icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

byra
8. kvě 2016

@luciasek1987 ještě bude asi brzo na test, ještě počkej. Bílý výtok je celkem slibný příznak, pokud nesvedi nebo není cítít

verisek157
Odpověď byla odstraněná
luciasek1987
8. kvě 2016

@byra nn nic nesvedi ani neni citit.. ale jak rikam.. to bylo vcera a predevcirem.... dnes zadne priznaky...

pindruse16
8. kvě 2016

@byra wow, tak to jste borcí, 30 km za víkend 😎 to bych řekla, že to tříslo bude opravdu tím ;)

luciasek1987
8. kvě 2016

@pindruse16 my jsme dnes ujeli v Chorvatsku 85 km na kole... Jsem hotova ale alespon jsem nemela cas myslet na priznaky :D

pindruse16
8. kvě 2016

@luciasek1987 teeda v Chorvatsku, to závidím teda... my teda procházkujem každý víkend tady po Plzni a chodím běhat (teda poslední dobou spíš tak nějak sporadicky, ale běhám).. na kolo bych HO nedostala a na nějaký tůry taky ne 😀 turistiku a takovýhle věci si mám prej dělat s kamarádama sportovcema 😀

luciasek1987
8. kvě 2016

@pindruse16 to u nas doma by kamaradi sportovci teda neprosli :D tak toho vyuzij, nech se jednou nejakym nabusenym sportovcem doprovodit domu a to uvidis jak ten tvuj pujde sportovat :D

pindruse16
8. kvě 2016

@luciasek1987 on je spíš na činky než na turistiku/běh/kolo 😀 mně zase nebaví ty činky... nojo, protiklady se přitahují 😀

byra
9. kvě 2016

Holky nad ránem mě vzbudily hrozné MS bolesti ☹ musela jsem si vzít od bolesti algifen, protože to trvalo od 4 do půl 6 kdy jsem vstávala. Na noc jsem měla nejmenší tampon a byla tam trochu krev a hlen ☹ takže to asi budu počítat jako 1 DC. dost se mi to teda posunulo až na 32 DC, dnes zajdu přes oběd mrknout do zdravé výživy na kapky z jeřábu ptačího - prý posunují ovu (to bych potřebovala, protože byla až 18 DC a tím pádem by se mi zkrátil i cyklus).

@luciasek1987 a copak děláte v Chorvatsku? Nad kolem jsem taky přemýšlela, ale musím ho dát po zimě do pořádku a pořád není čas 😉

nunik
9. kvě 2016

Ahoj holky v dubnu jsem doužívala HA.Ms jsem měla 16.4. A už něco přes týden mě povolívá břicho jako na ms.Tak nevím jestli ms mám očekávat,nebo pokud nedorazí,zkusit testovat?Ale ještě je na test asi brzo :(

byra
9. kvě 2016

@nunik ahoj, jak dlouhé máš cykly a kolikátý DC jsi? Možné je všechno 🙂

pindruse16
9. kvě 2016

28DC.. minuly mesic jsem se uz v tento den po Duphastonu svijela v MS-bolestech a byl to vlastne muj 1DC... boze ja mam nerv 😀 ... pokud i zitra nic, ve stredu testnu 😠 .. uffff... aaaaaaa 😀

byra
9. kvě 2016

@pindruse16 držím pěsti 🙂 k čemu je ten Duphaston?

pindruse16
9. kvě 2016

@byra diik 🙂 Duphaston beru kvuli srovnani cyklu vzdy 10 dni od 15DC a zabira to... prvni mesic jsem mela asi bez ovulace, ale ted druhy mesic jsem ten 13DC tu ovulaci citila... 🙂. Zaroven ale podporuje tehotenstvi, protoze vytvari po tej ovulaci dobry prostredi v deloze pro uhnizdeni a udrzeni... nekterym zenam je predepisovan v zacatku tehotenstvi, pro udrzeni miminka...

Jo a uz jsem ho brala loni v lete dva mesice a diky nemu mi nabehla ovulace... do ty doby jsem mela cykly anovulacni...

byra
9. kvě 2016

@pindruse16 no vidíš, mě nebylo nabídnuto absolutně nic - jen dotaz ovulujete? říkám ano mám první měsíc pozitivní ovutest, tak šup do CAR na vyšetření... Tady se řeší duphaston, pregnyl, a já nevím co ještě a já prd

pindruse16
9. kvě 2016

*ten minuly mesic byl bez ovulace, protoze do toho 15 DC nestihla probehnout, jak jsem melaprodlouzeny ty cykly a Duphaston podporuje tu poovulacni fazi, takze ovulaci nedovoli probehnout, protoze predpoklada, ze uz probehla... takze ovu musi dochazet jeste pred tim 15DC..

pindruse16
9. kvě 2016

@byra tohle me taky hrozne "fascinuje", ze co doktor, to jinej pristup ☹ hlavne ti gynekologove by meli byt jini nez ostatni :(... zase na druhou stranu v tom CARu zjistis, jestli jsi uplne ok ne?

na nasem doktorovi bylo videt to nadseni a zacal se se mnou bavit jeste lepe nez kdy jindy, kdyz jsem mu rekla, ze uz miminku nechavame volnej prubeh 🙂

byra
9. kvě 2016

@pindruse16 na poslední prohlídce koncem února mi dělal vnitřní UTZ a pak za 14 dní HP a vše v pořádku ☹ mezitím naběhla ovulace. Akorát teda co mě trápí navíc je, že poslední 2 MS jsou divné - trvají 3 dny, ale předtím 4-6 dní špiním. ☹

luciasek1987
9. kvě 2016

@byra jsme tu pracovne... jinak kolo je fajn, ale jeste lepsi je spinning.. tam se clovek fakt zapoti 🙂)

luciasek1987
9. kvě 2016

holky zitra budu 10 dpo.. testovaly byste??

pindruse16
9. kvě 2016

@byra 4-6 dni? to je dost teda... :(

byra
9. kvě 2016

@pindruse16 já vím, ale nikdy jsem neměla takové to, že se z ničeho nic spustí MS, vždycky jsem pár dní předtím špinila.
@luciasek1987 a vydržíš to ještě? 😀

luciasek1987
9. kvě 2016

@byra no ciste teoreticky jo.. Cekam jak me tu navnadite 🙂

digisek
9. kvě 2016

@luciasek1987 .... to ještě vydrž.....10 dní je málo na hladinu hCG .... ať nejsi zklamaná.......dej tomu 14 dní to už by se to mělo ukázat líp ...... držím palečky ....... 😲

janca84
9. kvě 2016

@byra Ahoj, no já špiním zhruba od ovulace po MS a doktorka mi dala utrogestan, 15-25 DC, že to špinění může ztížit otěhotnění, dá se otěhotnět, ale šance je menší

luciasek1987
9. kvě 2016

@digisek dekuju za rady ale 14 dni to fakt nedam :D je fakt ze 10 dpo je asi fakt malo... no nevim.. uvidim.. :D dyztak dam vedet..

byra
9. kvě 2016

@janca84 já minule špinila 24-30 a teď 29-32 (tak se to zase zkrátilo), možná to udělal ten kontryhel

digisek
9. kvě 2016

@luciasek1987 ... to dáš .... uvidíš .... hlavně uděláš si test po 10 dnech a nic tam nebude vidět a budeš ještě víc nedočkavá co ten 11 den .... nebooj ..... dej miminku čas ..... já jsem taky napjatá jak struna jestli se to povedlo ale já jsem teprve 3 dpo takže já mám fakt ještě na testy dost času .... 😀

maggie_
9. kvě 2016

Ahoj holky 🙂 tak Já už mám za sebou první měsíc s Utrogestanem a včera mě bolelo podbříško fakt fest, bohužel se hlásila o příchod MS, takže hlásím 1DC :( .....přijde mi to už nekonečný :(
@pindruse16_ Ahojky, tak co ty vůbec? Jak jsi na tom 🙂

iritia
9. kvě 2016

Ahoj holky tento měsíc jsem se rozhodla sledovat ovulaci testy a hele co se mi ukazuje 😕 moc tomu nerozumím noo spíš vůbec. První čárkybyly od asi 3-5.5 podle mmenstruačního kalendáře ovulace a nejvyšší možnost otěhotnět ... Dnes mi to píše střední šancettěhotenství a ovu testy začínají být pozitivní.

Strana