Pozitivní nebo ryska?
Ahoj holky,
Ano tak jako skoro každý měsíc. Snažíme se o mimco a já si myslím,že to "vyšlo". Na testu se mi něco zdálo hned,ale nevím zda ryska nebo počínající druhá //. Na rysku mi to přijde tlusté. Co vy?
Přikládám světlou a tmavou verzi 😉

@bublinkakocicka teoreticky dneska.....ovšem jsem bez PMS, které mívám už týden až 10dni před. Jsem bez bolesti podbřišku,jen těžká, nateklá prsa.....nedělám ještě závěry 😉
Hmmm a vis kdy byla ovu?no nic se neda delat jen pockat zda bude carka silit zkus rano a uvidis zda tam neco bude.kdyz ne tak bohuzel byla jsem ryska drzim pesti
Nic nevidím
Něco vidim ale těžko říct 🤷🏽♀️
@lalolita Já vidím hodně slabého ducha
@lalolita Já tam vidím, tak co dnes? 🙂
@kvetuska145 ženo nic😭😭😭 jsem už zoufalá......mám i takový pocit, jako bych to měla dostat. Od rána jen brečím,je mi na nic.....😭😭😭
@lalolita achjo😠 ja verila ze to klapne. To znam, taky jsem to kolikrat obrecela. Ale dušička si vybere spravny cas❤️ Neboj dockas se❤️
@kvetuska145 uvidím,jak to dopadne 😭 podle staré aplikace mám už 5dni zpoždění,podle té novější mám 2dny..... uvidíme. Brečím pořád jak želva a mám strach,že nám to bude trvat,než se zadaří😭😭😭
@lalolita Ukaz foto
@lalolita Třeba to je biochemický, a po biochemku se spoustě holek zadaří hned znova, já jsem toho důkazem 🙂 neztrácej naději 🍀
@klokanka31 já už nevím,co do sebe narvat,abych tomu ještě víc pomohla. Piju kontryhel skoro 3 měsíce + listovka, měsíc Gravital....😣😣😣
@lalolita Já taky byla zoufalá, po mnoho letech a po dvou špatných těhotenství jsem nakonec jedla jen listovku, a zadařilo se.
@lalolita měla jsem minulý měsíc takto a nakonec přišla ms ,také jsem to obrečela
@katherine177 tak ty už jsi měla krásné čárky.....mě to hrozně víš co???
@lalolita drželo se to 3 týdny a najednou to sláblo až byly testy negativní ....chápu tě 😥
@kvetuska145 tak jsem to dneska dostala....😭😭😭
@lalolita mrzí mě to😢
@lalolita to je mi líto
@martas0904 za mě spis ryska, ale těžko říct, zkus test přiblížit
@anonymni123kj123 Mám zkusit zítra další?
@martas0904 určitě bych zkusila za dva dny, ale vidim to spis na rysku:( kolik dni mas do ms?
@anonymni123kj123 23.8. Bych měla mít MS
@martas0904 tak zkus za dva dny test🙂
@martas0904 za mě ryska

Kdy mas mit ms?na testu neco je ale zda se mi to jako ryska.