icon

Pozitivní těhotenské testy po zpoždění menstruace. Co dál?

ratatouli
23. pro 2025

Holky vidím že testy jsou pozitivní.
Ale k věci.. zpoždění mám 32 dni 60 den cyklu dnes.
Když bylo zpoždění cca 7 dni testy negativní
Měla jsem pocit že jsem těhotná, ale po negativních testech jsem si prostě řekla že mi jen nefunguje tělo po vysazení HA ( vysazeno v červenci). Bolí mě poslední dobou pořád prsa ale to jsem si myslela že už přijde menstruace a včera mi bylo nějak divně tak jsem si udělala večer test s tím že to bude určitě negativní a ejhle.. dva testy Dr max a dva nějaký ambfis nebo jak taky z Dr Maxe.
Čárka vyjela hned.
Že nejde o falešný výsledky? V létě jsem měla mamatesty falešně pozitivní.
Jinak dopoledne jsem dělala clear Blue a + 2-3 týden. Takže i přes to že jsem od konce října neměla menstruaci se to nějak povedlo. A to jsem si myslela že mi tělo nefunguje tak jak má.
5.1 jsem objednaná na gyndu snad bude všechno v pořádku 🙏🙏🙏 mám diabetes 1. Typu.

Pozitivní těhotenské testy po zpoždění menstruace. Co dál?
nanyh
23. pro 2025

@ratatouli Krásný dárek, gratuluji a přeji mnoho zdraví🤩❤️

lencaa11
23. pro 2025

@ratatouli krásný dárek pod stromečkem 🥰🍀🍀

maruskapt
23. pro 2025

Moc hezký dáreček k vánocům ,gratuluji a přeji hodně zdraví a štěstí🙂🍀🍀❤

elie456
24. pro 2025

@ratatouli gratuluji 🍀 a hodně štěstí
Kdyz mi vyšel clearblue 1-2+ tak jsem na dr max nemela vůbec nic a měla jsem cca termín MS 😀 verim, že uz budete “ vic “ těhotná ❤️

ratatouli
autor
24. pro 2025
@elie456

@ratatouli gratuluji 🍀 a hodně štěstí
Kdyz mi vyšel clearblue 1-2+ tak jsem na dr max nemela vůbec nic a měla jsem cca termín MS 😀 verim, že uz budete “ vic “ těhotná ❤️

@elie456 spíše asi každý ženě stoupá jinak HCG. Spíše jsem měla opožděnou tu ovulaci v nepravidelnem cyklu je to pry běžné, ale překvapilo mě to. Trochu se bojím aby to nebyli falešný testy a aby ve mě opravdu nějaký to miminko bylo a nebylo to mimoděložní nebo tak .. nějak mě všechny ty fóra atd vystrašili 😃 ale četla jsem že takovýhle čárky jako mám já jsou běžné kolem 4-5 týdne těhotenství. 2-3 jsou od početí

rapkatka
26. led 2026

Ahoj, jak se máš v lednu? Jak pokračuje tvoje těhotenství? První trimestr s cukrovkou je mazec, sama jsem si tím prošla 4x (má DM1, teď už 37 let). Kdybys potřebovala trochu podpořit, uklidnit, že ty výkyvy jsou normální, nebo prostě jen vědět, že se to dá zvládnout a mít zdravý miminko, klidně napiš. Mám sepsané i nějaké tipy, jak se z toho v začátku nezbláznit, ráda ti je pošlu. Katka