icon

Pozitivní nebo negativní test?

misaadeni
9. led 2018

Ahoj prosím poraďte je pozitivní nebo neni? Koukám na to od rána a nevím ( foto je po testování v daném čase).
U syna mi test ani 3 dny po vynechání neukázal nic a to jsem z krve věděla že jsme "v tom". A tady 5 den po vynechání toto a teď nevím co s tím. Dr mi řekl že prohlídka nejdřív v 6 týdnu -tedy za 9 dní že dřív nic neuvidí . Moc děkuju za rady

Strana
z2
katty77
12. led 2018

@carpatia když je to vidět i na fotce, tak je to určo pozitivní 😉 vidím ducha na první pohled 🙂 držím palce.

carpatia
12. led 2018

@katty77 taky ho vidim, ale uz nejak tem mamatestum moc neverim...zjistila jsem, ze mi pred ms delavaji casto falesne duchy...i kdyz teda slabsi, nez toto, ale stejne...kez by to tentokrat bylo jinak

alik9
12. led 2018

@misaadeni
Gratuluju, krásná čárka 🙂

katty77
12. led 2018

@carpatia já myslím, že falešná není, ale uvidíš zítra nebo si skoč pro jiný testík a budeš mít jasněji 🙂

iva27
12. led 2018

@carpatia me teda Mamatesty nedelaly nikdy falesne duchy,bud jsem byla tehotna nebo ne..😉hodne stesti

carpatia
12. led 2018

@iva27 delala jsem si ted vecer jeste jinou znacku a duch je tam taky, tak budu pevne doufat...

carpatia
13. led 2018

@iva27 tak to opravdu vypada nadejne🙂...nemuzu tomu uverit...ale jsem stastnaaaa:D

daljuska
13. led 2018

@carpatia No páni, krásaaaaaaa❤

Strana
z2