icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

koblicha
31. kvě 2016

Ahoj holky, tak jsem dneska dostala papír na vyšetření plodnosti. Gynekoložka mi řekla, že to vypadá, že mám anovulační cykly a že mám polystický ovárie. :( Nevíte, jestli prvotní vyšetření něco stojí? Na netu mi to nic nenašlo. :(

katty77
31. kvě 2016

@kastanek87 jooo a grep, ten taky baštím,jen jsemzapomněla ho napsat!! do ovulky grep, po ovulce ananas na zahnízdění. Ta jonášova metoda tedy sedí na tvou ovulaci, tak třeba to fáááákt klapne 😀

katty77
31. kvě 2016

@koblicha a do kterého centra se chystáš? někde platíš úvodní konzultace, někde ne... JInak mě řekli, že mám taky PCOS, během dvou měsíců jsem zhubla pár kilo, dostala jsem metformin a po PCOS ani památky. Ale je fakt, že jsem měla počáteční PCOS, tzn., že jsem i přesto pravidelně menstruovala i ovulovala.

katty77
31. kvě 2016

@upuska a mojžíšku si necvičila? ta je i na záda.... ale musí se chodit na mobilizaci páteře a to je vcelku nepříjemný, hlavně psychicky, neb to je přes konečník... :-/ ale zase - je hodně holek, kterým to pomohlo.... 😉

koblicha
31. kvě 2016

@katty77 do Karlových varů. Sama jsem zvědavá jak to všechno dopadne.😊 a co mimisek,uz se povedl?

kastanek87
31. kvě 2016

Super,díky 🙂 zítra teda ještě zbastim grep 😀 pak koupim ananas,budu věřit jonasovce a to by bylo, aby to nebylo 😀

katty77
31. kvě 2016

@koblicha kdeeeepaaaak, jsem čekatelka na velký zázrak 😀

katty77
31. kvě 2016

@kastanek87 no bodejť 😀 😀

koblicha
31. kvě 2016

@katty77 tak držím palečky ať se zadaří co nejdříve.😉

katty77
31. kvě 2016

@koblicha tobě taky, ať ti v centru pomohou a dočkáš se co nejdříve malé koblichy 😀

koblicha
31. kvě 2016

@katty77 dekuji moc.😁

maggie_
1. čer 2016

@upuska_ To víš, že tě chápeme 😉 do mě taky každej reje, že na to moc myslim a že to moc řešim a proč si dělám ty ovulační testy.....No do prdele protože mi to asi doktor řekl ne?! Kolikrát mám chuť je všechny poslat někam 😠

@katty77_ No tak důležitý, že asi jo 😉 a zase tak pesimistická nechci být, takže tam určitě vajíčko mám 😕 😀

komive
1. čer 2016

@upuska Já tě chápu až moc 😀 Bohužel, holt asi nejsem jedna z těch, co se chlapovi otřou o trenky 😀

@maggie_ Jo, no, zpucování mi za to asi nestojí 😀 Jinak, jak jsi tu jednou psala, že začínáš mít pocit, že je problém na mužově straně..tak já někdy taky..on měl kdysi nějakou operaci v dětství, tenkrát mu k tomu nic neřekli, prý jen, že by to nemělo mít vliv na funkci, jenže jemu bylo tak 9, tak si pod tím asi všechno neuměl představit 😀 doufám, že to nebude problém..

upuska
1. čer 2016

@maggie_ já jsem ani nikomu nic neřikala, řešim to jen tady a s přítelem. Té kamarádce jsem se svěřit chtěla, ale pak mě to přešlo..a další kamarádka, se kterou bych to bývala ráda probrala na mě nemá čas..když se sejdeme, tak se všechno točí kolem její 18ti měsíční dcerky a na pořádný rozhovor neni prostor..a vybalit to na ní, když jí sundavá ze skluzavky nebo zachraňuje kytku, aby jí nevyklopila, se mi nechce 😝 sama se rozhodla těhotnět pod tlakem přítele a okolí, přitom se na to uplně necítila a samozřejmě se jim to povedlo při prvnim cyklu..s tim jsem se tehdy musela docela těžce popasovat, protože já se na mimčo těšila,čekala jsem jen až bude barák ke stěhování a místo toho se na mě vysr..manžel a ona, která do toho šla jen z rozumu..

@katty77 Mojžíšovku jsem necvičila, ale uvažovala jsem že zapátrám, jestli se to u nás někde dá..já jsem vždycky měla strach, abych kvůli těm zádům "unesla" břicho..ale nenapadlo mě, že bych mohla mít vyloženě problém otěhotnět..to až tady jsem tuhle narazila na nějakou diskuzi..nechci ale malovat čerta na zeď a budu věřit, že nejsem ten případ

komive
1. čer 2016

@koblicha Tak držím palce! Podle mě, když najdete CAR, který je hrazený vaší pojišťovnou, tak by to nic stát nemělo, ale jistá si taky nejsem..

upuska
1. čer 2016

@komive no, když řikáš otřít se o trenky..takhle už dvakrát otěhotněla kámoška ze základky..prvně přes prášky a zjistila to na preventivní prohlídce někdy ve 20.týdnu..doktor z toho byl na prášky.. a podruhé to bylo tušim zase přes prášky..řikala pak manželovi, ať se k ní radši nepřibližuje, že dvě děti stačí 😀...a jiná kamarádka otěhotněla taky přes antikoncepci a zjistila to v polovině těhotenství..měla pak ale nervy, aby bylo miminko v pořádku, jednak kvůli těm práškum a taky proto, že hodně kalila..manžel slavil 30., byl Silvestr a tak..

petulibiii
1. čer 2016

@katty77 ty brďo to je hrůza..jak je to nespravedlive..člověk do toho vloží tolik naděje,sily,peněz a nic se neděje..my se snažíme rok a půl..ale přiznám se že už tak te obdivuji..protože musíš byt fakt silna 🙂)
Držím moc palečky..at uz to vyjde🙂
Ja těhotna ještě nikdy nebyla..
Ted jsem si koupila lekoricovy koren..a k tomu prasek Maca..tak uvidim..jestli se bude neco dit..Bastiš nejake vitamíny??

katty77
1. čer 2016

@petulibiii děkuji, ale známe to tady všechny, ono to není o síle, ale spíš o zoufalství, prostě ti nic jinýho nezbyde, pokud to mimčo fakt chceš, uděláš všechno... a zní to blbě, ale když si čtu, že jsou tady na tom holky ještě hůř, tak to svým způsobem posiluje - tím samozřejmě nechci říct, že bych jim to přála! Baštím Inofolic, evelor, vigantol, metformin, piju kontryhel čaj pak po iui dophaston a mám připravený femibion, kdyby se zadařilo 🙂 Macu jsme taky baštili, ale výsledky jsem nějak nezaznamenala, pak bylinkové kapičky, apod., bylo toho hodně, ale až teď beru ten Infolic opravdu dlouhodobě a manžel má Folandrol, což je mužská obdoba Inofolicu a taky ten Evelor. O lékořicovém kořeni slyším poprvé, hned si ho vygooglím 😀

katty77
1. čer 2016

@upuska já ji cvičila a chodila jsem i na ty mobilizace páteře, ale upřímně - nevydržela jsem cvičit tak dlouho, jak se to vyžaduje ☹ teď chodím několik měsíců na jógu, tak jsou ty cviky hodně podobný, navíc tam chodíme jen ženský, tak lektorka přidává něco z hormonální jógy a bolesti zad jsou pryč (jen mě bolí před ms).

petulibiii
1. čer 2016

@katty77 ju musí to byt přímo kořen lékořice a z toho si vařit cajik.tož budu dnes zkoušet..tak uvidim jak to bude chutnat :D
Kdysy se snažila i teta o mimi o po 3mesich byloo ;))
Ju mas pravdu..kdyz to mimi člověk chce,udela všechno

komive
1. čer 2016

@upuska Zas na druhou stranu, celý život pak mít strach ze sexu, že i přes antikoncepci se podaří..no nevim 😀
Jinak já Mojžíšku taky chvilku cvičila, ale z jiných důvodů, byla jsem i na té mobilizaci, myslela jsem, že mi to pomůže na bolestivou MS..ale očividně mám problém jinde, fyzioterapeutka mi řekla, že "tam" žádné spasmy nemám..tak jsem to potom zase vzdala..

katty77
1. čer 2016

@petulibiii a na co přesně ten kořen je?

katty77
1. čer 2016

@upuska no, zkušenosti jsou takové, že pokud se otěhotní "přes prášky", tak v 99% ta žena někdy ten prášek zapomene vzít nebo ho vezme pozdě apod., ale nikdo ti to nepřizná 😀 každopádně je to k vzteku, když my se tady můžeme stavět na hlavu a nic a holky, co to nechtějí, jsou v tom hnedle :-/

brrbrr
1. čer 2016

@koblicha Jestli se chystas v KV do Institutu na Belehradsky,tak ti muzu dat info.Taky tam chodim.Byla jsem tam celkem uz na 3navstevach a jedine co jsem platila byl Inofolic a pro manzela Folandrol....

upuska
1. čer 2016

@katty77
@komive já jógu zvažuju dlouho, láká mě, ale vždycky jsem dala přednost něčemu dynamičtějšímu..zumba, step dance a tak..jak celý dny jen dřepim u pc, tak se pak potřebuju vyřádit..

s tou antikoncepcí jsem si taky řikala, že zřejmě někdy zapomněly..to ví jen oni sami..ale jedna z nich to sváděla na střevní potíže a tím sníženou funkci HA..

no, po obědě si jdu vyzvednout Gynex a doufám, že v červenci na taťkových 55tinách se už neovínim 😀

katty77
1. čer 2016

@upuska já taky dělám doma a celý den u compu, takže mě pořád bolela záda a taky jsem pěkně nakynula, takže já bych zumbu určitě neudejchala 😀 u jógy se sakra zapotím, protáhnu, záda nebolí a hubnu, takže pro mě je ideální. 🙂

komive
1. čer 2016

@upuska A existuje i dynamičtější jóga, třeba ashtanga, u té se zapotíš až až 😀

upuska
1. čer 2016

@katty77
@komive jo, tak to je super..já se k tomu taky jednou hecnu, vim, že by mi to prospělo..jestli tedy u nás seženu schopného lektora..

bonynka1981
1. čer 2016

já se zase chystám cvičit s Jill Michaels, jen se dokopat 😀

maggie_
1. čer 2016

@komive_ No jak říkáš...Jako nechci z toho přítele obviňovat, ale jsme oba kuřáci, ale já alespoň cvičím a třeba jím i zeleninu a ovoce, což on a chlapi obecně moc neradi 😀 😀 jako nestravuji se nějak zdravě, ale semtam něco sezobnu.
Na druhou stranu si říkám, že hodně kuřáku a já nevim čeho všeho s těhotenstvím neměli problém, takže se na to asi až moc zaměřuju. Teď má přítel už ten Folandrol a asi od víkendu už ho pije 1xdenně a já teď beru už třetím dnem Utrogestan a až ho doberu tj. zítra naposledy, tak přejdu na Inofolic 😉

@upuska_ Jako já to řeším pouze s kolegyní v práci - má starší kamarádka (40 let, dvě děti) a ta má maximální pochopení a podporuje mě 😉
Pak jak říkáš ty, tady na MK a pak už nikdo. Ale znáš to. Rodiče :"Kdy už se dočkáme vnoučete?" Tchán:" Asi na to moc tlačíte" Tchýně: To chce čas. Nesmíš na to tak myslet" apod. 😔

Strana