Poradte prosim: duch nebo ryska? Jsem zoufale netrpeliva
Maminky a zkusene snazilky, poradte mi prosim: je to duch, nebo ryska... jsem 13 DPO, 2dny pred MS, ranni testotovani, TT od Facelle Rossman. Dekuji Vam!

@zrzeckas Dekuji za odpoved a mile pochopeni (ne odsuzovani) me netrpelivosti! Zdravim na Hodoninsko, kde mam take koreny🙂' Jinak ja pevne doufam,zahorela nadeje! Dekuji za odpoved
Jeste dotaz: je mi jiz 5dni jako pred menstruaci, citlive spodni bricho, slabe bolestive, kdyz rychle vstanu pichne me v podbrisku na strane, co myslite....
@teruskablue mohlo by to byt uhnizdovani a priznak tehotenstvi, take jsem to mela a dokonce ted pri druhem jsem i poznala, kdy se vajicko asi uhnizdilo nebot jsem na chvilinku zaspinila, az jsem se lekla, co se deje, ale muze to zmamenat cokoli.... Radeji na to nemyslet a doufat, ze to vyjde 😉
Jeste muzu dodat... Testovano pred MS
podle me je to ryska, je nejak daleko od hlavni carky
@zrzeckas diky moc,ClearBlue koupim v DM, ze? A tak za 200kc? Nebo v lekarne za vic? Jeste dnes koupim a mamma delat z ranni moci, nebo je to jedno?
@barulina pevne doufam ze to nenin jen ryska

Také vidím hezkého ducha. Zkus ten clearblue. Nevim jestli ho v dm seženeš ale v lékárně určitě. Každopádně držím moc palce 🙂
@teruskablue vidím hezkého ducha, určitě bych zkusila Clearblue 🍀držím palce
@teruskablue jj v lékárně za cca 200 Kč 🙂 určitě lepší z ranní moči, ale dva dny před MS by měl něco ukázat i přes den 🙂
@teruskablue jak psala janina92 🙂.... Ranni je vzdy nejlepsi, ale taky si myslim, ze dvy dny by mel ukazat i pres den 🙂
@teruskablue myslim ze je to jasny duch...tak uvidis za dva dny...
@teruskablue drzim pesti
Devcata koupila jsem Clear Blue a zatestuji rano, vydrzim to!
@teruskablue ja tento test také neznám,jakou má citlivost?ducha vidím naprosto zřetelně a jestliže je to před vynechanim ms jak píšes,tak si myslím,ze je solidní.vyšel v limitu?
Zda to je ryska nejsem z fotky schopná říct,asi bych ho musela vidět naživo.Držím palce🌼
@teruskablue jinak myslím,ze ten digital můžeš použít i během dne a měl by ukázat,samozřejmě z ranní moči je to nejlepší,nebo myslím že stačí cca šest hodin nejít na malou,ale to sem jen někde četla a sama bych šest hodin nejít curat asi/určitě nevydržela
@balogis jj je pravda, že já taky dělala Clearblue ve dne, ale pár hodin jsem čekala s tím si dojít na malou 🙂
@teruskablue jsi dobrá, já bych to nevydržela 😁 tak nám dej pak vědět ✊
@teruskablue máma test jsem dělala kdykoliv ,ale vždy jsem dělala třeba 3 dny po zpoždění
@teruskablue takovyho ducha jsem mela loni v lete, druhy den rano ukazal digital + 1-2 😉 (mam vyfoceno v albu). Teď se mi tu batoli sedmimesicni slecna 💓 drzim pesti 🙂
@teruskablue Je to mily duchacek. 🙂
Já myslím, že to klapne 😉 držím pěsti!
Mila devcata, "duchove" funguji!
@teruskablue huraaa gratuluji 🙂🤰
@janina92 dekuji moc
Jsem moc rada , nemohu tomu uverit! Zarovense ale obavam, zda je vse v poradku. Je mi jako pred MS, rozboureny podbrisek, je to normalni, myslite pri. Uhnizdovani? Jo a pridalo se mo trochi, akne a "divoke sny":: a chut uklizet, vyhazovat, organizovat doma vecia🙂
@teruskablue moc gratuluji,ja si to myslela😍

@teruskablue toto uz me prijde jako pekny duch az skoro slaba carka. Podivam se a vidim ji, ale nechci predbihat a navic tento test neznam, takze nezarucim na 100%, ale tady jde krasne videt, nekdo jsem posila neco, lovi opravdu duchy a nekdy ani nic nevidim po zadivani a nataceni mobilu, takze za me bych rekla, ze i ta slaba carka a preji at sili a at to vyjde 🍀