Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahojte, jak to tady čtu, že máte všichni příznaky, tak mám obavy, že mě snahy byly zbytečné:( jsem jen 6 dní po ovulaci, zatím žádné uhnizdeni, nic, bez bolesti, bez ničeho. Jaká je pravděpodobnost, že bych už teď něco cítila? Přijde mi to totiž strašně brzo...
@maggie_ včera jsem se dala zase do breku, když jsem přišla domů... prostě jak jsem sama, tak se to spustí.. naštěstí jsem pak byla na tréninku mezi lidma zase, tak mi to pomohlo 🙂
jinak bych si ráda sama sobě naordinovala "půst od snažení"... prostě se na to přestat upínat.. říkám si: vyprdni se na to, užívej přítomnost a ono to příjde .. a mít to prostě "na salámu" jako to maj ti naši chlapi... jenže tohle přesvědčení mi vydrží stejně maximálně do ovulace 😀 nebo do prvního těhotenskýho bříška, který potkám... 😀 .. kdyby to člověk aspoň neviděl všude kolem...
@digisek to jsem teda ještě neviděla, ale je to fak dost vymakaný, jak ot ukazuje, kolik toho hormonu tam je... 🙂
@pindruse16 no právě.....u nás jsem viděla jen testy co ti ukazují buď + a - a nebo // .... ale takhle pěkně i s hladinou hormonu .... holt američani ...asi jsou zase napřed 😀 😀 😀
@pindruse16_ Já tě chápu no 🙂 kolikrát se v sobě nevyznám. Snažíme se a u každý jedný / na testy jsem zklamaná. Teď tím, že netestuju je to lepší, ale zase ten můj chlap no 😒 jsem teď nějak rozpoložená....Od minulýho tejdne od neděle jsme spolu ani nespali, když to řeknu narovinu, protože mám teď nějakou osobní ponorku ☹ a to beru ten Utrogestan, tak nevim co se mnou hold...
já se včera a převčírem cítila hrozně, křeče v břiše, břicho nafouklé jak balon, nálada mizerná.....už jsem začínala mít pocit že se uvnitř asi něco děje....a dneska jako když utne, je mi úplně pohodově, nálada, žádný bolesti nic ....takže si připadám úplně netěhotně 😀 jsem zvědavá na příští týden na test ....
Ahoj holky,nechci zakladat dalsi diskuzi tak se zeptam tady,v jinych diskuzich mi ani neodpovi...minuly tyden jsem mela hrozne bolesti podbrisku,naladovost,unava,ale v nedeli jsem dostala ms...orvala jsem to..jenze ouvej,ms po 2dnech skoncila (1den hodne silna,2den slabsi a pak uz nic)..vcera opet bolesti podbrisku,pichani v prsou,ana toal.papiru hlen jakoby s kapickou krve,odpoledne mi bylo i na zvraceni..dnes uz je to lepsi..ale neni to ono..tt negativni...myslite,ze muzu byt tehu? mam zkusit ten ovu test,kdyt tehu je negativni? dekuju za kazdy nazor.
@ms.neomagic holky tady v diskusi psaly že ovu test může být při těhu taky pozitivní, ale rozhodně na to není určený a spolehlivě to ukáže tt test ...... ovu test může být při těhu pozitivní ale taky nemusí ... počkala bych pár dní a testovala tt testem znovu .... při těhotenství ten hormon roste s každým dnem takže pokud bys byla těhu tak se to na tt testu musí ukázat......
V pondeli jdu k dr.,tak uvidim..je to otrava ☹
@ms.neomagic Nechala bych to na doktorovi ať zjistí co a jak. Těhu test nemusí ukazovat nic ale tak krátké krvácení nebude menstruace. Tak držím palce 😉
Já druhý den čekám jestli se mi menstruace jen zpozdila, nebo se podařilo.... Každé píchnutí mě rozhodí a nedokážu myslet na nic jiného, je to šílené 😢
Holky - já jsem tak STRAŠNĚ ráda, že neblbnu sama 🙂)) Furt bych jenom testila, nemyslím na nic jiného... Dneska 12 DPO a test bílý :( Jsme po sedmém IUI - už jsem fakt zoufalá... A zítra samozřjemě testím zas že 😎 tak mi držte palce 😖
@upuska řeší se to kortikosteroidy, které beru, zatím úspěch nezaznamenám, můžu to ještě ošidit IUI, zatím zkoušíme přirozeně. Chodím na folikulometrii. Otěhotnění nebyl problém předtím, teď už nejde ani to ☹
Dobré ráno holky...... já už se s nadějí tenhle měsíc loučím ........8dpo mi teplota klesla o 2 desetiny...dnes je 10dpo a teplota pořád dole......takže ☹
Dobré poledne holky 🙂 tak jak jsme na tom, po víkendu ??
Já jsem 8DC a dnes začínám s Ovu testy 😉 po 14denním půstu (sexuálním) jsme si to o víkendu vážně vynahradili a zase čekáme na den, kdy budu nasazovat Utrogestan.....Doufám, že když už se to počasí jakžtakž lepší, půjde to jako po másle 🙂
Čekám na tuto neděli, takže o víkendu nic, naopak přišla migréna, tak jsem byla nakonec ráda, že "dny D" budou až za týden, to bych nedala ☹ Však už vymýšlím, jak si vezmu nějaké náhradní volno, abychom se doma sešli oba dva a bez syna - jinak se sourozence nedočká 🙂
Já mám mít čtvrtý den menstruaci, nemám.... radovala bych se jak bláznivá, ale minulý měsíc přišla pět dní po, tak se spíš strachuju a už vymýšlím kdy půjdu k doktorce, nechat se vyšetřit kvůli tomu že se nedaří.... Už je to osmý měsíc a bohužel ztrácím nějak pozitivní myšlení ☹ test si udělám až když menstruace zítra nepřijde. Jinak bych se rozhazovala ještě víc. Už tak nemyslím na nic jiného...
@rumisik_ Já bohužel také 8 marný měsíc, hlavně i proto, že můj cyklus je totální chaos. Musíš si najít nějakou zábavu, která by ti odvedla pozornost 🙂 na gyndě by ti to stejnak nejspíše poradili a doporučili ti "na to nemyslet" což je nejlepší věta, kterou znám 😀 bych za ní fackovala 😀 ....
Vím, že je to těžký, ale zkus se nějak odreagovat a s přítelem někam třeba vyrazte 😉
@bervidova_ Tak držim palce, aby to vyšlo, když už budete doma sami 🙂 si udělejte nějaký intimčo a určitě to půjde 😉
@maggie_ "nemyslete na to" to je rada nad zlato, fakt 🙂 by mě zajímalo, jak se to dělá..já jsem tedy na samém začátku a i tak mám plnou hlavu toho, co se ve mně děje nebo ne 😝 navíc ještě, když čtu ty příběhy na MK..registrovala jsem se tu, protože nechci ve svém okolí ventilovat, že jsme se rozhodli pořídit si miminko, ale nevim, jestli mi to tu spíš neškodí..respektive, nevěděla jsem, že jsem hypochondr 😀 mám snad všechny příznaky všeho 😀 😕
@komive taky jsem těhotná nebyla, příznaky znám jenom z toho, co jsem vyčetla tady nebo od kámošek 😀 ale celkově se zaměřuju na to, jestli mě někde něco bolí, pne..jestli mam nebo nemám výtok a jakej..měření teploty a testování ovulace zatim odolávám, ale asi je to jen otázka času 😅 kámoška, když těhotněla prvně, tak o těhle věcech neměla ani páru a myslim, že jí bylo hej 🙄

@digisek_ To je fakt 😀 možná moje práce příjde vniveč, ale tím líp :D mezitím se aspoň odreaguju a mám dobrej pocit, že pro sebe něco dělám, i když mě to teda hrozně nebaví 😀 😠
@pindruse16_ Beruško nebuď smutná. To chlapi na nás prostě se*ou no, jim je jedno, jestli si "to" odbydou teď nebo zejtra. Ale chápu, že ta psychika a hormony pěkně pracujou. Já jsem teď taky hrozně výbušná, podrážděná až běda. Kolikrát mám pocit, že jsem i ráda, že to nevyšlo, kdybych ho náhodou umlátila 😀
Máme teď velký problémy, tak jsem dokonce uvažovala snažení stopnout :(