Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@bonynka1981 s tou jsem taky párkrát cvičila..jednou jsem dala i 20dní 30DS ale pak mě chytli záda..a teď už mě to nebaví, i když jsem si řikala, že 2-3x týdně bych si s ní zahopsat mohla..v květnu jsem se začala pokoušet o běhání, světe div se i mě to začalo bavit a teď mam příušnice, takže zase útrum...
@maggie_ už jsem to tu nedavno psala, že kamarádka otěhotněla omylem díky "kapce" lásky a oba jsou kuřáci i se rádi napijou, takže jo..na jednu stranu bych kuřačce, která se snaží otěhotnět poradila, ať přestane, ale na druhou stranu to na tom určitě nestojí..spíš bych řešila vliv kouření na zdraví miminka
@upuska_ No neboj, samozřejmě mám mozek 😀 😀 bavila jsem se o tom s gynekologem a dokonce mě mile překvapil 😀
Určitě přestanu kouřit jako dneska (cca půl krabičky na den) a omezim to, vyměnim to za nejslabčí cigarety co tady v ČR seženu (to už mám zjištěný) a yneolog mi řekl, že pokud si dám jednu, nebo dvě denně, že se nic nestane 😉 Hlavně moje mamka kouřila celé těhotenství, co mě čekala a světe div se, jsem zdravá a akorát teda také kuřák no 😀 😀 samozřejmě nebudu čudit jak fabrika 🙂
Ale to budu řešit až se TO - ONO povede 😀 😕
@maggie_ no 😀 ale prostě jak jsem napsala, nemyslim si, že kouření má vliv na úspěšnost početí..spíš bych se bála, že by mohlo mít vliv na udržení těhotenství a tak..ale určitě si nemyslim, že nemáš mozek ani to nemělo být komandovaní, co bys měla nebo neměla..🙂
jinak já jsem byla vždycky proti, přijde mi to zbytečný..ale od tý doby, co měla babička nádor na plicích, údajně kuřácký, přitom neměla cigáro v puse a ani se nepohybovala v zakouřeném prostředí...tak si řikam, že je to fakt jedno..
@maggie_ jsem nekuřačka (tedy nekouřím asi 9 let a předtím taky nic moc) a podle mě funguje i tady to okřídlené "všeho s mírou"... říkají, že u kuřačky je lepší, aby si tu jednu až dvě zapálila než aby byla celý den ve stresu a chcípala touhou po retku.... na druhou stranu nějaká hulička může mimčo určitě poškodit... ale nedovedu si představit, že by se mezi námi nějaká taková našla - vzhledem k tomu, jak případné miminko bude vymodlené 🙂
@upuska_ Jako komandování to neberu neboj 😉 jinak mě mrzí co se stalo s tvou babičkou. Je pravda, že můj strejda zemřel na rakovinu plic a to také nikdy nekouřil nooo 😔 .....jak píše @katty77_ všeho s mírou
@katty77_ Máš pravdu, bude vymodlené a podle toho se zařídim....Jedna - dvě budou maximum a to né třeba každý den. Nejsem ten kuřák, který by po tom prahl (teda asi jak kdy), ale třeba na dovče, když nechci, nezápalim si. Když jsem nemocná, tak tuplem na to kašlu, takže asi nejsem ten "chronickej" kuřák 😉
@katty77_ Už taky chci, aby mi to nechutnalo - protože budu těhotná 😀 😀 holky nevim co mám dělat, asi mi z toho brzy hrábne...Kolikrát mám pocit, že jsem už vyšťavená, vyždímaná jako hadr....Přijde na mě depka a je to všechno na nic....Pak si zase říkám, nu což, aspoň si ještě užiju přítele a ták. Ale touhle dobou už jsem měla v plánu být doma s pupíčkem, abych mohla baštit cukroví o Vánocích u pohádek, zabalená v dece a na jaře porodit a ono ejhle. Mám někdy pocit, že jsem zklamala sama sebe a místo toho se láduju práškama 😔 asi zním jako blázen, ale dochází mi síly. Ještě když vidím kolem sebe těch těhulí a ještě ta známá, jak jsem tu psala co nakupovala celou výbavičku dopředu - no a už je ve čtvrtém měsíci.
Cítím se neschopně 😔
@maggie_ já myslím že takhle se cítíme občas všechny.....ale zas musíš myslet na to že je nás tolik že snad nejsme všechny neschopný 😀 😀 😀 ....a vezmi si co asi lítá v hlavě těm našim chlapům, když každý z nich má v hlavě zakodováno, že jsou ti co plodí a když to nejde tak jim to taky zákonitě musí lézt trochu na mozek....jasně že si to asi neberou tak jak my, ale přeci jen .................nevěš hlavu, když nebudeš mít pupík přes vánoce tak zas budeš moc oslavit Silvestra 😀 😀 😀 a pak třeba zas budeš moc pupík ukazovat v tričkách a šatičkách....to je taky moc hezký, jen si vem ty maminy těhotný teď, venku je už teplo a každá která ho má tak ho může ukazovat................takže všechno zlý je vždycky k něčemu dobrý ne? 😀
Já už toho někdy taky mám plný zuby..chtěla jsem mít dítě ve 25-26..a už to nestihnu..hledala jsem si schválně jen místo na dobu určitou, že někam nastoupit a hned otěhotnět, že na to nemám..a místo se táhne a nic..tak jsem se aspoň dokopala předělat svůj životopis a asi ho co nejdřív pošlu, případné těhotenství netěhotenství..
hooooolky zlatý, to klapne, když věřím já, tak vy musíte už vůbec!!! je to na palici a člověk si i zakusí, co to je závist, když kouká na ty pupíky okolo, ale jednou budou koukat ty bezpupkatý na nás, uvidíte 😉 😀
@katty77 máš recht katty 🙂
@digisek_ Děkuju 🙂 máš pravdu....Já 9 měsíc neúspěchu. Radši bych měla podpořit ty, co nemohou počít roky. O proti nic jsem na tom třeba ještě dobře, ale někdy to na mě prostě padne 😕 Možná to dělá i ten Utrogestan, ach ty hormony 😀 ještě zítra a budu očekávat MS.
Ale moc děkuju za podporu, je to pěkně napsané 😉 léto nebo zima, jak říkáš: Všechno zlý, k něčemu dobrý" 😉
@komive_ To nevadí, tyhle ultimáta je pravda, že většinou nevyjdou 😉 @digisek má pravdu. Hlavu vzhůru, i když to není lehký... 🙂 🙂
@upuska_ Upřímně? Myslím, že asi odpověď znát nechceš 😕 ....Aspoň co se týče mé situace. Přítel nikdy nebyl fanoušek kondomů, ale maminka mě vychovala dobře, takže první týdny vztahu ho hold musel mít, jestli si chtěl užít 😀 😀
Po asi prvním půl roce jednoho dne vypustil:" Já už prostě nechci čepičku" 😀 a hold od té doby jedeme bez kondomů, ale z antikoncepcí.
Takže pro mě, když jsme se rozhodli v říjnu minulého roku, že se začneme snažit, nebyla to pro mě skoro žádná změna. Až teda na to, že finish není do kapesníčku či na břicho, záda apod. však to znáte, ale závěr je uvnitř (Omlouvám se za podrobnosti, ale myslím si, že tady můžeme být otevřený - všichni víme jak se dělají děti ne 😀 😀 )
Kolikrát musím říct, že se mi fakt, ale fakt nechce, ale vím, že jsme spolu třeba nespali den, dva a už si říkám, co kdyby ta ovu ale byla. Takže jedeme nějaký rytmus, samozřejmě né jako hodinky, ale jak je chuť + hlídám, aby sex nebyl jednou za týden že 😀 😀
@upuska nás v době ovulace sex už nebaví, není to pro radost.. takže u nás to vypadá tak, že se v době ovulace ráno probudím s mužem, hupsnem na to, hlavně aby to bylo rychlý, on se jde chystat do práce a já ležím s nohama nahoře... už se mě ani neptá, jestli má na mě čekat s orgasmem neb ví, že já ho prostě mít nebudu... je to otrava... tak se to snažíme vynahradit si to mimo ovulaci a pak je to o něčem jiném 🙂 jako nevědět, kdy mám ovulaci a sexovat obden jen abychom ji neprošvihli, tak to by mě asi hráblo 😀
@katty77 .... tyyy jo tak to mě asi taky......a manža ten sice sex jooo ale zas na povel to taky nejde......takže když jsou TY DNY tak je to obden ať to máme pojištěný kdyby náhodou ....ale jinak to ta tak častý není.......spíš mi přijde že si to tak nějak syslíme to nadržení se na sebe na ty dny kdy je to pak potřeba 😀 😀 😀 .....hlavně jako pořád obden? kdo by na to měl sílu 😀 😀 😀
@maggie_
@digisek hlavně je únavný to plánování, spontánní sex aby byl vzácností.... do toho máme ještě dva psy, co s námi spí v posteli, takže i když se přitulíme s tím, že jako joooo, tak musíme odvést psy a dát jim něco na zabavení (jako tvarůžek nebo psí klobásku, apod.) a TEN okamžik je v prdeli, že... 😀
@katty77_ Taky dobrý, ti psi vám to takhle kazí, že se nestydí 😀 😀 koukám, že tady je víc věcí v prdeli 😀 😀 ale jsem ráda holky, že vás mám 😀 se aspoň zasměju.....no určitě si ceň pravidelné ovulace, to je pro mě teď něco jako sen, kterej né a né přijít....
Tady jak kráva každej den nepiju ty dvě hoďky poslední v práci, abych doma mohla počůrat ovu test (dle doktora, kterej mi to nařídil) a pak večer lezu na přítele. To máte slyšet: "Tééď?" nebo "Ty jo, dyť jsme to dělali včera né?" a nejlepší "Ty seš horší, než nadrženej chlap" 😀 😀 jelikož přítele se snažím z toho testování a tak vynechat nemá moc páru o tom, že to je obden, aby se to podchytilo. Aspoň jeden z nás by to neměl brát jako povinnost 😀 😀
@maggie_
@katty77
@digisek
@komive holky, musim říct, že jsem se navzdory všemu pobavila 😀 my jsme spolu rok a půl, takže jsme ještě sexuchtivý tak nějak nastejno..😀 ale s bývalym to byla po 12ti letech vztahu bída..to jsem si kolikrát řikala, že s takovou frekvencí si ani dítě neuděláme ..
a přítel teď načuhuje a prej, co vám to tu píšu, jsem řikala, ať to radši nechce vědět..a on.."tuhle mi to dělal ze zadu, křičela jsem jaba daba důů" 😀
@maggie_ Obdivuju Tě že si schopná být pořád ta iniciativní.... Mě to jak se musí strašně nebaví, divím se že máme prvního syna... 😀
Jinak já hlásím dvě čárky, dnes sem šla s nadějí k doktorce, podle kalendáře mám být skoro konec sedmého týdne, ale podle utz je těhotenství výrazně mladší, takže je vidět jen gestační váček.... mám dojít za 14dní a mělo by být vidět víc.... Trošku mě to srazilo a místo těšení je trocha strachu, aby nebylo snažení zbytečné.... Nevím jak na to nemyslet....

Tak holky, 6. měsíc v čudu, dnes začínám špinit..