Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Jinak já dneska 1DC..o několik dní dřív 😠
Holky,děkuji moc,v pondělí jsem objednaná k doktorce,tak se klepu,ať je vše v poho,páč těch,co odešly už je až dost.... a na všechny co potřebují TFUJ TFUJ TFUJ !!!😁 V pondělí se ozvu.
@rumisik_ No iniciativní 😀 nějak to udělat musíme, jak říkáš no. Ta frekvence, kdyby to bylo jednou za týden, musela by to bejt sakra náhodička....Jinak gratuluju těhulko, ať všechno dobře dopadne, pak se nám ozvi a pochlub se třeba fotkou 😉 😉
@terka22_ Gratulace, pak nám sem hoď nějakou fotečku. nebo tak 😉 a děkujeme za poprskání, tak snad to pomůže ...
@upuska_ Taky se tu pobavím, ono je to lepší, než tu pořád kňourat 😉 I když já má zrovna co říkat no 😀 😀 Já dneska poslední den Utrogestanu a pak Inofolic a v sobotu očekávám MS
No zatím ano, jsou pořád ty čárky zhruba stejně silné, ale jak říkala lékárnice. Může to být tím Utrošem ovlivněné 😔 takže ani prostě nevím ☹ ....počítám prostě s tím, že v sobotu dorazí a pak se snažení odkládá noo 😕
@upuska....no jako nemusela by nooo 😔 ale žádný příznaky nic, takže celkem pochybuju 😕
@katty7- Zapomněla jsme tě označit na příspěvek před tímto 😉
@janina29k děkuju, tvoje odpověď mě rozbrečela dojetím... Jak už sem rozšvihnutá hormonama (navíc ještě kojím staršího) tak už to nevidím takhle pozitivně a první mě napadají hlouposti a že je něco špatně.... Moc děkuju za takovéto pozitivní pozvbuzení 🙂
@upuska @komive děkuju za pozitivní myšlenky 🙂 určitě dám vědět 😉
@maggie_ No chápu že čím častějc to děláte, tím lepší pravděpodobnost je, že se trefíte... Ale i tak tě obdivuju, mě ničilo i dělat to 15dnů každý druhý den... Teď si dávám odpočinek 😀 a chudák muj se vzpamatoval až po měsíci, že by i něco chtěl 😀 V klidu pokračujte ve snažení, protože ani s pravidelnou ovulací, kterou jsem měla já není jistě kdy a jak se to uchytí. Ta naše potvůrka se zjevně uchytila na poslední chvíli. Ještě že sme se fakt donutili to dělat i po termínu (a prý že děti vznikaj z lásky, prd, z ukrutného přemáhání vznikaj)... Budu držet palce 😉
@rumisisk_ To máš pravdu 😀 než se to povede, budu fyzicky vyčerpaná 😀 No teď jak bude pryč tak si mé svaly a všechno odpočine 😀 (to zní ale pitomě 😀 😀 ).....Jééžiš holky, jak já jsem ráda, že vás tu mám. Jinak bych už asi byla někde v kazajce...Achjo, nemůže to jít prostě jednodušeji co? 😀 🙄
@maggie_ Já stejně těm povídačkám jak někdo otěhotněl po jednom sexu, nebo dokonce neúmyslně nevěřím... Podle mě jsou to pohádky, jako o červené karkulce.... Jako naivně jsem si myslela že jakmile uvidím dvě čárky tak budu v klidu a teď mám pocit že mi hrabe ještě víc 😀 ale možná to není stavem, možná uý to bude povahový rys a měla bych se nechat léčit...

Ahoj holky, tak jsem do pátku samozřejmě nevydržela.... a testovala. Nakonec jsem si koupila na dnešek digitál s tím, že těhu vyloučím a tím se uklidním. Dělala jsem dnes schválně oba testy a ejhle..... 🙂 Tak jen ještě aby bylo vše v pořádku...