Potrácím?
Ženy,prosim o radu, v sobotu jsem si delala tehotensky test a byl negativni nebo jsem si ho moc neprohlizela, mela jsem uz treti den zpozdeni. V nedeli jsem prestala spinit a v utery, tedy vcera jsem test opakovala pro nedostaveni menstruace a hroznou bolest prsou. Na testu se objevily dve carky, ta druha vsak slaboulinka, ze si ji jen tak clovek nevsimne. Dnes me zacalo bolet v podbrisku a krvacim hrozne slaboulince. Znamena to, ze jsem tehotna, ale o sve miminko prichazim? :'( Predem vsem dekuji za odpoved.
Muze to byt zpozdena MS, ale taky nemusi. Pokud mas strach,jestli jsi tehotna a potracis tak to neres v diskuzi a upaluj na pohotovost.
Může to být tím že se embryo uhnizduje, já měla strašné křeče a bolesti větší než při MS střídavě asi 14 dní nazačátku . Neházela bych flintu do žita 🙂
Boli me prave v podbrisku, jako kdybych mela dostat menstruaci a krev je uplne cira. Asi to moc hrotim, ale bojim se samovolneho potratu. Jinak moc dekuji.
Vubec to nemusí nic znamenat 🙂 muže se dokončovat nidace, čili zahnizdění embryjka - to by vysvetlovalo i teprve slabě pozitivni test. Čárka by měla sílit. Krvacení na začátku těhotenstvi je naprosto běžné. Děloha je prokrvená a nepatrně se zvětšuje, muže dojít ke krvácení z nějaké prasklé cévky. Ženy často krvácejí a to často v době očekávané menstruace i po dobu třech mesiců, kdy jsou těhotné. Jde o to, že děloha není cela pokryta placentou a tak se stále odlučují kousky sliznice, jako při menstruaci. Bolest břicha je také velmi častý jev na začátku těhotenství. Zajdi k doktorovi, nejspíš ti naordinuje progestron ( utrogestan...) ten podporuje funkci žlutého tělíska a přispívá k udržení těhotenství. Na ultrazvuku nic vidět ještě nepůjde, takže nic víc s tebou ani dělat teď nemůžou. Snaž se dodržet trochu klidový režim. A držím pěsti ! 🙂
@thejitulka i kdyby se jednalo o tehotenstvi a jeho ukonceni, tak v tomto stadiu (tt) se nemas ceho bat, v podstte by se jednalo o biochemicke tehotenstvi a konec je v podstate jako opozdena MS, nekdy muze byt trosku silnejsi.
@thejitulka držím palce, ať je vše dobré a dej vědět, jak jsi dopadla u doktora.
Ahoj holky, tak jsem byla u lekare, na ultrazvuku nebylo nic videt. Doktor me smiril s faktem, ze jsem nejspis potratila nebo jsem na uplnem zacatku. Pro jistotu mi byla odebrana krev pro testovani hcg a dnes mi volali, ze testy jsou lehce pozitivni a za tyden se mam stavit na kontrolu. 🙂 Jsem stestim bez sebe a vsem vam dekuji za podporu. 🙂

Ještě nepanikař, já na začátku těhotenství začala taky krvácet a špinit a trvalo to do konce 4. měsíce. Zkus zítra ráno zajít k doktorovi, já brala Utrogestan a dostala jsem i nějakou injekci do zadku. Držím moc palce, ať to dobře dopadne!!