icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

beruska1889
8. čer 2016

@upuska 😀 😀

beruska1889
8. čer 2016

@upuska
@maggie_ holky, vy mě fakt bavíte... 😀 😀 😀 😀

maggie_
8. čer 2016

@digisek.....beru na vědomí, takže ty ještě tenhle týden @beruska1889_ tenhle víkend....potom registruju, že by chtěla @komive, takže tebe si píšu na příští víkend tzn. máš od 17. do 19.6 čas....Pak sepíšeme další 😀
- My s @upuska si to vezeme na starost a až odsaď všechny odpadnete uzavřeme to my společně a konec této diskuze....Áno, tak to bude 😀 😀 😀 😀 😀 😀

upuska
8. čer 2016

@maggie_ a to by bylo, aby to tu teď nezačalo fungovat 😀

upuska
8. čer 2016

ženy, kéž nás ten humor neopouští 😅

katty77
8. čer 2016

@maggie_ hele, já jsem gentlas, mě stačí, když mě napíšeš na to otěhotnění až třeba za měsíc, dám přednost těm z vás, u kterých chlapi ještě nebyli na spermiu, aby chodit ani nemuseli, ať nemají zbytečně traumíčka 😀

katty77
8. čer 2016

@ms.neomagic podle mě je brzy... jenže někdy si ta naše těla dělají co chtějí a nefungují podle zaběhnutých pravidel 🙄 🙄 🙄 🙄 co ovu test nebo BT?

maggie_
8. čer 2016

@upuska_ To mě asi neznáte 😀 😀 😀 😀 poznáte

maggie_
8. čer 2016

@katty77_ Píšu si teda okolo poloviny července cca okolo toho 20.7 😉 😀 😀 počítám s tím, ještě mám volné místo v červnu kdyžtak, kdyby někdo chtěl 😀 😀 jinak jsi tedy velice ochotná, musím konstatovat 😀 🙂

katty77
8. čer 2016

@maggie_ děkuji, ten červenec mi vyhovuje, předtím si chci ještě něco užít 😀 😀 😀

ms.neomagic
8. čer 2016

@katty77 me taky prijde brzy,ale co jinyho to muze byt? bt nemerim,testy nemam 🙂

upuska
8. čer 2016

@maggie_ tak když se @katty77 dobrovolně hlásí na červenec, tak to můžete uzavřít spolu a já bych s dovolením vzala ten poslední flek v červnu....stejně jsem tu někdy před 20ti str. hlásala, že tentokrát už MS nedorazí, tak aby to nevypadalo, že se z toho chci vykroutit 😀

maggie_
8. čer 2016

@upuska_ Moudrej tah 😀 😀 takže rekapitulace

@digisek_ 6.6 - 12.6 (doba oplodnění)
@beruska1889_ 10.6 - 12.6
@komive_ 17.6. - 19.6
@katty77_ Okolo 20.7. cca
@upuska nově 24.6. - 26.6.

Souhlasí jo? 😀 😀 😀

katty77
8. čer 2016

@maggie_ to by šlo 🙂 tak já to jdu říct manželovi, ať s tím počítá 😀

katty77
8. čer 2016

@ms.neomagic no, to je dobrá otázka 😀 ale folík ti tak rychle nedozraje... nicméně staly se už divnější věci 😀

maggie_
8. čer 2016

@katty77_ Určitě, jestli se mu to nepovede, má po termínu, pak nevím, jak tu budu mít plno 😀 😀 mám jen jednoho čápa, chudák bude uplně v prdeli, když ho tam bude celej den držet v zobáku a vy nic doma 😀

kajunka01
8. čer 2016

Ahoj myslíte ze mužů testovat tehu testem zítra ?? Ovulace byla 30.5 a MS ma přijít v sobotu

upuska
8. čer 2016

@maggie_ jako doufám, že máš i vránu?!

upuska
8. čer 2016

@kajunka01 testovat můžeš, ale jestli bude výsledek 100% těžko říct, většinou tu všichni radí testovat až když nedorazí MS..já jsem to minule taky nevydržela a testovala před, bylo to negativní a stejně jsem pak doufala, že MS nepřijde 🙂

bervidova
8. čer 2016

Tak já hlásím, že jsem si dobrovolně zabrala už předminulý víkend a světe div se, je to tam!

ms.neomagic
8. čer 2016

@katty77 Jeste me napadlo,ze jsme rano meli sex,tak jestli treba zbytky spermatu...ale zase to bylo uplne ciry a tahlo se to a bylo toho dost...ja uz se z toho po.... to je furt neco,bud probl.s ms nebo tohle :-\

ms.neomagic
8. čer 2016

@bervidova krasny,gratuluju...

upuska
8. čer 2016

@bervidova krásný 🙂 to nám to ale hezky začíná 🙂)

bervidova
8. čer 2016

No jen jsem v pondělí vyfasovala antibiotika, protože nebylo vyhnutí, ale podle doktora, není co v této chvíli ohrozit a co se má udržet, se udrží.

beruska1889
8. čer 2016

@maggie_ 😀 😀 😀 perfektní 😀 😀 😀 😀

sarinka0411
8. čer 2016

Téééda pěkně se tady rozjíždíte 😀 člověk tady chvilku není a nestíhá dočítat 😀

sarinka0411
8. čer 2016

@bervidova : Krásný 🙂 moc moc gratuluji 😉

katty77
8. čer 2016

@ms.neomagic tak tos měla určitě koktejl spermíků a hlenu.. pokud to nebyla ovu a nechtěla bys ji prošvihnout, kup si ovu testíky a zkus od zítřka testovat.. uvidíš.. 🙂

katty77
8. čer 2016

@bervidova tak taková dálnice by se mi taky líbila 😀 moc gratuluji!!! 🙂

bonynka1981
8. čer 2016

@bervidova gratulace velika

Strana