Pozitivní těhotenské testy, ale nemohu si vzpomenout, kdy naposledy byla menstruace 😞.

27. únor 2020

Dobrý večer, prosím Vás, predevcirem, včera a dnes jsem si dělala tehotensky test, jelikož sem měla bolesti v podbrisku a menstruace delší dobu nikde, jen si bohužel za boha nemohu vzpomenout přibližně kdy byla menstruace, natoz prvni den menstruace 🙈.. omlouvám se za tento dotaz, ale budu rano volat doktorce a je mi jasný, co bude první otázka, první den poslední menstruace 🙏🏻.. jinak dělala jsem si i test s ukazatelem týdnu a ten mi ukázal 3+, což je 5 a více týdnu. Děkuji za odpověď.

piskoteka
27. únor 2020

Nu co už, paní doktorka si vás objedná a podle ultrazvuku se časem pozná jak je fazolka stará. Já si ms taky nepamatuji, nikdy jsem si to nepsala. Hlavu vám neutrhne. A moc gratuluji ke krásným čárkám! 😊

amazonkajanik
27. únor 2020

Jelikož jsem byla hrozná skleroza a tohle jsem si nebyla schopná ani napsat do kalendáře,stáhla jsem si appku,která mi i cinkne,kdy ms má přijít,jestli jsem ji nezapomněla zadat,kdy by měla přijít ovulace,atd. Tak až porodite,tak si ji pořiďte a bude klid 😉

aselluska
27. únor 2020

@amazonkajanik mám taky, super věc 👍

jaja01k
27. únor 2020

A na co se ptáš?

kaja2016
29. únor 2020

Ja to u tohohle tehu odhadovala. Tez nevim. Prijde mi to palici, aby si zena porad zapisovala menstruaci, obzvlaste kdyz je a otehotnenim problem, tak nejake pozorovani sebe sama fakt nicemu nepomaha. 🙄 Kazdoapdne pak na tebe divne koukaj, kdyz nevis, na to se priprav.-).Ale jakoze respektujou. Casem si to nejak cca odpocitas. TP se stejnw nastavuje pak podle velikosti mimi ve 13 tt na 1.screeningu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru