Povedlo se😉. Co myslíte?
Ahoj holky tak myslím, že u nás se to taky povedlo co myslíte? Ten horní je dnes a spodní včera 😉

@wiking děkuji, tobě taky přeji aby mimi krásně rostlo, a ty už to máš potvrzené z ultrazvuku?
@littlebee11 IVF, tak to držím palce, taky jsme na něm před 7 lety byli... pak mi ho ze zdravotních důvodů zakázali a nakonec jsem před třema rokama otěhotněla normálně 😊
Mezitím jsem měla taky několik nevydařených těhotenství.
Takže máme dceru 2,5 roku a teď čekáme druhý 🙂
Holky, mám od neděle zpozdění, test bílý jak alabastr...co to může být? Nikdy se mi to nestalo, moje tělo frčí jak Švýcary, pravidelný menzes co 28 dní několik let....
@moni1989 Tak to sis taky užila, tak hlavně, že se pak podařila holčička normálně 🙂
@hanahana Tak pokud je test negativní, tak to těhotenství asi nebude, může to být nějaká hormonální nerovnováha. Ale samozřejmě můžeš zkusit test ještě o několik dní později, někdy se // ukážou až později ;)
@littlebee11 jsem na vážkách, protože obě moje těhotenství se ukázala v plné síle hned první den zpoždění. No zkusím ještě zítra testovat, ale jak říkám, test byl total čistý, ani náznak
@wiking ahoj promiň měla jsem doma nějaké starosti
Tak píšu až teď
Já jsem měla poslední má 16.10 tak to je pravé ty 4 dny od sebe jak máme mne to vychází na 23.7
K doktorovi jsem se objednala ale nabízela mi buď teď v po dělí což mne přišlo ještě moc brzo a ze by to pak bylo zbytečně anebo 3.12 , tak jsem kývla na toho 3.12, ze tam už určitě všechno bude vidět 🙂
Jinak jsem rychleji unavená než normálně jinak na zvracení mi není což tomu nemůžu ověřit jelikož s prvním mi už bylo tak špatne tak jen doufám ze to takhle zůstane fakt by to bylo super!)) jak se mas ?
@modroucka ahoj nic se nedeje ☺ tak to jo me prave rikala sestra ze uz je to videt od 6tydne a podle tehotenske kalkulacky jsem tes sesty a pristi budu uz sedmej tak snad neco uz uvidi☺ ja bych to tak dlouho nevydržela☺ jinak jsem hodne utahana k veceru a byva me na zvraceni ale nastesti taky nezvracim.a pobokiva me v podbrisku ale to je prej normalni tak snad jo☺ tak drzim palecky ja uz se nemůžu dockat.Ale delala jsem si jeste test dnes a c rka je daleko silnejsi tak snad je to ok☺
@modroucka zkus odkaz 😉
https://www.modrykonik.cz/group/8836/
Ahoj holky tak mám po prohlídce a vše vypadá v pořádku a 7 jdu znova na kontrolu 😉
@wiking Velká gratulace 😉
@verulevrtule dekuji😉

@littlebee11 aha tak to jo tak ať to dobře dopadne 😉