icon

Pozitivní těhotenský test 6 dní po oplodňujícím sexu?

lufinela
14. zář 2015

Ahoj holky, stala se nám s přítelem nehoda(úterý 1.9.), podle aplikace 4 dny před ovulací. Do 32 hod po nehodě jsem užila nouzovou antiko (středa 2.9.) a údajně jsem měla mít ovu v sobotu (5.9). Samozřejmě jsem úplně na nervy a hned v pondělí (7.9.) jsem si dělala první tt - vyšel velmi velmi slabě s druhou čárkou, pro jistotu jsem si udělala ještě v úterý a ve středu další dva - stejně slabě pozitivní čárka. Je ale teoreticky vůbec možné, aby vyšel pozitivní tak brzo? Nemohla jsem se nakonec trefit do OVU a to byl důvod slabých čárek? Menstruaci mám teprve dostat teď v sobotu, včera jsem měla lehounce krvavé špinění, dnes také, bolest jako před menses .... od minulé středy jsem test radši nedělala. Jinak příznaky nemám, prsa vůbec nebolí ... Co si o tom myslíte? Stalo se Vám něco podobného? Po přečtení některých diskuzí vidím, že možné je snad vše ... díky moc ...

Strana
z6
pincola
15. zář 2015

@lufinela Ahojky, to mě mrzí, že test vyšel fakt pozitivně, když sis to nepřála. Antikoncepce na těhu test vliv nemá, neměla by mít. Vliv mají léky na neplodnost, to není tvůj případ. Je tu velký předpoklad, že jsi opravdu těhotná. Asi ti to bylo dáno a muselo se to stát. Nic si nevyčítej. Chránila ses zodpovědně, jak to jen šlo. Teď bude ještě těžké to čekání. Ještě uvidíš, co řekne přítel a co řekne doktor. Mrzí mě to, už jen kvůli tomu, že člověk tohle chce plánovat a ne aby to přišlo takhle náhle. Přítel už to ví?
@lovekelly proč jí ztrapňuješ a ponižuješ ironickýma a uštěpačnýma poznámkama , jako že "nechápe ani psaný text"?? Shazuješ leda tak sebe sama, že máš tohle zapotřebí. Holce se ráno potvrdí těhotenství a to je vždycky na emoce náročné. I když je to plánované, natož naopak! že ti to není hloupé...Holky maj v těchto věcech držet pohromadě a ne se k sobě chovat jak škodolibé sousedky.

lufinela
autor
15. zář 2015

@lovekelly Já vím, že omluvu po mě nikdo nechtěl, věř mi, že psaný text chápu dobře, jinak bych asi nedokončila VŠ, psala jsi, že jediná omluva by pro mne byla, kdyby mi bylo 16 let ... načež jsem reagovala v tom smyslu, proč omluva? nic špatného jsem neprovedla, život se stal ... takže nevidím důvod, proč zrovna ty, bys mě měla omlouvat, zřejmě jsem jen špatně vyjádřila, jak co bylo myšleno .

lufinela
autor
15. zář 2015

@pincola děkuji 🙂 ano, přítel už to ví ... tak byl v šoku stejně jako já, ale říkal, že bude lepší, když tohle budeme řešit osobně a spolu, takže přiletí snad do pátku a bude se ,,řešit" ... říkám no, problém je, každý si teď plánoval život trochu jinak ... vím, že se říká, když chceš boha pobavit, řekni mu o svých plánech .. ale ... právě, že bych taky byla radši, kdyby to bylo jinak ... dřív jsem brala antiko dost let, jenže mi pak začaly cysty a dělalo se mi zle atd., po vysazení to přestalo ... to je důvod, proč jsem ji momentálně nebrala, i když než jsme odlítali na dovču, chtěla jsem si nechat nějakou napsat a zkusit jak mi po ní bude, jenže jako na potvoru, doktor měl dovolenou .. to je prostě něco 😒

keny123
15. zář 2015

@lufinela osud?.... 😉

evapater89
15. zář 2015

Ahoj, mrzí mě, že těhotenství, tě přepadlo, když jste to neočekávali. Snad vše dobře vyřešíte a ještě se budete těšit na miminko, nakonec je to nádherná věc být mámou. Ale to samozřejmě je jen na Vás jak se rozhodnete. Držím palce ať máte co nejméně nejasností a dobře se rozhodnete. 🙂

mercedesse
15. zář 2015

No tak to mě mrzí. Udělala jsi pro to vše. Ať se rozhodnes jakkoliv, přeju at je to šťastné rozhodnutí. Ještě pořád se to může vyřešit samo, ale podle intenzity carek to bude drzak. Budu na tebe myslet.
Některý dámy tady by se fakt měly léčit.

lufinela
autor
15. zář 2015

Díky Vám všem za podporu ... jsem na nervy, přítel dorazí před víkendem, tak pak už budu chytřejší 🙂 Mám hrozný strach ... ☹
@mercedesse mě se taky zdá, že je to nějaký držák :(

mercedesse
15. zář 2015

@lufinela bát se nemá cenu. zkus si v klidu sednout, popřemýšlet a zvážit, co je fakt důležité. A pokud by ses rozhodla pro potrat, zda jsi schopna se vyrovnat s pripadnymi následky. Pokud bys opravdu to mimo nechtěla, pak te nemá nikdo právo soudit. Je to jen tvoje zodpovědnost a starost, tvoje a tvého přítele a vy dva to musíte rozlousknout. Drž se a třeba budeš ještě překvapena, jak to přítel vezme.

tinushka13
15. zář 2015

@lufinela ja som mala takýto test na 6. deň . a teraz mám doma 3 mes. syna . Takže možné je všetko

lufinela
autor
15. zář 2015

@tinushka13 vážně? tak aspoň je nás víc ... možné je asi vážně všechno 🙂
@mercedesse No, třeba mě překvapí ... uvidíme, teď už nic dělat nemůžu, počkat na něj a uvidí se... ☹

rezza
15. zář 2015

@lufinela
Ahoj🙂 Zrovna nedávno jsem přesně tuhle situaci řešila s kamarádkou... Praskl kondom.. Ona užila postinor tak jak měla a přesto jí vyšel pozitivní test asi týden před menstruací... Nechtělo se mi tomu věřit.. Zajely jsme spolu k dr, ta ji vzala krev a tou se těhotenství potvrdilo🙂 Tam to bohužel bylo ještě o to složitější, že potenciální tatínek je pěknej deb*l... A řekl, že ho to nezajímá a ještě je od ní přes celou republiku (celkem dlouho spolu chodili). Ona sama neměla zázemí ani pořádnou práci takže si to nechala vzít... Sama jsem těhotná a potratům nefandím.. Ale v její situaci jsem to chápala...
Takže tím chci říct, že je možné naprosto všechno a ať se rozhodneš tak nebo tak... Je to jen a jen tvoje volba ... Nenech se tady lynčovat od jiných bab🙂 Držím ti palce🙂)

tinushka13
15. zář 2015

@lufinela toto je ono.. prvy je 5. den od sexu..potom6. a 7. deň. sama som neverila.

pincola
15. zář 2015

@lufinela Ahojky. Myslím, že teď bude důležité zamyslet se nad tím vztahem. když si odmyslíš, že těhu přišlo nevhod, je ten vztah z tvé strany vážný? Chtěla bys toho chlapa, jako otce svého dítěte, máš ho hodně ráda? Chtěla bys, aby zrušil svoje plány a navrhl společný život? Já myslím, že je fajn, že přiletí až za pár dnů od té doby, cos mu to řekla🙂 On to trochu vydýchá, nebude mít tak horkou hlavu. 😉
@tinushka13 Takový test já měla 10 dní po vynechání!!!!!!!!!! 20 dní po oplodňujícím sexu🙂

evulina77
15. zář 2015

@lufinela potrat tak jako tak, bude znamenat konec vztahu, alespoň u všech v okolí, když se rozhodli pro potrat, vztah vydržel nejvíc půl roku. Zamysli se, jestli by si s ním chtěla dítě, do konce života se vedle něho probouzet, sdílet s ním svůj život. Nemysli na problémy a to co, se teď zdá nepřekonatelné (vzdálenost, plány apod.). Mysli jen na to jestli bys to chtěla, pokud jo, není co řešit. Pokud ne, tak vlastně taky...

tinushka13
15. zář 2015

@pincola každá sme iná. Presne viem "kedy" to bolo .. a test bola skôr náhoda.. mala som tie ité bolesti ako pri pvom tehu.. tá bolesť brucha.. to sa nedalo nevšimnúť..bol to prvý pokus.. 😀 😀 no ten test ma dorazil 😀 som si ich uurobila odvtedy asi 30 ks co som nevrila ze sa podarilo 7. a 10. deň

lufinela
autor
15. zář 2015

@tinushka13 tak to znám 🙂) zítra sem hodím svoje na ukázku 😉
@pincola no, abych byla upřímná ... je to moje největší láska kterou jsem kdy zažila, i když tedy značně komplikovaná... takže,pokud bych si byla jistá jednou věcí, bylo by to dítě z lásky, z velké, myslím i z jeho strany ... takže kdybych mohla snít, jasně, že kdyby navrhl že si nás nechá a navrhl nějakou možnost společného života, byla bych šťastná ...opravdu ho miluju, není dokonalý, vlastně se k sobě moc nehodíme, navíc jak bylo řečeno, žije v cizině... Je ho někdy až do ... ale jako otce bych ho chtěla, ani vlastně nevím proč ... Jenže jak je známo, chlap může vždycky odejít, at je to partner nebo manžel, vztahy jsou živý organismus, nikdo štěstí nezaručí... tak spíš přemýšlím, jak to dám sama. Je pravda, že bydlení mám levné, takže to je vyřešeno, spíš se bojím ekonomické stránky, nemám odpracovaný rok, nic jsem nedokázala ... je to rozhodnutí na celý život... ale vím jednu věc, pokud si mimínka necháme, i kdyby on jednoho dne odešel, budu vždycky vědět, když bych se na to mímo podívala, že jsem doopravdy milovala ...

lufinela
autor
15. zář 2015

@tinushka13 ty první jsi měla pepino vid? měla jsem to stejné 🙂)

snazimese2015
15. zář 2015

@lufinela krásně napsáno

lufinela
autor
15. zář 2015

@snazimese2015 díky, tak je to pravda 🙂

holky moc děkuji za podporu ... budu vše referovat 🙂))

irca86
15. zář 2015

Držím Ti palce, ať to dopadne jakkoli. Není to jednoduché. Vypni mozek, zapoj srdce. Mozek si pak s rozhodnutím srdce už nějak poradí. Věci se dějou tak jak se dít mají; -)

tinushka13
15. zář 2015

@lufinela áno, boli to pepino.. aj mi písali baby že to je blbosť, že tie testy nie sú spoľahlivé. No ja som však skôr verila senbe.. ja som si najskôr ten test robila len tak zo srandy.. bo sme boli na prechádzke a šialené bolesti v podbrušku akoby som mrchu mala dostať tak som utekala na WC že asi som dostala.. a nič. tak som si išla kúpiť test že či to náhodou nebude tá druhá možnosť.. ale fat som čumela ako struna z gauča 😀 skús si urobiť ďalší test

pincola
15. zář 2015

@lufinela Moc krásně a upřímně jsi to napsala. 🙂 Opravdu moc🙂 Teď se čeká, jestli dostaneš tu správnou podporu z druhé strany. Úplně ti rozumím, že máš strach, je to citlivá věc. Pokud on podporu nedá, ne takovou, kterou chceš, bude rána do srdce. Ale já myslím, že on podporu dá a že časem se to srovná a jednou budete dětem vyprávět, jak jste museli změnit životní plány🙂

lufinela
autor
15. zář 2015

@pincola no uvidíme ... když se stala nehoda, moc happy nebyl, už jsem slyšela, jak není připravený a jak my dohromady nejsme ... Když jsem mu pak volala, co že test vypadá slabě pozitivní, moc nejásal ... ale řekl, že přiletí jak to půjde, ale nic víc mi neřekl, jen mě poprosil, jestli to můžeme nechat na to až se uvidíme, že takhle na dálku je lehký jeden druhému ublížit... takže vůbec netuším... prý až dorazí, můžeme mluvit nonstop.... jsem opravdu zvědavá .. Byl by to hezký příběh pro děti no 🙂)

tinushka13
15. zář 2015

@pincola
@lufinela baby obe ste to pekne napísali. kiež by to bolo tak jednoduché ako sa dokáže jednoducho napísať. tak ako máme gramatické chyby v slováach, tak isto má aj náš život svoje gramatické chyby a je na nás ich nájsť a opraviť. Verím že to dopadne dobre. Píšeš o ňom veľmi pekne aj napriek tomu že máte vzťah na diaľku.

lufinela
autor
15. zář 2015

@tinushka13 Já už jiný dělat nebudu, mám dálnici, která se nedá už přehlédnout ... ale jsem moc ráda, že je tu taky někdo, kdo má podobnou zkušenost... taky byla má čárka jen tak hodně slabá, spíš duch a dnes už jasná.... takže Pepina doporučuji, za mě spolehlivé až moc ...

tinushka13
15. zář 2015

@lufinela jejda toto by ma asi zabilo.. myslím to čakanie kedy priletí. Vieš ono nemusí byť nikdy ten správny čas na deti.. a možno keď raz ten čas príde tak zrovna to nemusí ísť tak ľahko.. treba si uvedomiť to,, že bejby si vybralo práve vas. a nie vy jeho 😉

pincola
15. zář 2015

@lufinela Nadšený nebyl, to chápu. Ale pokud je tam láska, tak mu to nedá. 😉 Budu na tebe myslet. je ti už trochu líp? Rozdýchalas to už trochu?

tinushka13
15. zář 2015

@lufinela aha som nevedela že si robila ďalší test.. asi som prehliadla 😅 poviem ti.. my sme chceli druhé bejby.. ale keď som zistia bola som zo seba sklamaná. Zrazu mi to došlo.. a keď som pozrela na dcérku tak som si aj poplakala.. proste som nebola taká šťastná ako keď som čakala prvé mimi. bála som sa že zrazu ju nebudem mať už rada, že už nebudeme naj kamošky a náš vťah naštrbí miminko.. všetko to bolo také divné. nenavidela som sa za to.. a teraz keď ich vidím spolu.. to sa nedá opísať. človek má v sebe nekonečno lásky.. a nemusí ju deliť.. ona sa násobí. takže aj keby teraz pochyboval ver, keď sa narodí uvidí všetko inak.

pincola
15. zář 2015

@tinushka13 Jak je máš od sebe daleko? Toho se taky bojím, že se s tím vztahm k mojí holčičce něco stane. je mi divně z toho, že ona bude ve školce a ne u mě a já se budu cicmat s jiným miminkem. Zatím těhu nejsem. Snažíme se, ale tyhle představy zaháním furt.

tinushka13
15. zář 2015

@pincola dcérka mala 2,5 keď sa malý narodil. Nevzali mi ju do škôlky. no mesiac pred termínom som ju dala do detskeho centra 2x do týždňa na pol dňa. aby bola s deťmi a nevnímala to že budem v pôrodnici.. mala som plánovanú sekciu tak som veeddela kedy idem. trochu to pomohlo. ale ja som sa ničia tým. to tehu bolo také iné. trápilo ma to.. ale ona je môj miláčik. taká moja kamoška. aj keď som po druhom bejby túžila aj tak to bolo iné. všade sme spolu chodli každý deň niekde a teraz zrazu.. ver že si večer poplačem aj teraz.. nemám toľko času naňu. a ona to vidí. Malý ma teraz 3 mesiace a dcérka to už chápe. stará sa o neho . pomáha. dokonca sa ho snazila aj nakojiť kým som išla po plienku 😀 😀 večer keď príde muž tak om ju v lete vzala vždy von. len my dve.. na zmrzku.. babská jazda 😀 držím palce aby si nemusela v sebe zvládať tento boj. nei je to veru nič príjemné keď nevieš nechceš prijať druhé bejby aj napriek tomu že po ňom túžiš. ☹ ale ono to samé odíde a príde t nádherné. uvidíš

Strana
z6