Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@zlatickon slaboucky stín tam vidím. Pro jistotu bych zkusila ještě zítra 😉
Holky, taky někdy přemýšlíte o tom, jak to jednou sdělíte tomu svýmu, rodičům a tak? Já vždycky když plánujeme nějakou rodinnou sešlost, tak si říkám, že by to o bylo takový hezký, kdybysme jim tam mohli ty // oznámit... protože se málokdy sejdeme takhle všichni...
@pindruse16 no já sem nad tím už taky přemýšlela a asi to chce něco originálního, vytáhnu ho na naši Lysou horu kterou má tak rád nebo něco podobného 🙂
@maslicko my máme takovýho cestovního plyšáka, co s náma jezdí na dovolenou nebo na služebky 🙂 tak mu to asi nějakým způsobem poví ten plyšák.. 🙂 a rodinu bych chtěla nějak pohromadě a to se těžko udělá, aby to bylo nenápadný 😄tak so právě vždycky před nějakou sešlostí říkám, že kéž by to vyšlo, abysme jim to mohli říct 😊
Ahoj děvčata, snad nevadí, když se zde zapojím do diskuze. 27.listopadu mi vyšel pozitivní test, dr po týdnu potvrdila, 2.ledna najednou tmavá krev tak z práce rovnou do nemocnice a 3.ledna ráno mi už prováděli kyretáž pro missed abortion. Řekli mi počkat 2-3 měsíce. Mám cyklus 28 dní, minulý měsíc 29. Měla jsem to dostat 30.-31.3. a nic, jen bílý výtok, na aprila jsem zkusila test a vybarvila se veeelice slabá // viz foto. Pak 2.4. jsme měli s přítelem styk a začala jsem slabě krvácet. A 3.4. ráno už hodně i s kousky sraženin, cítím v podbřišku tlaky a bolest jako při MS, myslíte že se jedná o ranný potrat? :(
@maggie_ dělala jsem si dneska digital ale až teď odpoledne..a je tam + 1-2 ale hlavní je aby to bylo v pořádku.pořád mě bolí břicho,do toho vytok jak blázen a zada. Ale říkám si ze to vydržím hlavně ať je vše ok 😀 Myslím na Tebe..snad brzo uvidíš to samé jako já 🙂
Holky nekdo 2 Dpo? 🙂 kdo testne se mnou az prijde ten spravny cas? ;)
@luciasek1987 jsem na tom stejne, ale po vsech tech zklamanich cekam na prichod/neprichod MS
@stastnazenuska oukej ;) drzim palce
holky ráno jsem objevila růžovohnědou krev takže se MS pravděpodobně rozjíždí ☹ ☹ bolesti žádné, hnědožluté špinění trvalo 4 dny a to píchání na pravé straně pořád trvá myslím tak 5.-6.den - stále na pravé straně. Myslíte, že by mohlo jít o cystu? Začínám být nervózní. Jsem 27DC a 11DPO. Omlouvám se za nechutný popis.
@tyna666 asi bych raději hned jela do nemocnice. Ať ti vezmou HCG.
@jajinka147_ No tak to je krásný, ten digitální je super no, že ti to spočítá... 🙂...já dnes budu volat zase na gyndu a objednám se na pátek :/... Už jsem vážně nás*anální, ani se to jinak říct nedá..nebo jestli už bezmoc? :( nedávno si pamatuju, že jste čekali až z tý gyndy napíšu a teď znova...tak snad už mi trochu pomůžou 🙂... Chci se na to dívat pozitivně
@maggie_ já doufám, ale mrzí to 😠 navíc jsem byla nachlazená, takže jsem potřebovala vědět jestli můžu léky. TT jsem dělala dnes (ale ne z úplně ranní moči), až v práci a velký prd 😝 když na to koukám půl hodiny tak SEMI ZDÁ, že tam něco je, ale je to mamatest a ty dělají duchy, navíc je to půlhodiny po limitu a taky to mám určitě vsugerované a vykoukané 😀 prostě je tam prd. Trochu se bojím toho píchání ☹
@byra_ tak jestli se bojíš hodně, tak si zajdi na gyndu, ale většinou to nic není 🙂 ale tak pro jistotu...jinak taky jsem dneska dělala tt a nic, už ani nečekám, že by tam bylo něco jiného...už chci jen klasický cyklus a na všechno ostatní kašlu...ten Mamatest je na nic no...to si kup jinej, ale taky vždycky něco vykoukám :D
Holky, pro pobavení vám povím, co se mi o víkendu zdálo... z pátka na sobotu se mi zdálo, že jsme si s přítelem vyměnili těla a chtěli se milovat, ale já nevěděla, co s tím, co mám právě mezi nohoma, dělat 😕 😀 další sen v tu noc byl o pozitivním TT... a pak ze soboty na neděli se mi zdálo, že jsem těhotná, mám už pupek a doktor mi sdělil, že čekám trojčata... lišky 😎 a přišlo mi to úplně normální 😀 ... bojím se kouknout do snáře, co to asi může znamenat 😲 😀
na to jak píšu, že na těhotenství nemyslím tak 'hystericky', jsem pozitivní a plná lásky, a pak se mi zdaj tyhle sny, si myslím, že je na čase zavolat chocholouška 😲 😀
@maggie_ já ho pila minule první měsíc i s drmkem a poprvé jsem měla ovu, do té doby ani ťuk. Jinak mi teda zkrátil cyklus z posledních 38 na 28DC, dnes jsem buď 27DC nebo 1DC, nevím - ráno to bylo jen na papíře (intimka po noci čistá), tak jsem tam dala tampon a uvidíme. Bolesti zatím žádné tak třeba i to způsobil kontryhel - pila jsem 1-14DC a už mi to pití čaje docela chybí 🙂
@pindruse16 jéjda to jsi měla ráno super pocit, co? 😀 jako děti zvířata? 😀 😀 😀
@byra jestli budou naše děti po tatínkovi, tak to zvířata budou 😀 ale přijde mi divný, že jsem se nad tim v tom snu vůbec ani nepozastavila :D
@pindruse16_ to je normálka věř mi :D jednou jsem dělala k obědu šťouchaný brambory se slaninou a cibulkou s něčím a jak byli dobrý :D v tu noc jsem porodila rendlíček s oněma bramborama :D a taky mi to přišlo v pořádku :D...
@byra_ já se chci taky ke kontryhelu vrátit asi, ale až co mi řekne gynekolog no...
ahoj holky, teda vy máte sny 🙂 jak to s váma vypadá? Já jsem pila kontryhel předminulý měsíc, pak jsem měla strach aby nebrzdil ovulaci, tak jsem se na něj vyprdla. 🙂 Myslím na vás jak vám je a jak vám to jde 🙂
@simonsa já ji tam vidím 🙂
@simonsa je tam 😉
@beruska1889
@drabkova_zuza jéééééééééé, to by bylo super 🙂 kdy mám udělat další test pro jistotu zda bude silnější ? Díky

Holky já mám 1.dc ale nějak mi to tentokrát vůbec nevadí, to jaro mě taky pozitivně nabíjí a tak se prostě jede dál 😉
@pindruse16 Taky jsem taková nějaká zamilovaná a optimistická 🙂