Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@bonynka1981 tak za týden ať tu máme fotku testíku s // 😉
@bonynka1981
@maggie_
@katty77 já mam dochtora naproti v baráku a dělam většinu času z domova, takže tam můžu zaběhnout prakticky kdykoli, ale asi se teď taky peru s tou ješitností a řikam, že to zvládneme sami, neee 😀 ...ale na druhou stranu ve mně hlodá myšlenka, jestli je čas ztrácet čas 😅
Ahoj holky, prosím , kdy mám asi tak volat doktorce na prohlídku, kdyby nedorazila mezes....Jsem 34. DC, jinak mám většinou 30-31 dnů. Zkoušela jsem test...no, nejsem si jistá...v předchozích těhu byly hned // po vynechání a teď abych to pomalu hledala lupou, tak tomu nedávám moc nadějí 😒 Ale kdy jít k doktorce, ať nejsem zbytečně plašan? Děkuji. 🙂
Holky děkuji, tak já počkám, buď do těch 14-ti dnů dorazí menzes nebo ne. Mně šlo o to, kdy až by bylo případně něco vidět. Díky 🙂
holky, mám dotaz 😀 máte někdo zkušenost s tím, že Vám doktor řekl, že máte nízkou sliznici? Byla jsem na kontrole 12DC, řekl mi, že folikul je 16mm, že ovulace by měla dojít nejspíš ve čtvrtek, ale nezdála se mu velikostně sliznice, že podle toho dne cyklu bych měla mít aspoň 6mm a měla jsem ji pouze 4mm. Vzal mi krev, že si mám ve čtvrtek zavolat na výsledky. Mluvil o málo estrogenu nebo štítné žláze... nějaké rady na zvýšení sliznice přírodní cestou? 🙂
Ahoj holky, trochu jsem se odmlčela ale už jsem zpět.......čtu že jste na tom skoro všechny pořád při starém, to mě mrzí, už jsem doufala že nás tu bude půlka 😀 ....... mě se někam ztratila ovulace nejspíš takže už jsem domluvená s Dr že jak přijde další MS mám se objednat a budeme měřit folíky a zkoumat pod dohledem co se tam děje, teda jestli něco vůbec 😀 chjooo
@digisek_ No dobjej 😀 tady pořád nic, tohle je zapikaná diskuze 😀 😀
@katty77_ Jo takhle, no nevim, třeba to nezmiňoval, protože ví, že ovuluju, nevím 😉 nebo jestli kvůli tomu Utrogestanu?
@upuska_ Tak to máš dobrý 😉 taky jsem ješitná. Představa, že bych měla jít pak na nějaký umělý nebo tak, mi nahání hlavně hrůzu. Chci to zmáknout sama 😉
@komive_ To nějakýho najdi, ještě tě pak zpucujou, že jsi nebyla na výtěru, kvůli rakovině děložního čípku, víš jak to je 😀 😝
@kastanek87 kontryhel čaj, jinak nevím... já měla v únoru 12 DC 6 mm a to mi taky řekl, že je nízká. Pak jsem další cyklus pila tenhle čaj, je teda fakt, že jsem taky jedla hodně zdravě a něco zhubla, taky zobu metformin, infolic a evelor (to nevím, zda má na sliznici vliv), nicméně další cyklus jsem byla na kontrole 11 DC a měla sliznici 11 mm a folík 18 mm a druhý den jsem šla na iui (které nedopadlo, ale z té změny k lepšímu jsem měla velkou radost, teď jdu na iui příští středu).
@katty77_ To by byla prča 😀 :"Slečno s tímhle běžte do prdele, to Vám nedám" 😀 😀 😀 ....Jinak jako on mi vyloženě neřekl, že ovuluju, ale myslim, že už jsem to někde psala. On mě vyšetřil a dám příklad - měla jsem na levém vaječníku folikul 16mm a za měsíc jsem tam byla zase a na levým vaječníku nic a na pravém nachystaných třeba 6 folikulů a jeden dominantní třeba 15mm....různě no 😉
@maggie_
@katty77 do mě hlavně nedavno rejpla kamarádka, když jsem zkoumala, jestli její děti vychází podle Jonášovy metody ..že abych to prej nepřeplánovala, tak mě naprudila..protože nic neplánuju, jen jsem na to narazila a zajímalo mě to..a už jednou do mě rejpala, jak mam všechno nastudovaný..nemam, jen jsem narozdíl od ní věděla, co je ovulace a že nemůžu otěhotnět 365 dní v roce..takže uplně slyšim ty kecičky, že jsem si to nechala naordinovat od doktora..samozřejmě jí to řikat nemusim vůbec, ale strašně ráda bych jí řekla, že se nám zadařilo, ani jsme nevěděli jak 😀 chapete, že jo?! 😅
@katty77 no, čas..to je relativní..je mi 31..měla jsem představu, že do 30ti budu mít minimálně jedno dítě, jenže život mi to nachystal jinak..respektive můj ex..ale co už..každopádně mi to celkem tiká, kolem mě se plodí, rodí..
jinak na kamarádku ta Jonášovka sedí a teď jak jsem byla u Mudry s příušnicema,tak jsem se ptala na datum narození a našla mi to v kartě 🙂
@upuska no tak třeba ta metoda fakt funguje 🙂 jinak ohledně toho času - nerada bývám odstrašujícím případem, ale i my se začali snažit v 31, tenkrát jsme od mudrů slyšeli, že jsme mladí a že to půjde... teď je mi 39 a nemáme žádné dítě, za sebou pět ivf, mrtě iui, roky domácího snažení.... je fakt, že takových případů, jako jsme my, je málo, ale víš jak.... taky jsme si nemysleli, že budeme patřit do těch 5% párů, kterým nenašli příčinu neplodnosti a přesto to nejde....
@katty77 jojo, taky z toho mam strach..do teď jsem žádné zdravotní problémy neměla (ťuk ťuk) ale už jen ten rozhašený cyklus..někdy 28 jindy 24..a čas od času mě zlobí záda..bederní část a pánev, to taky neni nic moc..Ale jsem ráda, že jsem přítele nemusela do ničeho tlačit nebo čekat až se bude na dítě cítit..že jsme to chtěli tak nějak nastejno, protože jsem se bála, že mi bude řikat, že máme ještě čas a jsme mladý..
jinak když mi bylo 25, tak mi doktor řikal, že jsem ještě mladá..o čtyři roky pozdějš, zrovna když odešel manžel, tak na mě spustil, že mu tam bliká vykřičník, že bych už asi měla začít něco dělat..tak si myslim, že teď mi řekne, že bylo na čase..
@katty77 kontryhel právě piju :( no uvidíme ve čtvrtek,co řeknou výsledky. Četla jsem že prý červený víno také podporuje růst sliznice, tak lahvinku už mám doma 😀 kdyby to nezabralo, tak aspoň budu mít zprijemnenej večer 😀
Jo holky já podle Jonasovky mám otěhotnět 1.6. 😀 dle doktora by měla být ovu 2.6. Tak jsem velmi zvedavaaaa 🙂
@kastanek87 tak to musí vyjít ;) to máš na tyhle dny program jasný 😀
@upuska no moc v to nedoufam,ale co kdyby 😀 jak říkáš, plán máme jasný.. 😀

@maggie_ ten je na podporu ovulace, při dobrým dávkování máš pak řízenou ovulaci a mohou ti narůst i dva folíky (tedy i víc, ale pak se snažení nedoporučuje). ale je to hormon, takže další sajrajt no... a někdy se po něm dělají cysty. Já se na něj svého mudra zeptám, až půjdu příští týden na iui. sice ovuluji bez potíží, ale kdyby mi dal to nejnižší dávkování a je vyprodukovala dva folikuly, tak je větší pravděpodobnost....Užívá se v době menstruace, pak už. Ale vzhledem k tvé práci bys měla problém, ptž při užívání je nutné jezdit k mudrovi na utz.