Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maggie_
@digisek no ty jo, toho se taky děsim jak čert kříže..že otěhotní kolegyně..čekam to každým dnem..nedavno teda jsem na to zavedla řeč a ona řekla, že se zatim nemusim bát, že nic nechystaji, ale minulý týden řikala, že chce jít na kompletní preventivní prohlídku k obvoďákovi, tak si myslim, že je to tady.. 😅
@upuska_ Noo jo klasika, aby náhodou někdo nebyl první že jo 😀 😀 achjo holky, půjdu někam do školky a jednu si lohnu 😀 o víkendu jsem si chovala 2 a půl měsíční holčičku - Melanie, byla nádherná 🙂 až jsem mamku proklínala, že mi ji neměla ukazovat, nechtěla jsem jí vrátit a chtělo si mi brečet - vážně 🤐 ale co....Vždycky jsem říkala, že si ještě přítele potřebuju užít, než nás bude víc a musim si tu myšlenku natisknout do hlavy 😉
@maggie_ tak silná... to už asi ani moc nejsem... taky mě to už pomalu přestává bavit a občas mám depku, že už na ten zázrak čekám tak dlouho a stále nic... ☹ u mě byl asi zlomový ten rok, po roce když se stále nezadařilo, tak jsem z toho začala být pomalu nešťastná, do té doby jsem si říkala OK nevyšlo to, vyjde to příště.... ale jak se přehoupl ten "tabulkový termín" tak jsem z toho kolikrát taky pěkně v háji ☹
Tak 9 měsíců je už taky doba, to už mám na to smutnění taky nárok... 😉 i když to ještě není nějaká extra dlouhá doba.... 😉
Taky jsem moc ráda za koně, že tady můžu všechno sdílet a vy mě tu aspoň pochopíte, utěšíte, protože máte podobné trápení jako já.... v tomhle je ten internet vážně fajn 😉 Já už vím, kde je u nás ten problém, ale stále se nemůžu rozhoupat to začít víc řešit, stále věřím že to půjde i bez doktorů, možná dělám chybu, ale tak to prostě cítím... ☹ taky doufám že se to konečně zlomí u nás všech a brzy najdeme ty vysněné pozitivní těhu testy... 😉
@maggie_ jo, to já si taky říkám, že si ještě užijeme jeden druhýho a celkově, že si užiju, to co s dětma nejde uplně hladce...ale na jednu stranu cítim, že už jsem si bez dětí užila dost 😀 v sobotu jsem vyrazila na nákupy a uplně jsem se v některých hadříkách viděla s pupíkem, ale už je nestihnu..
@maggie_ to už máš nárok smutnit, jsem chtěla napsat, se mi nějak pletou písmenka 😀 😀 😀
@maggie_ @upuska jako holky to já mám v práci kolegyni která zas za každou cenu soutěží se mnou , ve všem a od první chvíle...koupím si něco na sebe a v tu ránu to má taky, koupím si čaj a má ho taky, bolí mě hlava a jí taky, zablokujou se mi záda a ona přijde jak si s těma zádama včera taky hnula....prostě masakr 😀 😀 😀 no a teď samozřejmě když my se s manželem snažíme o mimi tak oni doma taky a aby toho nebylo málo tak oni jezdí rovnou někam do CARu jako aby nám mohla pořád vyprávět o tom jak to maj doma těžký, jak jim to nejde, a jaký je vlastně chudák, ale u ní o moc zase nejde, to už víme za ty roky, jen chce být opět zajímavá...........takže co mi řeknete teď? kdo je na tom v práci líp 😀 😀 😀
@beruska1889_ Né to je v pořádku, když to takhle cítíš, taky bych to chtěla normální cestou 😉 "splnit" to na co jsem jako žena předurčena. Dát život někomu dalšímu. A jak říká můj gynekolog. Jste mladá, zdravá baba a chce to jen čas 😉 tak snad se neplete....
@upuska_ Jóoo ty obchody jsou hrozný 😀 hele kolikrát mám chuť být jako ta "kámoška" co jsem tu psala. Co měla komplet výbavu pro sebe a mimčo, i když nebyla ani těhotná 😀 😀 ale teď jsem našla luxusní kojící polštář 😀 a měla jsem váážně chuť ho koupit 😀 no nekoupila, ale kolikrát je to vnitřní boj 😀
@digisek_ 😀 Člověče a víš, že já se o mimčo snažím taky?? 😀 😀 😀 tyhle blbky (pardón, ale je to tak) mám kolem sebe taky, ale už na to s odpuštěním seru 😀 jinak by mi muselo hrábnout, teď si kolikrát něco vymyslím např. hele jdu o víkendu na ryby (samozřejmě nikam na ryby nejedeme) a ona mi pak třeba ukazuje fotky, jak byli na rybách 😀 takže ji posílám na bezva výlety 😀
@digisek
@maggie_ To je komedie 😀 😀 😀 mě tohle jeden čas dělala kámoška, byly jsme spolu v létě na brigádě a chodila se převlíkat podle toho, co jsem měla na sobě já..
jinak s kolegyní ani tak nesoutěžim, ale nerada bych tu zůstala bez ní..je moje pravá ruka a byla bych asi pak uplně v řiťce, kdyby mi odešla 😀 a možná nejen já, ale i celé oddělení.. 😅
@upuska_ Tak to já jsem ráda, že mám tady kolegyní, terá je tou mou pravou rukou, je jí 40 a má dvě děti 😀 takhle druhá kolegyně ale bydlí se mnou i v jednou vchodě a to bych měla každý den návštěvu a něco typu: "Tak dneska jsem byla na kontrol" "Je to holka/kluk" " Kdy už budeš čekat, aby jsme mohli vozit spolu" apod. 😕 víte, jak to myslím...to mi pak na ničem moc nepřidá...A navíc nechci znít nějak sobecky a vížně doufám, že nejsem jediná, ale příjde mi, že jsem třeba i víc připravená a zasloužila bych si to (fakt to zní blbě) 😀
Já s přítelem jsem přes 4 roky, ona je s ním rok....My spolu bydlíme přes 3 a půl roku, oni pouze půl roku. Mám kompletně vybavenou domácnost, kdežto oni mají postel, skříň, stůl, ledničku a gauč, potom jim všechno chybí...A v domácnosti bez pračky, bez vymalování, bez většiny věcí, nevim nevim...Teď možná zním, jak ten soutěžní typ co? 😀 Každopádně chci tim jen říct, že bych si to zasloužila toho miminka se už dočkat. Jsem na něj připravená a vím, že mu u nás bude dobře 🙂
Ahoj holky, tady se to přes víkend nějak rozpovídalo 😀
@maggie_ mrzí mě, že ta mrcha dorazila ☹ a protože je mi líto, že se tak trápíš, musím ti napsat, že mám z tvých příspěvků dojem, že z toho tvého trápení přítele příliš vynecháváš, vždyť je to určitě touha vás obou mít děťátko a ty tu často píšeš, jak nechceš přítele zatěžovat tím, že se trápíš... já vím z vlastní zkušenosti, že ti chlapi to berou trošku jinak nebo spíš se jinak projevují, když je něco drtí, ale myslím, že pokud tě miluje, chtěl by vědět, že máš trápení... navíc bys ho měla taky začít připravovat na variantu, že se bez pomoci centra neobejdete a na to spermio bych ho prostě poslala bez odkladu... doufám, že to nebudeš brát zle, co ti píšu, však víš, co máme za sebou my a i když tady na koníku můžeme naprosto otevřeně psát, co cítíme a vzájemně se naprosto chápeme, ty naše chlapy z toho vynechávat nemůžeme, jednak by to bylo časem neúnosné nést to břemeno sama a jednak je to i jejich věc...
@maggie_ zní to blbě, ale věřim, že takhle někdy uvažujeme všechny..já tedy občas jo 😀 i když někdy mam zase pocit, že nejsem připravená vůbec a nikdy nebudu..že vidim jen ty hezký věci..načančaný miminko, procházky s kočárkem a načančanou maminkou..tedy mnou 😀 hezký fotečky a tak..a zapomínám na ten pláč a strach a starosti..a záchvaty vzteku..jsem tuhle viděla chlapečka..bylo mu už kolem čtyř let..a dělal jak pominutej kvůli párku v rohlíku, tak jsem tak na něj koukala a řikala si, jestli tohle fakt chci?! 😀
@katty77
@maggie_ já sama z toho přítele taky zatim vynechávám..nebo se snažim ho šetřit..mám strach aby si pak nepřipadal pod tlakem a nepůsobila jsem umanutě, snažim se tvářit, že to mam na háku..my jsme tedy fakt na začátku, tak je to taky jiné..ale nechci, aby za každym sexem viděl urputnou snahu o početí..jestli mi rozumíte, jak to myslim..
@upuska když mě přijde holky, že pak ten tlak na vás musí být ještě větší než by mohl být, pokud byste s chlapama o tom doma mluvily... a oni by to podle mě taky chtěli vědět, že máte psycho... každej správnej chlap chce být té své oporou, tak proč ho z toho vynechávat? navíc pokud vás (nedej bože) časem bude čekat návštěva centra, nebudou tak vykulený, budou vědět o co jde...
@katty77 já z toho manžela moc nevynechávám.....tedy neříkám mu úplně všechny moje pocity ale přesně jak píšeš tak nechci aby byl mimo "když HO chceme oba"......a jako abych dělala že nic tak na to mě zná moc dobře že by stejně poznal že mě něco trápí........hlavně on je ten se kterým chci sdílet nejen to čekání, ale pak i to mimčo a přijde mi nefér to sdílet jen třeba tady s holkama a né s ním, když on je TEN kdo bude otcem 😀 nějak ho nestresuju (tak jako občas sebe), ale zas hlídáme spolu ovulku a celkem ho i zajímá jak nám sílí čárka na testu a kdy že je ten den D a pak se i sám snaží .........možná jsem v očích dalších mnoha ženských bláznivá když si to pěkně všechno plánuju, hlídám a sexík směřuju do těch správných dní.......ale bude mi 35 a nechci to něchávat úplně osudu.......
@digisek no, přesně toto mám na mysli!! Já svýho manžela taky neinformuju o všem, to by asi zblbnul (proto jsem šťastná, že je MK), ale ze své zkušenosti vím, že vybrečet se mu na rameni nebo sdílet to každoměsíční snažení nás jenom sblížilo, semklo... však se snažíme víc jak devět let!!! a musím říct, že jestli byly k něčemu ty roky snažení k něčemu, tak k tomu, že vím, že jsme si vzájemně celou dobu oporou a že nás už po těch letech zklamání z neúspěchů jen tak něco nerozdělí... a proto si jsem jistá, že by i ti vaši chlapi chtěli být součástí všeho... a tys napsala něco, co je vlastně děsně pravdivé - protože tě ten tvůj zná, tak stejně pozná, že tě něco žere... a chlapi podle mě chtějí vědět, o co jde nebo začnou mít prostor pro vlastní teorie a to pak může být průser 😀
@katty77
@digisek ale jo, tak já jsem s nim mluvila i o tom, že si tady s vámi píšu, zmínila jsem, že se to každému nezadaří hned, že to může trvat spoustu měsíců..i jsem se před nim včera rozplývala, jaké mají v kiku hezké oblečky na děti a zhodnotila jsem několik kočárů, které nás minuly..ale nechci s nim rozebírat, že řešim každé píchnutí v břiše a tak...
@katty77_ Neboj 😉 děkuju za názor..Možná to vyznělo jen trošku blbě ode mě, že ho z toho vynechávám úplně 😉
Jen jak píše @upuska_ Já se s ním o tom bavím, samozřejmě i ví, že se snažíme o miminko 😀 a ví jaké mám problémy s cyklem apod. Ale nechci mu brečet do rukou, když vidím jinou těhuli, nebo když mi přijde MS, nebo je TT negativní...Chudáka by ho to položilo, mě takhle vidět každý měsíc, každý týden nebo tak ☹ ...když viděl v sobotu, jak jsem vyšla ze záchodu (akorát jsem "to" dostala), tak jsem viděla ten smutek v jeho očích, když viděl, že si utírám oči od slz... 😔 nechci, aby měl pak pocit, že je to třeba jeho vina, že miminko ještě nemáme, protože už cítím, že mu dochází, že už to trvá nějak dlouho noo...
Jinak děvčátka 😀 musela jsem....asi mě budete mít za totálního psychopata, ale jdu si s váma zahrát hru 😀 spočítala jsem, kolik bylo lidí v této konverzaci a kolik jich z toho otěhotnělo 😀
- Samozřejmě někdo to na profilu nemá napsáno, nebo tak nemá vůbec nic a taky mimčo čeká, ale ty které to tam mají mám spočítány 😀 takže hra...
a) Kolik se nás do této konverzace zapojilo?
b) Kolik je nyní čekajících maminek? 🙂
@maggie_ dobře, ale nemůžeš to zase naopak dávat za vinu jen sobě... ono se totiž může stát, že problém bude nakonec na jeho straně, pak věř tomu, že se i ty budeš potýkat s jeho pochroumaným egem a budeš to muset vydržet... Budeš mu oporou a budeš snášet jeho kňučení, litování se nebo jeho vztek... zrovna tak, jako oni musí vydržet to, že nás rozbrečí hezkej kočárek, roztomilý mimčo nebo malililinkatý botičky... 🙂 to je prostě partnerství či manželství... ale je jasný, že jak kluci tak my si něco necháváme jen pro sebe, někdy je to brečení do polštáře taky užitečný... 🙂
@maggie_ beruško ono to není ničí vina....ale vždycky je to o těch dvou jak se k tomu staví.....buďto to jde samo a nebo nejde a když to nejde samo tak jste v tom oba dva to sdílet společně, a případně si nechat pomoct od doktorů oba apod...........ženská sice snese víc než kůň jak říkala moje mamka, ale zas není nutný to snášet úplně sama...........pokud to nejde úplně hladce a měsíce utíkají, měli byste to víc a víc řešit společně, a né jen ty sama..................na začátku možná, ale po 3/4 roce.......nevím no, každá jsme jiná, každá se s těmi emocemi vyrovnáváme po svém a hlavně každá máme doma jiného muže s jinou povahou........asi každá nejlíp ví co má dělat........ale tak nějak tohle co píšu je můj postoj a moje názory........

@upuska_ Ahoj 🙂 no akorát to tady píšu @digisek ...Teď mi to oznámila kolegyně taky...To už by bylo pro mě dno. Vážně 😨 Každopádně já jsem celkem veselej člověk 😀 trošku praštěná a tak celkově magor 😀 ale je den nebo chvíle, kdy už mi prostě do smíchu není a chtělo by se mi brečet 😉 ale v práci tu slzet nebudu a doma taky ne, protože přítel by pak ještě rozjímal, kde je vina a zda to není problém u něj a tak...Takže na slzy není prostor 😉 😉 budu se snažit se zčerstva nadechnout 🙂