icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

komive
9. kvě 2016

Ááá, holky, já jsem dneska nějaká napruzená..do toho jsem si hnula se zádama, skvělý..

kastanek87
9. kvě 2016

@digisek tak to mě pobavilo :D já abych toho neměla málo,tak mi k té zatracene cyste přibyl zánět spojivek 😀 @luciasek1987, hned jak testnes,dej vědět ;) držím vám všem pesticky!!!

luciasek1987
9. kvě 2016

@kastanek87 chudinko... posilam srdicko pro uzdraveni.... a dekuju dam vedet... moc nadeji si nedavam.. jako kazdy mesic.. ale preci jen tenhle mesic je to jine... bily vytok, bolest bradavek, dloubani v podbrisku... jeste vcera jsem si dala vinko.. dnes mam takovy divny pocit ze bych uz nemela... ALE je dost mozne ze mi jen hrabe uz :D

iritia
9. kvě 2016

@luciasek1987 moc přeji 🙂

luciasek1987
9. kvě 2016

@iritia děkuji.. holky vsechny jste skvele... jednou se to podari nam vsem.. at uz bez pomoci lekaru ci s pomoci... ale vim ze kazda jednou budeme mit to svoje vysnene mimco 🙂

kastanek87
9. kvě 2016

@luciasek1987 juuuuu,děkuji moc 🙂 no ráno valim k doktorce. Třeba nehrabe ;) mysli pozitivne. Ja teď nemám čas na žádný myšlenky,jelikož mi ráno odjel malej poprvé na školku v přírodě. Takže pořád myslím na to,co asi dělá,jak se má jestli mu není smutno 😀 mně je totiž obrovský smutno 🙂

luciasek1987
9. kvě 2016

@kastanek87 nebooj malej se ma urcite skvele 🙂) ja jsem jedinacek a mamka se se mnou tedy moc nemazlila :D ve 4 letech jsem jela poprve sama na tabor a poprve pryc od rodicu a rovnou na tri tydny.. dodnes si to pamatuju.. ale nastesti uz jako malinka jsem byla hodne komunikativni a vsichni me tam brali.. ale jako ve 4 letech? :D mamka s tatkou byli drsoni no... 😀

pindruse16
9. kvě 2016

@luciasek1987 koukám, že máme uplně stejný pocity... taky mám pocit, že tentokrát je to všechno jiný, a že by tam ty // mohly být :D... (na jednu stranu "musí", protože jsem se dneska dozvěděla, že sestřenka se snoubencem se taky začínají snažit a kdyby jim to vyšlo dřív než nám, tak by mě asi klepla pepka .. )

kastanek87
9. kvě 2016

@luciasek1987 tak to teda byli :D 3 týdny bych bez něj v životě nezvládla. To ses fakt dobrá že tak malá jsi to dala,i když na výběr jsi asi moc neměla že? 😀 😀 Je mu 4,5 a je takovej stydlin. Ale zas je to se skolkou,děti má rád a hlavně paní ředitelku,která jela taky 😀 no ať už je pátek a je u mě 🙂

luciasek1987
9. kvě 2016

@kastanek87 zítra už je úterý, to uteče neboj 🙂) já si pamatuju, jak mě posadili do autobusu a já jen koukala přes to sklo, jak se moji rodiče zmenšují a najednou tam nebyli 😀 😀

kastanek87
9. kvě 2016

@luciasek1987 je to snad ještě horší čekání než na dvě čárky na testu 😀 ale tak žádný následky zranění na tobě nezanechalo ne? 😀 😀

kastanek87
9. kvě 2016

@luciasek1987 to zranění tam nemá být nevím jak se tam ocitlo 🙂 🙂 🙂

luciasek1987
9. kvě 2016

@kastanek87 ne myslim si ze jsem spis takova hodne komunikativni a celkove akcni 🙂) ale asi se mi styskalo.. to uz si nepamatuju :D kazdopadne neni nic horsiho nez cekani na // :D

valeri10
9. kvě 2016

@luciasek1987 nazdarek ty uz zitra testujes?

luciasek1987
9. kvě 2016

@valeri10 mam to v planu... vim ze je to brzy... ale co.. zkusim to.. co ty?

valeri10
9. kvě 2016

@luciasek1987 ja jsem cerstva cekatelka.v sobotu jsem byla na prvním iui

misacek3
9. kvě 2016

@digisek Tak to je dobré tedy, docela se v tom vidím a to zkoušíme teprve druhý měsíc 🙂 a zatím se docela držím. Ale dneška jsem 3DPO dle ovu testu a píchá mě celý den v bříšku a nic mě nerozhází (ráno mi spadnul tel na zem, prasknul displej a tak jsem si šla koupit rovnou nový tel 😀 a jsem naprosto v klidu) a do to mi je lehce blbě. Tak uvidíme. Všem ostatním držím palečky!!!!!

maggie_
9. kvě 2016

@luciasek1987_ koukám, že už z toho taky kveteš 😀 no holky @pindruse16_ držím palečky, hned se ozvěte, jak budete vědět 🙂 a popř.fotku ať se můžeme radovat aspoň my, co tu zbudeme 😀

maggie_
9. kvě 2016

@byra_ no to je ještě dobrý 😀 já vykoupila půlku fronetků se skořicí a čokoládou 😀 tak asi nás pak čeká společný testování 🙂

luciasek1987
9. kvě 2016

@maggie_ jo jsem cela rozkvetla 😄😄😂 zblaznim se z toho.. 😊😊

maggie_
9. kvě 2016

@luciasek1987_ no dyť jo 😀.... Hele já teď nedělám nic, neměřím, nedělám ovu testy, ani těhu testy (takže na to jako nemyslim 😀) a stejnak nic, takže je to jedno, jestli na "to" myslet nebo ne 😀 😀

luciasek1987
9. kvě 2016

@maggie_ pokud tehu nejsem tak pristi mesic jsem bez testu 🙂 a uz resit nebudu a po lete budu resit u dr

1nelinka
9. kvě 2016

@luciasek1987 a kdy budes testovat zitra? Ja si kazdy mesic pripadam tehotne a tenhle poprvy vubec ne ..🙂))

ms.neomagic
9. kvě 2016

@luciasek1987 ty jsi taky vsude 😀

kettkav
9. kvě 2016

Holky,co děláte aby vám z toho nehráblo? 🙂Ja se teď tím cítím úplně posedlá :-\

luciasek1987
9. kvě 2016

@1nelinka chtela bych testnout zitra..

1nelinka
9. kvě 2016

@kettkav jak se dlouho snazite? My teprve od zari ale uz by jsme taky byli radi..🙂 ja se snazim nemyslet na to..delame vylety nekolikrat tydne tak se zameruju na to co kdy kam atd..plus jsem ted vybirala letni dovcu.. Venuju se pejskovi denne chodime okruh prez 5km a pak se samozdrejme venuju manzelovi tak si to snazeni tak nejak ani nepripoustim vetsinou si udelam 1test pred planovanou ms at jsem smirena s tim ze prijde a dal uz to neresim..🙂

1nelinka
9. kvě 2016

@luciasek1987 tak budu drzet moc palecky

luciasek1987
9. kvě 2016

@kettkav mne uz hrablo ale nestydim se za to a nechavam svym emocim volny prubeh 🙈😇

pindruse16
10. kvě 2016

tak MS zatim nedorazila a uz mi rano cukaly ruce... precijen mam TT v tasticce hned vedle WC 😀 .. uff, takze zitra rano... ale dneska cejtim uz jen bradavky... v podbrisku se dnes nic nedeje... 😖 jak blazen dneska... holky, ja vecer neusnu 😀

Strana