam dala tampon a uvidíme. Bolesti zatím žádné tak třeba i to způsobil kontryhel - pila jsem 1-14DC a už mi to pití čaje docela chybí 🙂

@pindruse16 jéjda to jsi měla ráno super pocit, co? 😀 jako děti zvířata? 😀 😀 😀

pindruse16
4. dub 2016

@byra jestli budou naše děti po tatínkovi, tak to zvířata budou 😀 ale přijde mi divný, že jsem se nad tim v tom snu vůbec ani nepozastavila :D

maggie_
4. dub 2016

@pindruse16_ to je normálka věř mi :D jednou jsem dělala k obědu šťouchaný brambory se slaninou a cibulkou s něčím a jak byli dobrý :D v tu noc jsem porodila rendlíček s oněma bramborama :D a taky mi to přišlo v pořádku :D...

@byra_ já se chci taky ke kontryhelu vrátit asi, ale až co mi řekne gynekolog no...

jajinka147
5. dub 2016

ahoj holky, teda vy máte sny 🙂 jak to s váma vypadá? Já jsem pila kontryhel předminulý měsíc, pak jsem měla strach aby nebrzdil ovulaci, tak jsem se na něj vyprdla. 🙂 Myslím na vás jak vám je a jak vám to jde 🙂

simonsa
5. dub 2016

Ahojky holky, ráda bych věděla Váš názor, jestli tam něco vidíte. Menstruaci mám mít až 7.4.2016 ale zvědavost mi nedala, jelikož se mi včera udělala dost špatně a tak se cítím nějak jinak. Je to asi moc brzo, ale vidíte tam něco ? Je to dnes z rána. Děkuji

drabkova_zuza
5. dub 2016

@simonsa já ji tam vidím 🙂

beruska1889
5. dub 2016

@simonsa je tam 😉

simonsa
5. dub 2016

@beruska1889
@drabkova_zuza jéééééééééé, to by bylo super 🙂 kdy mám udělat další test pro jistotu zda bude silnější ? Díky

Strana