icon

Pomoc holky...Může žena otěhotnět přes menstruaci?

barborka1920
2. led 2021

Může žena otěhotnět přes menstruaci .. doktor říkal ze ne .. ale jestli nemáte nějakou zkušenost mám Malu 7 m. Holčičku

sudylichozrout
2. led 2021

@barborka1920 V prubehu menstruace ne. Muze mit ale ovulaci treba 10. den cyklu, pokud ma kratsi cykly a pak by milovani ke konci menstruace mohlo vest k otehotneni, protoze spermie by si na vajicko pockaly. Otehotneni v dobe, kdy mela dorazit menstruace, je mozne, pokud se zene ovulace opozdi a spusti se az v tom terminu menstruace (kdyby neotehotnela, mela by o 14 dnu opozdene mesicky).

barborka1920
autor
2. led 2021

@sudylichozrout Dekuji❤️❤️❤️

inah91
2. led 2021

@barborka1920 souhlasím s výše napsaným, jen dodám - pokud nesleduješ ovulaci každý měsíc, tak se Ti může kdykoliv jakkoliv posunout (tělo není stroj).... já měla vždy ovulaci 15dc, když jsem otěhotněla, z ničehož nic se o týden posunula.... Bratranec si udělal "omylem" mimčo, že si nedali pozor na konci cyklu, že už to bylo jedno, když měla přijít MS - ha, ovulace se posunula a ten omyl už má tři roky.... tak stejně jak je psáno při MS - máš sex např. 5DC, ovulace proběhne MIMO MS (krátce po ní), ale spermie tam počkají... 🙂

barborka1920
autor
2. led 2021

@inah91 aha tak to Dekuji máme 11 letého syna a 6 měsíční dcerku ... ale nejprv chceme dostavět barák ❤️