icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
7. čer 2016

@upuska_ 😀 že jo? A já myslela, že jsem v tom sama. Ta sobecká ženská, co si radši umyje nádobí nebo vysaje 😀 než aby se oddala radovánkám...Až to dodělám, tak na mě klidně sahej 😀 že jo dámy

digisek
7. čer 2016

@maggie_ přeeesněěě 😀 😀 😀

digisek
7. čer 2016

@sternliebe naštěstí jsem v práci...takže i občas něco dělám 😀 😀 😀

sternliebe
7. čer 2016

@digisek tak to já mám vycházky odpoledne, tak se snažím aspoň odpoledne někam vypadnout...třeba na stavbu... ale jinak se nudím doma a pořád počítám dny 😀

maggie_
7. čer 2016

No holky moje zlatý, je to asi teda všude stejný. Chlapi by prostě měli doma nejraději uklízečku a kuchařku (když se chlapa zeptáš kterej kostýmek je rajcuje - je to pomyslná domácí lady = uklízečka) 😀
Kdyby na to měli sílu, možná i pomyslná "sestřička" která je obskakuje, když jim je zle. Ale to se na nějaký ošmatlávání nezmůžou 😀
- A poslední varianta 😀 super je, když na něj ječím nebo něco a on pronese: "Ty jsi tak sexy, když se na mě zlobíš, obejmi mě" - to bych mu dala ránu nejradši nooo....

Každopádně, je fajn, jak tu někdo psal, že nás prostě chtějí ošmatlávat, i když jsme třeba jen v těch teplácích, že? 🙂

katty77
7. čer 2016

holky, já myslím, že když jsme u té linky zády ke všemu a ke všem, tak jsme pro ně asi jakože dostupnější, zranitelnější a to je dostává, navíc ta pro ně nejlákavější pozice zezadu... 😀, asi je nevzrušuje, že se třeba hrabeme ve špinavým nádobí 😀 ale je to prča, že je to všude stejný 😀

katty77
7. čer 2016

@upuska pane jo, tak tos musela zažít šílený období... a seš dobrá, že ti na něm i přes všechno záleží... obávám se, že já bych spíš cítila zadostiučinění :-/

maggie_
7. čer 2016

Holky k čemu jsou ty srdíčka krucinál 😀 ??

komive
7. čer 2016

@maggie_ Když chceš někomu udělat radost! 😀

maggie_
7. čer 2016

@komive_ Jéé - no největší pitomec tady 😀 já koukala, jak všichni za srdíčka děkujou, já dokonce taky, jsem si všimla, že mám vedle jména místo 1 - 3 a vůbec jsem nepochopila, co to je 😀 😀

beruska1889
7. čer 2016

@maggie_ 😀 😀 😀 😀 😀 tak to jsi teda teprve 2.holka, co o srdíčkách nic nevěděla... jednu kočenu jsem tu "zaučovala" já 😀 mně to přišlo tak automatické, že mě ani nenapadlo, že by to někdo neznal.... 😉

upuska
7. čer 2016

to je sranda ta konverzace tady 😀 😀 😀 taky myslim, že je rajcuje ta pozice ze zadu a ta "zranitelnost" ..ale já mu pořád řikam, ať ke mně nechodí, když mam v ruce nůž 😀

@katty77 zadostiučení necítím..na jednu stranu si řikam, dobře ti tak blboune, máš cos chtěl..ale na druhou stranu mi to všechno přijde strašně zbytečný..řikala jsem si, když je mu se mnou zle, tak ať si jde za jinou a je šťastnej..že nemá smysl ho u sebe držet, když mě nechce..ale takhle ..a další věc..vim, že to neni zlej člověk..byli jsme spolu od mých 17 a fungovali fakt v pohodě bez konfliktů a hádek..akorát postupem času zmizelo to vzrůšo a napětí a žili jsme pak spíš jak kámoši než pár..takže jsem i na jednu stranu chápala, že se mu splašili hormony..ale nikdy nepochopim, že to nechal dojít tak daleko a v takovou dobu...2 roky po svatbě s rozestavěným barákem..a samozřejmě, že jsem měla návaly vzteku, zlosti a nenávasti 😀 a občas je mam i teď..hlavně, když řešim něco, co si myslim, že bych bývala řešit nemusela..tak to svádim na něj 😀

katty77
7. čer 2016

@upuska no, musela sis zažít svoje a klobouk dolů, že máš přesto takový přístup, njn co nás nezabije, to nás posílí, no.... tak hlavně, abys teď měla vedle sebe toho opravdu nejvíc pravého 🙂

bonynka1981
7. čer 2016

jeden den tu nejsem a nestíhám dočítat 😀

barbborka
7. čer 2016

@bonynka1981 taky to moc nestíhám, je to moc rychlé 🙂

terka228
8. čer 2016

Ahojky, takže dnes jsem začala krvácet, ale řeknu vám, že se mi dost ulevilo....než aby bylo od začátku něco špatně, to jsem raději takhle a asi to tak má být. Už takhle máme doma osmiletého Lukáška s autismem a met. postižením... Dvouletý Davídek je naštěstí naprosto v pořádku. Teď se můžeme v klidu soustředit na dovolenou, a taky se můžeme hned snažit 😀

katty77
8. čer 2016

@terka228 tak to je mi moc líto ☹ ale jak píšeš.... pokud to mělo být špatně, lepší hned na začátku... ve svým pechu děluji bohu, že jsem vždy potratila hned na začátku, když čtu příběhy holek, co potratily už se srdíčkem nebo třeba v druhém, třetím trimestru, je mi ouvej... a to nepočítám, pokud by se narodilo a nebylo zdravé... zadaří se příště a bude to dobrý 🙂

upuska
8. čer 2016

@katty77 děkuju, to ukáže jen čas 🙂 a jak řikáš, co nás nezabije, to nás posílí..a já ještě věřim, že všechno zlý je k něčemu dobrý a všechno, co se děje má svůj důvod, i když je někdy těžký ho najít 😅

Dneska to vypadá na další krásný slunečný den, tak ať se zadaří.. 😉

maggie_
8. čer 2016

Dobré ráno 🙂 koukám, že to tu dnes nezačalo příliš vesele...Holky, tady už nikdo potrácet nebude...Budeme mít všichni zdravé, pěkné a voňavoučké miminko 😉 už se nám to blíží....Doufám 😀
Já už chci miminko 😀 😀

komive
8. čer 2016

@terka228 To je mi líto..ale jak říkáš, asi to tak má být..užijte si dovolenou 🙂 !

komive
8. čer 2016

@maggie_ Já včera viděla aspoň na fotce kamarádky čtyřtýdenní..ňuňu 🙂

upuska
8. čer 2016

Holky, běháte některá z vás? Já se navzdory snaženíčku o prťouse snažim zformovat svou postavu, ale tak nějak jsem si řikala, abych "to" ze sebe nevytřásla dřív než se třeba stihne chytit... 😅 😀

A taky jsem si včera vzpomněla na další věc..a to polohu při sexu a jak velkou hraje roli?..známá se půl roku snažila a úspěch se dostavil, až když jí kámoška poradila, že musí být dole a ne nahoře..

komive
8. čer 2016

@upuska Neběhám..ale jezdím na kole a na inlinech 🙂 podle mě, když se "zakousne", tak se udrží 🙂

Na polohy při sexu nehrajem, prostě jak je chuť 😀

sarinka0411
8. čer 2016

Ahojky můžu se k vám zapojit? Taky nedočkavě čekám na // snažíme se teda zatím jen půl roku, ale každý měsíc je pro mě zklamání ☹ všichni radí nemyslet na to což se tedy snažím, ale někdy to dost dobře nejde nemyslet na to. Myslím, že vy mě určitě všechny pochopíte 🙂

komive
8. čer 2016

@sarinka0411 Vítej! My taky půl roku..chápu až moc dobře 🙂

gabulkam
8. čer 2016

@komive
@sarinka0411 Ahojky, my taky teprve půl roku, ale u nás to bude vůbec boj. Za tu dobu jsem jenom 2x měla MS a to jen po tom, co jsem si dojela k doktorovi nechat píchnout agolutin. Vypadá to, že jsem oběť PCO syndromu, takže žádné dobré vyhlídky, na to, že mi je v neděli 31 ☹

sarinka0411
8. čer 2016

@komive : bereš nějaký vitamíny nebo něco? snažím se chytat rady 🙂 já začala teď brát femibion, ale nevím jestli to bude k něčemu dobrý

sarinka0411
8. čer 2016

@gabulkam : to mě mrzí, ale určitě za pomoci doktorů se podaří 🙂 určitě budu držet palečky... Já naštěstí to mám na den přesně takže když teď v květnu přišel den zpoždění svitla mi naděje, ale pak stejně nic ☹

stribro4
8. čer 2016

Ahoj holky, necetla jsem celou diskuzi, ale berete nebo brala jste nektera Folgravid? Na netu jsou docela dobre recenze, ale nevim zda koupit.. HA jsem vysadila v rijnu a porad nic, do ted jsem brala jen listovku... diky 🙂

komive
8. čer 2016

@sarinka0411 No..já zezačátku brala femibion, ale pak se na to vykašlala..ale teď jsem si řekla, že po půl roce bych něco mohla začít brát, tak jsem si koupila obyčejnou listovku, protože femibion je hrozně drahý 😒 taky jsem pila kontryhel, ale to už i dávno předtím, kvůli bolestivé MS..ale prodlužuje mi cykly..ale tenhle cyklus jsem ho zase začala pít, protože mi minule MS došla o několik dní dřív a zase bolela jak čert..

Strana