Pozitivní těhotenské testy. Stalo se Vám, že byly slabé, ale byly jste i přesto těhotné?

nikola174
10. říj 2019

Ahojte, s přítelem se snažím o babo. Potřebovala jsem poradit, menstruacia mi už meska 5 dni. To sa mi moc nestává, tak jsem si udělala 8.10 prvý test který je na spodu s krvy, hned na druhy den zvýšne dva a dnes ten posledny který je hore. Sú to pozitivně testy I když je to také slabé? Alebo to je len plány poplach? . Stalo sa to už niekomu ze taketo slabé má testy a bol těhotný ? Dakujem za každou odpověď.

eleanora84
10. říj 2019

@nikola174 gratuluji, toto je pozitivní test... já to měla stejně dvakrát

verunka_korunka
10. říj 2019

Jo, to je pozitivni, uvidis, ze bude za 2 dny druha carka uz hodne znatelna

nikola174
autor
10. říj 2019

@eleanora84
@verunka_korunka no dúfam že to tak bude, ďakujem moc za radu. Jeste otázka Nevím ako to funguje kdyby bolo to vajicko mimo delohy to zistí gynekológ? 😊

verunka_korunka
10. říj 2019

@nikola174 jo, zjisti to utz. Na ten si vetsinou zvou az cca v 7tt tedy u tebe pocitam tak za 2-4 tydny. Aby bylo pripadne videt i srdicko. Mimodelozni jsem nemela ani jedno tehotenstvi, ale pokud bys mela nejake potize... krvaceni, vetsi spineni, silnou bolest v podbrisku, radeji bych to zasla zkontrolovat i driv.

nikola174
autor
10. říj 2019

@verunka_korunka dekuji moc za radu, zatim zadné bolesti nemám jedine prsou. Takže jsem objednaná 21.10 na prohlidku mam si tam vziať i tehotenské testy? 😊 dekuji za odpoveď

verunka_korunka
10. říj 2019

@nikola174 ne, nemusis. Ty lekar nepotrebuje. Jsou jen pro tebe 🙂

krupka3
10. říj 2019

@nikola174 pozitivni, gratuluji. Mimodelozni pozna gynekolog na utz. Vhodne je objednat se cca na 7-8tt.

cuuza
10. říj 2019

Je dobré testovat jen jednou značkou testů, aby byl vidět rozdíl. Různé značky mají různě intenzivní barviva a může to mást.

amazonkajanik
10. říj 2019

Gratuluji! A hlavně jak tak koukám na ta data,tak téměř stejně jsem to měla v loni 😂 poslední MS 11.9. Ale nečekala jsem na zpoždění,dělala jsem testy 3dny před a každý následující den čárka tmavla,takže u toho třetího to byla tutovka . Tak vám přeji,aby bylo celé těhotenství tak pohodové,jako to moje, včetně porodu!

barcachejn
11. říj 2019

Ahojky 🙂 to vypada ze jsou urcite pozitivni 🙂 ja to mela taky tam slabounky dušik a pak nabiral vetsi intenzitu kazdy druhy den 🙂 a digitalni clerblue test mi to ukazal hned na zacatku byla jsem 1-2 tydny od oplodneni 🙂 takze to vypada dobre urcite 🙂

michaelafeherova
11. říj 2019

Ahoj měla jsem to takhle taky, a je to tzv ducháček, než budeš volat svému gynekologovi doporučuji vyčkat 2-3 dny a udělat ještě jeden test jako kontrolu jestli bude čárka silnější. Jinak gratuluji =)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru