Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@digisek.....beru na vědomí, takže ty ještě tenhle týden @beruska1889_ tenhle víkend....potom registruju, že by chtěla @komive, takže tebe si píšu na příští víkend tzn. máš od 17. do 19.6 čas....Pak sepíšeme další 😀
- My s @upuska si to vezeme na starost a až odsaď všechny odpadnete uzavřeme to my společně a konec této diskuze....Áno, tak to bude 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ženy, kéž nás ten humor neopouští 😅
@ms.neomagic podle mě je brzy... jenže někdy si ta naše těla dělají co chtějí a nefungují podle zaběhnutých pravidel 🙄 🙄 🙄 🙄 co ovu test nebo BT?
@katty77 me taky prijde brzy,ale co jinyho to muze byt? bt nemerim,testy nemam 🙂
@ms.neomagic no, to je dobrá otázka 😀 ale folík ti tak rychle nedozraje... nicméně staly se už divnější věci 😀
Ahoj myslíte ze mužů testovat tehu testem zítra ?? Ovulace byla 30.5 a MS ma přijít v sobotu
@katty77 Jeste me napadlo,ze jsme rano meli sex,tak jestli treba zbytky spermatu...ale zase to bylo uplne ciry a tahlo se to a bylo toho dost...ja uz se z toho po.... to je furt neco,bud probl.s ms nebo tohle :-\
@bervidova krasny,gratuluju...
No jen jsem v pondělí vyfasovala antibiotika, protože nebylo vyhnutí, ale podle doktora, není co v této chvíli ohrozit a co se má udržet, se udrží.
@maggie_ 😀 😀 😀 perfektní 😀 😀 😀 😀
Téééda pěkně se tady rozjíždíte 😀 člověk tady chvilku není a nestíhá dočítat 😀
@bervidova : Krásný 🙂 moc moc gratuluji 😉
@ms.neomagic tak tos měla určitě koktejl spermíků a hlenu.. pokud to nebyla ovu a nechtěla bys ji prošvihnout, kup si ovu testíky a zkus od zítřka testovat.. uvidíš.. 🙂
@bervidova gratulace velika

@upuska 😀 😀