Pozdní pozitivní těhotenský test: Je to možné?
Ahoj, 16.12 mi začala poslední MS, úplně si ovulaci nehlídám, ale podle aplikace, hlenu, chuti k sexu atd si myslím že to sedí na 30/31.12. Oba dny jsme s přítelem spolu spali. Bez ochrany, jen s přerušením. 6.1. Mě lehce pobolival podbrisek a ráno jsem měla trošičku růžové krve na papíře. 13. Měla přijit MS a furt nic. Mezitím mi párkrát nebylo dobře, ale žádná hrůza, bolí/pálí mě dvorce a bradavky. Nemám vůbec typické pms jako vždy žádné beďary, natekle uzliny v prsou a tak. Krom včerejška každý den výtok, spíš do bílé barvy, včera a dnes ráno jen decentně špinění, ale jen po curani a pak během dne už nic. Testy negativní, zkoušela jsem pepino, intime a nějaký z tety. Tak jsem trošku nervózní. Miminko bysme si moc přáli, ale skr ty testy a to špinění spíš čekám že MS přijde se spozdenim a že tam je nějaký jiný problém. Přitom jsem teď měsíc odpočívadla, vůbec jsme nebyla nemocna. Jindy mám MS fakt na den přesně max 1 den zpoždění a jasně poznám že přijde. Tak mě zajímá jestli se vám třeba objevily dvě čárky až někdy pozdě a mám pořád naději :/
Já mela 4 den zpoždění už dálnici na testu,ovulace mohla být klidně později. Pokuď MS nepřijde tak bych sla na gyndu.
Dva dny zpoždění nic a čtyři dny zpoždění duch. Ale já to tak měli i u prvního těhotenství, měla jsme později ovulaci.

Mě 3 dny před ms pozit test, jinak jsem asi 3x v životě ms dostala dost opožděnou nebo vubec a musela jsem na injekci