Povedlo se😉. Co myslíte?
Ahoj holky tak myslím, že u nás se to taky povedlo co myslíte? Ten horní je dnes a spodní včera 😉

@kristyna2002 děkujeme 😉
@modroucka jj já se objednala v pondeli a jdu příští týden ve středu. Přej od 6 týdne su může uz😉a já jsem teď na mateřské ale v lednu mám nastupovat do práce a zítra mám dát vědět jak jsem se rozhodla tak to potřebuji co nejdřív vědět😉
Jinak od včera mě je na z rčení jinak nic ale i u první jsem měla jen pocit zvraceni a únava jinak nic.
A jinak podle kalkulacky mě to vychází na cca 19.7 myslím a co ty příznaky atd.
@wiking mě bolí břicho jako před ms a pocit na zvracení mám taky a pořád je mi zima....ale mívám to i přes ms
@carolineg1 tak snad nam to dobre dopadne☺
@wiking ja už jen doufám...
Že se k vám přidám
@wiking mne to ale pravé vychází na 23.7
Kdy si měla poslední ms?
já pravě v porovnání s prvním tehu vůbec zadne příznaky až na to ze mne občas boli/táhne podbrisek ale zase taky když porovnávání s prvním tak to vůbec nic není
Tak teď jen doufám ze se ty příznaky nerozjedou jako při prvním jsem dost trpěla proste jsem měla všechno možné a přitom jsem chodila do práce :/
Tak to by bylo fakt super kdyby tohle tehu bylo jednodušší))
@modroucka no já jsem měla poslední 12.10 a ty? Tak ať se to ne rozjede mě poboliva břicho a je mě pořád na zvraceni a dnes ráno jsem už měla na mále 😉ale vždy to nějak ústrojím. Do toho dnes jsem musela napsat šéfovi že nastoupím zpět do práce a o těhotenství mu zatím říkat nechci když nemám nic potvrzené. A kdy jdeš k doktorovi?
@carolineg1 určitě 😉já taky nevěřila že se to podaří pak jsem zacala řešit práci a ono se podařilo 😉
@wiking tak dorazila ms
@carolineg1 tak to je mi líto. Příště to určitě klapne
@wiking ja už tomu nějak nevěřím
Ahojky holky můžu se k Vám přidat 🙂 Minulý týden mi vyšly první pozitivní testíky a dneska jsem byla na krvi, takže zítra čekám na výsledky. TP mi vychází podle kalkulačky na 26. 7. je tu někdo podobně? Jinak všem moooc gratuluji a ať miminka krásně rostou 🙂
@littlebee11 také gratuluji😉děkuji
@littlebee11 já byla dnes taky na krvi a zítra si mám volat 🙂
Mě termín vychází na 25.7.
@littlebee11 jsem jen hodně unavená 🙂
@moni1989 Já jsem jenom některý dny unavená, no tak zítra uvidíme 🙂
@moni1989 Ahoj, tak jak si dopadla na krvi, už víš výsledky? 🙂 Já už si tam ráno volala a HCG mám 1240, tak jsem moc ráda. 🙂 No a na 1. UZG jdu až 8.12., což je tedy strašně dlouho, vůbec nevím jak to vydržím
@littlebee11 Ahoj, mě hodnotu neřekla, jen že krev je pozitivní 🙂
Já jdu na utz v úterý.
@moni1989 Tak hlavně, že je pozitivní ;) Jee tak to se máš, že jdeš takhle brzy, tak ať se pak mrňousek na ultrazvuku hezky ukáže 🙂
@littlebee11 no, snad už bude něco vidět 😃
Ty čekáš první?
@littlebee11 tak super že to vyšlo z krve 😉a proč si vůbec šla na krev a ne hned k doktorovi? Jestli se můžu zeptat 😉jako aby si měla jistotu že si těhotná než půjdeš k doktorovi?
@littlebee11 no ukazuje ne to 6 tyden😉
A holky můžu se zeptat jaký je rozdíl mezi digitálním a papírovym testu? Dekuji
@moni1989 držím pěstičky, aby už bylo něco vidět. Jj budete to moje první, už jsem byla těhotná minulý vánoce, ale bohužel v 6 týdnu, to malé vzdalo, a pak jsem měla před několika měsíci biochemické po IUI, tak teď doufám, že to do třetice to vyjde, mrňousek je po IVF 🙂 A tvoje to bude první?
@wiking Já jsem měla už 7 den po transferu pozitivní testík, tak jsem právě doufala, že hodnota krve bude v pořádku 🙂 Nene já chodím do CAR, ted jsem po 1. IVF, takže asi to tak na klinikách mají, po 14 dne po transferu na krev a ted právě až ta kontrola v prosinci, asi aby už viděli srdíčko, to bych měla být 8 týden 🙂

@wiking pokud do zítra neprijde ms tak taky testnu