Pozitivní nebo negativní test?
Ahoj prosím poraďte je pozitivní nebo neni? Koukám na to od rána a nevím ( foto je po testování v daném čase).
U syna mi test ani 3 dny po vynechání neukázal nic a to jsem z krve věděla že jsme "v tom". A tady 5 den po vynechání toto a teď nevím co s tím. Dr mi řekl že prohlídka nejdřív v 6 týdnu -tedy za 9 dní že dřív nic neuvidí . Moc děkuju za rady
takovou neviditelnou čárečku jsem měla taky, za 3 dny jsem dělala test znovu a čáry jak dálnice 🙂
tak ještě počkej 2 dny a uvidíš jestli uvidíš změnu 🙂
Ano, takhle jsem to měla taky u obou dětí!!! Držím pěsti!!! 🙂
Me to prijde jako pozitivni test. Zkus si udelat dalsi za 2 dny. carka by mela zesilit. Drzim palecky, at to dobre dopadne 🙂
tohle je pozitivní 🙂 Taky jsem měla nejdřív takovou neviditelnou čárku, kdy jsem si říkala že to je určitě falešné. A z "falešné" čárky jsem teď v 6 měsíci :D
Tohle už je krásně viditelná čárka, tak držím palce ať sílí 🍀
Je krasne videt, takze uz bude urcite jen silit ❤
Toto uz duch neni. Krasny pozitivni testik. Gratuluju a at je tehotenstvi v co nejvetsi pohodicce ...
Ahoj holky tak jsem nevydržela a jela na gin. S tim ze si treba krevni test zaplatim. Vzali mi krev a pak oznamili ze hcg mam hranicni ze to vypada na mozne zacinajici tehotenstvi. Sestra nic vic vysvetlovat nechtela a tak ted nevim jestli pozitri testovat znovu nebo ne? To se fakt doktori a sestry takhle muzou nevyjadrit k vysledku?
Hodne mi to zkazilo naladu jsem z toho taková smutná. Jinak i ostatni na me pozoruji proznaky. Jim ceho se normalne ani nedotknu, boli me prsa, a mam vykyvy nalad dneska me 3 lety syn dokonce uplnou blbosti rozbrecel. Mam treba pockat a nechat si udelat novy test jinde a zaplatit si ho? Nebo udelat jen z moci jak jste radily ? Moc dekuju
Udelej si dalsi testik 2 dny od prvniho - zkus stejnou znacku, at vis, jak se carka lisi. Snaz se nestresovat (vim, jednoduse receno, a ja to nikdy neumela), miminku nepomuzes. Takto na zacatku je to bud a nebo. Bud silna a ver v dobry konec. Pokud chces na krev, tak tam jdi za 2 dny - ale chtej vedet presna cisla - z tohoto testu i toho noveho - at vis jak moc to roste.
Ale oni se přece vyjádřili.Hodnota hcg je hraniční a buď to vyjde nebo ne....Test udělej a za 2 dny si nech nabrat hcg a pokud bude adekvátně růst je vše jak má být.
Jéé, to je pěkná čárka, neboj, určitě zesílí a nedělej si hlavu, bude to fajn, držím palečky🙏🙂
Gratulujuuuu 😍😍

Ahoj nevidím žádnou fotku