icon

Potvrzení těhotenství 18 dní po Ovitrelle?

adus97
4. dub 2023

Ahoj holky, myslíte že tento test je už opravdu potvrzení těhotenství? Dnes jsem 18. den po ovitrelle.
Děkuju za jakoukoliv odpověď ❤️

Potvrzení těhotenství 18 dní po Ovitrelle?
wladimira
4. dub 2023

@adus97 ano tohle už je miminko ❤️

lencaa11
4. dub 2023

@adus97 ano tohle už je tehotestvi ☘️☘️💕

adus97
autor
4. dub 2023

@wladimira děkuju za odpověď ❤️

adus97
autor
4. dub 2023

@lencaa11 ❤️děkuju ❤️

juliavolna
4. dub 2023

@adus97 áno 🙂🍀

laxesis
5. dub 2023

Ovitrelle mizí cca 10-12 den max🙂 držím palce a potichu gratuluju 🍀

laiila
5. dub 2023

@adus97 ahojky :ú já jsem dnes 19 tý den po otrivelle ( píchnutý 17.3. večer) a test mám stejný dnes 🙂

adus97
autor
10. dub 2023

@laiila tak snad nám to oboum krásně vyjde 🍀🙏❤️

laiila
11. dub 2023

Holky tak u mě špatný 😢 , v sobotu ještě 2-3 a od pondělí jsem začala špinit, výsledky z krve vše potvrdily hodnota 41, odchází to :((( , je mi hodně smutno, teď potřebuju aby to co nejdřív odešlo a mohli jsme se začít snažit znova, jen fakt nevím kdy po tomhle bude zase ovulka, dnes jdu k doktorovi tak snad mi řekne a úplně nejlepší by bylo kdyby mi dal injekci na spuštění. Vše vám držím palce 🙏

adus97
autor
20. dub 2023

@laiila Strašně moc mě to mrzí 😢 drž se ❤️ jsem na tom taky tak.... Před týdnem v pondělí jsem začala špinit, to po pár dnech s utrogestanem a ascorutinem ustalo a dneska krvácení a HCG téměř na nule...

laiila
21. dub 2023

@adus97 To mě moc mrzí :( Já už jsem vyčištěná a včera UZ, dnes si mám píchnout Otrivelle a o víkendu ❤ , jenže při mé nízké sliznici opravdu pochybuji, nechápu proč mi nepředepsal ten utrogestanem, čtu, že ho holky berou na tu sliznici ... já začala špinit , nabrali HCG a zjistili, že to jde dolů, kdyby nešlo nasadili by mi ascorutinem, takto mi to řekli.

wladimira
21. dub 2023

@laiila na nízkou sliznici je dobre pít grep nebo cervene víno jinak utrogestan je progesteron který podporuje žluté telisko což je až po ovulaci se sliznici nemá nic společného

adus97
autor
22. dub 2023

@laiila na dobrou sliznici je dobré pít první polovinu cyklu kontryhel. Snad vám to vyjde ❤️ Já si teď dávám měsíc pauzu od jakýchkoliv hormonů a uvidíme, buď to vyjde nebo ne a další cyklus kdyžtak zase bude ovulace hlídaná.