icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

terka228
2. čer 2016

@rumisik děkuji 🙂

komive
2. čer 2016

@rumisik Jo, přesně..ty lidi jsou placení firmami na antikoncepční prostředky! 😀

maggie_
2. čer 2016

@rumisik_ No tak to je jasné, že šílíš. Každá mamina pak doufá, že je vše OK, hlídá se a tak, aby udělala maximum pro pohodlí a bezpečí miminka 😉
Tak taky jsem si naivně myslela, že až vysadím antiko po 8 letech, že to bude pro tělo velký bum a budu hned těhotná. Dokonce jsem se bála kvůli práci, protože jsem čekala na smlouvu neurčitou..No a hle, pořád jsem tu... 😔 Dokonce mě gynekolog strašil, že pokud se to povede hned, je možné, že budou třeba i dvojčata a tak...No a po 9měsících nemám nic...fakt mě švihne 😔

digisek
2. čer 2016

Holky tak já už jsem z toho svýho těla taky na větvi.... jsem dneska 16DC, od 12DC mám pocit že musí ovu přijít každým dnem ale ovu testy furt negativní......dneska mě od rána bolí bříško jako když to mám dostat, ale na MS je brzo.....tak nevím, no, buď ovu nepřijde vůbec nebo bude mít teda sakra zpoždění......chjooo.......to je fakt za trest tohle

upuska
2. čer 2016

@digisek to mi povídej, já ani nevim, kdy jsem to naposledy dostala, jestli 1DC byl pátek nebo až úterý..od pátku jsem špinila, ale regulerně tak jako jindy to bylo až to úterý, ovšem včera už skoro nic a dneska vůbec..takže prostě nevim a asi to budu praktikovat jako
@maggie_ obden, abysme to podchytili 😀

digisek
2. čer 2016

@upuska tak to ti držím palce....já chtěla tenhle cyklus taky obden, že to jako vyzkoušíme, jestli se to touhle metodou povede, ale nějak se nám to nedaří úplně dodržovat....každopádně ani nevím jestli to má tenhle cyklus vůbec smysl.....večer zkusím další ovu test a jestli zas nic ani náznak tak už nevím....no každopádně příští cyklus jdu k Dr na měření folíků tak uvidíme co vykoumá on....já jsem na všechny ty ovu testy asi krátká 😀 😀 😀

janina29k
2. čer 2016

Holky držte mi palce, aby mi zítra dr udělal něco s tím mým cyklem. Tenhle rok jsem měla MS jen jednou a bez ní se nemůžeme začít snažit. 😒

bonynka1981
2. čer 2016

já dnes byla na stěru na chlamydie a na kontrolní stěr děložního čípku (v září jsem měla nález, předstadium rakoviny ☹ ), připlatila jsem si dnes 500Kč za podrobný nějaký revoluční rozbor, za 14dní budou výsledky, snad to nepostoupilo dál ☹. Doktor mě prohmatal, v pravém podbřišku bolest, tak mi udělal UTZ a říká, že mám pořádné "vyhnané" vaječníky díky Clostíku 😀

maggie_
2. čer 2016

@upuska_ Jistě obdeń, to budeš tak vyřízená, že ani nebude čas truchlit 😀 😀 fakt jsem si myslela, že to podchytíme, ať bude ovu kdykoli, noo a ono ***** 😀 😀 jsem slušná holka

digisek
2. čer 2016

Holky tak ovulka mozna preci jen prijde ...... co myslite?

barbborka
2. čer 2016

@digisek Těžko říct

digisek
2. čer 2016

@barbborka doted bylo bilo takze tohle dneska to je jak zazrak ze tam je prouzek......... uvidime zitra

maggie_
3. čer 2016

@digisek_ No škoda, že to není těhotenský testík 😉 ....no uvidíš, oni všude píšou, že má ta duhá čárka být stejně silná jako první, nebo silnější....Ale myslim si, že to je u každý jinak 😉 stejně jako HCG u někoho ukazuje dýl, tak to bude s tímhle LH 😝

katty77
3. čer 2016

@digisek tak vypadá to nadějně, uvidíš dneska,... dej vědět. BT neměříš?

digisek
3. čer 2016

@maggie_ tohle byl test ze včera (navíc na fotce je to světlejší než v reálu)....a dneska by mohl být silnější....doufám.....ale každopádně pro mě obrovská radost že tam něco je 😀

digisek
3. čer 2016

@maggie_ jeee a kdyby to byl už těhotenský tak jsem už dávno někde na obláčku štěstí 😀 😀 😀

katty77
3. čer 2016

@maggie_ a co tvůj LH testík?

digisek
3. čer 2016

@katty77 měřím, ale moc těm hodnotám nerozumím, strašně mi to poskakuje ....a hlavně podle všech grafů mi to ukazuje že byla ovu dřív než jsem vůbec cítila jakýkoli příznak a dřív než ovu test něco zaznamenal.....takže já spíš věřím signálům svýho těla....jakmile mě začne bolet v podbříšku a objeví se hlen, tak udělám test a pak se teprve ukazuje něco jako čárky.......podle grafu BT i kalendáře jsem měla mít ovu 31.5. ...což je podle mě nesmysl......teprve od včera cítím že se tam uvnitř něco děje....akorát mi to asi chodí dýl než by mělo.....začínám něco cítit tak 16DC, a trvá to tak 2 dny, takže podle mě mi chodí ovulka až 18DC.....a ještě mám pocit že jen ob-měsíc protože min měsíc příznaky skoro žádné a ovu test taky negativní (jen náznaky ale nebylo to silnější než kontrolní).......takže sázím všechno na tenhle cyklus, kdy to dneska už fakt cítím.......

upuska
3. čer 2016

@digisek hele, kamarádka měla potvrzeno od doktora, že má bolesti podbřišku až po ovu..nevim ale jak to měla s hlenem..

digisek
3. čer 2016

@upuska aha...tak to mě nenapadlo....ale zas ten hlen by mi do toho nezapadal, protože prvně se mi teď objevil až ve středu 1.6. a to byl ještě nic moc, až včera se to začalo "rozjíždět" a dneska taky je.....tak nevím, podle toho co jsem o tom četla se hlen objeví vždycky před a právě signalizuje, že ovu přijde

katty77
3. čer 2016

@digisek tak uvidíš a třeba to klapne... ono je stejně úplně nejspolehlivější, aby ti ovu sledoval mudr na utz. třeba alespoň jednou a abys to srovnávala s tím, co se ti objeví na ovu testu a co ti ukáže BT. Pak zjistíš, co je u tebe přesnější, zda testy nebo měření. Já takto vím, že svojí BT mohu důvěřovat, shoduje se s tím, co je na utz.

upuska
3. čer 2016

@digisek jojo, s tim hlenem jsem to taky četla a i podle něj jsem to takhle na sobě pozorovala..břicho mě většinou vůbec nebolí, pokud nejsem třeba ustydlá..akorát teď když se snažíme na ostro, tak nebudu vědět, co je ovulační hlen a co zbytek spermoušů... 😅
jsem rozhodlá, že když to teď nevyjde, dojít příští měsíc k mudrovi..jen doufám, že zrovna nebude mít dovolenou
@katty77

digisek
3. čer 2016

@katty77 jo jo s tím souhlasím....příští cyklus ,teda pokud to neklapne 😀 , tak jdu k Dr na UTZ......zatím jsem se sledovala sama, a nejsem z toho úplně moudrá, takže si moooc ráda nechám od Dr poradit jak to teda je 😀 😀 😀

katty77
3. čer 2016

@digisek no, to je prima, pak budeš mít jasno a budeš vědět, čemu věřit, někdy si z nás naše tělo dělá totiž docela prdel 😀 tedy prioritně ti přeju, abys šla k doktorovi z důvodu // 😀

katty77
3. čer 2016

@upuska no jo, to pak asi fakt nejde spoléhat se na hlen, když to budeš mít pomíchaný 😀 tak věř, že se prostě trefíte 🙂

digisek
3. čer 2016

@katty77 ...tak bylo by to krásný.......mám tu volat až to dostanu, kolem 5DC a domluvit si termín prohlídky.....a byla by prča kdybych mu zavolala že už MS nepřišla a naopak že jsem našla // ..... 😀 😀 😀

katty77
3. čer 2016

@digisek no to by byla hnedle radostnější prohlídka, co? 🙂

digisek
3. čer 2016

@katty77 si piš 😀 😀 😀

maggie_
3. čer 2016

@digisek_ To věřím 😀 všichni budeme na jednom velkým oblaku a pojedeme dál diskuze, ale na jinčí téma 😉

@katty77_ Můj testík nestál za nic....Čárka je pořád stejně silná tak ti nevím, asi jak říkala ta lékárnice, nemůžu to brát vážně no... 😉

digisek
3. čer 2016

@maggie_ tak ale šup šup ať už tam jsme 😀

Strana