Pozitivní těhotenský test 6 dní po oplodňujícím sexu?
Ahoj holky, stala se nám s přítelem nehoda(úterý 1.9.), podle aplikace 4 dny před ovulací. Do 32 hod po nehodě jsem užila nouzovou antiko (středa 2.9.) a údajně jsem měla mít ovu v sobotu (5.9). Samozřejmě jsem úplně na nervy a hned v pondělí (7.9.) jsem si dělala první tt - vyšel velmi velmi slabě s druhou čárkou, pro jistotu jsem si udělala ještě v úterý a ve středu další dva - stejně slabě pozitivní čárka. Je ale teoreticky vůbec možné, aby vyšel pozitivní tak brzo? Nemohla jsem se nakonec trefit do OVU a to byl důvod slabých čárek? Menstruaci mám teprve dostat teď v sobotu, včera jsem měla lehounce krvavé špinění, dnes také, bolest jako před menses .... od minulé středy jsem test radši nedělala. Jinak příznaky nemám, prsa vůbec nebolí ... Co si o tom myslíte? Stalo se Vám něco podobného? Po přečtení některých diskuzí vidím, že možné je snad vše ... díky moc ...
Ahoj holky, přítel už je tu ... no, sice řekl, že by mimi chtěl ale ... dodal, že problém je jeho celková účast a náš společný život. Ted hledá novou práci, a nemůže si prý dovolit vzít byt pro nás v zahraničí tam kde je, a pokud ji nedostane, tak by letěl do Kanady kde má práci jistou ... Takže v reálu by to vypadalo asi tak, že vubec nevím s čím počítat a určitě by nás nečekalo společné těhotenství ... Jenže mít mimčo člověk může mít asi s kýmkoliv, chtěla jsem rodinu ... a nějak nevěřím, že by to nešlo udělat jinak než tak, že já s mímem budu tady a on si bude trajdat po světě a občas se ukáže ... finančně by mě v tom nenechal, ale .... Jinak jsem objednaná na úterý ráno k doktoru ...Jsem z toho taková, nijaká ... sice mě neposlal na potrat, ale ... 😒
bere roha mám pocit a rozhodně nadšený není
@shine2015 Je mu 28, a přítel je cizinec, proto je on v zahraničí a já tady ...navštěvujeme se, společné dovolené atd., plánovali jsme společné bydlení,ale tak za rok, rok a něco ...loni dodělal školu a věnuje se bankovnictví... no, holky nevim, je sice hezký, že řekl že by ho rád, ale jako ... hned to takhle odepsat, jako že spolu nebudeme ted moc být ... to nevím, je to takový divný ....čekala jsem, že když řekl, že mímo chce, že taky vymyslel jak to udělat... jsem zklamaná ....
Jen si tak říkám, co je pro ženu důležitější ... mít rodinu nebo mít dítě... je to těžký..
každopádně vám sem ještě dám ty fotky, ať vidíte ty testy 6 dní po a 12 dní po ....
@lufinela testy sem nedavej, to nic nevyřeší....důležitý je pro ženu oboje, jak děti tak rodina....nejde říct hlavně že mám dítě i když jsem sama nebo hlavně že mám chlapa co dítě chce....samozřejmě s chlapcem je to snazší....a i ty když vidíš jak miluje a stará se o vaše dítě to je k nezaplacení.....na druhou stranu jít na potrat a vyrovnat se s tím....no nevím,nezávidim ti to....a jak se choval jako partner? Jde taky o to zda té neměl jen na sex a zábavu....
@lufinela Zlatí, to je to je těžký. Jak píší holky, potřeboval by čas. Chlapi jsou šíííleně, ale šíííleně rigidní. Měl plány a teďx je má přehodnotit, na to potřebuju chlap kupu času. jenže čas je bohužel, to co nemáte. Bohužel nemáš nic jisté ani teď, ani když si mimi nenecháš. Mám kolem sebe dost holek, co nemaj ani mimi ani chlapa a jsou mnohem starší než ty a nikdy by si nemyslely, že takhle skončí. Jisté není vůbec nic. Mrzí mě že nedal podporu kterou jsi čekala. Já jednou na stránkách o potratech četla, že podpora, kterou ženská v té chvíli potřebuje je žádost o ruku a jasné jednání ve prospěch společného života. Takové ty řeči "nechám to na tobě....budu tě podporovat, ale radost nemám, nechávám to na tobě" to není ta pravá podpora. Jak to cítíš? Jsi mladá, můžeš se rozhodou t tak či tak. Ale podle mne pokud on tě nechá jít na potrat, nepočítala bych, že začne chtít mimi za rok nebo za dva. S takovým přístupem, pokud by přetrvával by to bylo dost nejisté. uvidíš, co řekne doktor. Je to všechno nejisté, jedna možnost je nejistější než druhá. Ale já věřím, že všechno dopadne jak má.
@lufinela nezávidím ti tvou situaci - rozhodovat se, zda mít dítě a nebo se toho případně vzdát. Když řekne, že by dítě chtěl, tak už se čekalo, že by zkusil vymyslet plán pro to, jak to udělat, ale zachová se jak se zachoval. Ono jak i tak zjišťuji, pánové jsou taky složitější povahy, než se traduje. A potřebují nějakou chvíli pro to, aby si to v sobě srovnali také, zpracovali to ty jejich buňky v hlavě a třeba to dopadne ještě tak, jak si přeješ. Držím pěsti, abys udělala to nejlepší rozhodnutí pro sebe a případně i dítě, kterého nebudeš litovat 😉
ahoj holky, tak prvně moc děkuji za podporu, je fajn, že je takové místo ... S přítelem jsme se zatím nikam nepohli, řekl že by mimčo rád, ale že pokud pujdu na potrat, že chápe moje důvody ... nakonec je asi vše moje vina ... No ale aby toho nebylo málo, už tři dny mě nepřestává bolet podbřišek, bolí v podstatě bez přestání, včera trošku krve a dnes večer už čerstvá jasně červená krev na záchodě ... takže mě to dost vyděsilo a jsem zvědavá, co mi řekne doktor ... přítel odletěl a už jsem na to sama ... ☹
@pincola přesně jak říkáš ... ta pravá podpora je ta žádost o ruku vid 🙂 nebo přístup jako stalo se, ale udělám maximum abychom byli spolu ... já se dočkala přesně toho, že to nechá na mě ... a že byl upřímný a nic nenalhával ...máme to mi ženy vážně těžké ... a mužské pohlaví nám to nijak neulehčuje ... to víš, že jsem zklamaná ...
@pincola já bych si to s tebou taky vyměnila 🙂)))
Jediná jistota v životě je změna ...
@lufinela mně trochu přijde, že většinou ten chlap si tu svou roli splní a tím to pro něj hasne. Pokud v tu chvíli vážně netouží po dítěti sám od sebe... Kdežto my ženské? Nám to změní dost život - už od začátku se tomu musíme nějak přizpůsobit, vyrovnat se s tím, pak porodit a vlastně celý život se o to stvoření bát... A "nej" věta (ať v tomto případě nebo i v jiných situacích) je, že řekne, je to na tobě (chápu tvé důvody, že se rozhodneš tak nebo onak).... Ale kde je ta pomocná ruka, ta podpora? Na tuto věc jsou vždy 2 (neřeším tu některé situace - zločiny, kdy to ženská nemohla ovlivnit)...
@simi1510 přesně tak, je to smutný, měli by na to být dva, ale často to tak není ... pro ně je to jiná, mohou se kdykoliv sebrat a odejít, ale my si asi těžko po 3 měsících řekneme, už mě to neba, balím kufry letím do Thajska na pul roku ... ale chlap? klidně zmizej i před porodem ... je to smutný, Holky, vy všechny co máte doma na tohle ty správné parťáky, užívejte si to a važte si jich, přijde mi to jako zázrak už ...
Vlastně ani nevím, co si myslet ... přijde mi spíš, že nechtěl být za toho špatného, aby mě hned poslal na potrat, tak to takhle zaonačil, jako že mimčo by měl rád, ale pokud mi nestačí co mi nabízí, chápe, když si ho nenechám ...
@lufinela Možná, že kdyby to teď nevyšlo a mimčo se neudrželo, tak to tak mělo být jen proto, abys zjistila, jaký je tvůj přítel partner pro život. Někdy i takové hloupé situace otevřou oči. Nikdo neví, jestli by to bylo za pár let stejné a vzal by do zaječích a nebo dospěl.
@lufinela a jaký máš ty pocit sama z něj? Myslíš, že je to pravý chlap pro tebe a vhodný kandidát na roli otce?
Já stále třeba nevím (10. 9. jsme spolu s přítelem spali bez ochrany, a cca od 10.-13.9. jsem měla ovulku), jestli se podařilo nebo nepodařilo. Něco málo zatím naznačuje, že možná jo... ale mám různé cykly (minulý měsíc 27 dní, předtím cca po 32 dnech), tak se to i blbě odhaduje, co je případně už meškání teď a co ne. První termín (dle poslední) byl ve středu a to nic, další pak tento víkend a to nic (jen včera už už to vypadalo, že přijde - ale možná to bylo uhnízdění?) a dneska nic... třetí termín dle aplikace je v úterý, tak uvidíme :-/ Ale i když si myslím, že mám správného chlapa a že bude skvělý táta, tak i on občas "utíká" a bojí se toho všeho...
@lufinela navíc kdo ví jak to má zda na něho nečeká ještě nějaká jiná.....me by to strasne mrzelo a posdlala bych ho nekam.....kdyz pak vidis jak jini muzi se snazi a maji nekdy nejakou blbou rec ale miluji te a poistaraji se.....třeba ti to opravdu mělo otevřít oči.....tohle se stává....je to jako opožděna MS....
ahoj holky, dobré ranko ... přidávám sem jen na ukázku první test, týden po opl., druhý 14 dní, měla jsem prostě přesně ten den nehody ovu,asi proto to bylo tak rychlé ...
No a k ostatnímu ... kdyby to nakonec odešlo samo, byla bych nakonec asi ráda ... prostě se stalo jak se stalo ... abych byla upřímná, řešila jsem už předtím, jestli s ním pokračovat nebo ne ... říkala jsem si,že to asi nebude pro život... no už to vím, pro život není... je to smutné, ale kdo z nás ví, co se mu stane... třeba ti za rok budu jako snažilka s někým, kdo to bude chtít ... 😔
@lufinela at to dopadne tak jak ty si prejes a at najdeš někoho, kdo te bude opravdu milovat. Pokud už jsi před tím měla pochybnosti, tak asi nemá cenu v tom pokračovat. Za chvili přijde doba, kdy si budeš mimco opravdu přát a to už chce mít po boku opravdovou oporu. I když teda ještě nic není rozhodnuté. I přes krvácení by se to mohlo udržet. Zajdi k dr a uvidíš.
@lufinela Ahoj kočičko, tak co to krvácí? Jak to vypadá? Ještě vyčkej, jestli to neodejde, nebo, co řekne doktor a kdybys byla, tak se zkus zeotat napřímo. Oni se chlapi rádi kroutěj jak žížaly. řekla bych mu ž epokud mám být máma, že potřebuju jasnou podporu. Hele jeho postoj může být klidně jen takový jako ten tvůj. On prostě neví, neplánoval a je pro něj jednosduché hodit to na tebe. On si řekne "pokud ona chce tak dítě mítbudeme, celkem by mi to nevadilo. Pokud ho ona nechce, a´t jde na potrat, tím to bude jednodušší. nechám to na ní". Jenže tobě to nevyhovuje, tak já bych mu to jasně řekla. že potřebuju jeho podporu pokud mám být máma a ne nějaký polovztah. že ty jsi z toho v šoku stejně jako on, ale pokud on by chtěl založit s tbou normální rodinu, že bys na tu loď nastoupila. POkud se teda vzdá té práce v zahranicí nebo pokud by tě nějak vzal sebou , že by sis to nechala. Pokud on ti nemůže nabídnout vztah a zázemí tak budeš vážně zvažovat potrat, případně hledání otce pro dítě , který ti to zázemí dá. Musí se vyjádřit. Dej mu třeba týden. Buď budete rodina vy. Nebo ty se rozhodneš bez něj. Buď je v tom s tebou (naplnol takže vztah a rodina, společné bydlení, nebo něco tomu velmi podobného), nebo v tom není stebou a ty se rozhodneš sama. Buď potat a když se tak nerozhodneš, budeš s malým samaa anebudeš se bránit jinému vztahu. Řekni že ty taky do toho nemůžeš napůl jít, napůl nejít a která ta půlka se bude mít za rok nebo dva lepší tak za tou půjdeš a tu druhou zrušíš.
@lufinela
Souhlasím s @pincola že Tvůj přítel by se k tomu měl postavit jako chlap a jasně se vyjádřit. Bude asi potřeba ho k tomu dotlačit. Ale třeba mu jen déle trvá, než se s novou situací srovná a až se trochu vzpamatuje, tak začne myslet i na vás. Moc držím palce, aby to tak bylo!
A co se týče toho případného potratu – nechci nijak moralizovat, sama nevím, jestli bych měla sílu stát si v Tvé situaci stát za tím, co teď napíšu. Ale tady nejde o hypotetické dítě, které byste s přítelem mohli mít a dohadovali se jestli jo nebo ne. To dítě už pravděpodobně existuje. Už je dané jestli je to kluk nebo holka, jakou bude mít barvu oči, jestli bude radši hrát fotbal, nebo na klavír... Když odejde samo, tak to tak prostě mělo být, ale kdyby se chytilo a Ty ses rozhodla jít na potrat, usnadní Ti to určitě dalších pár let, ale může se stát, že si to budeš celý život vyčítat.
Znám pár holek, které se do podobné situace dostaly a dítě si nechaly, všechny své dítě milují víc než cokoliv na světě a vím, že i přes všechny starosti a problémy by neměnily. Naopak holky, které šly na potrat toho s odstupem času často litují (co jsem slyšela). Může se i stát, že už znovu neotěhotní.
Ale opravdu nechci nikoho soudit, jen jsem měla pocit, že by tu i tohle mělo zaznít.
@ma_jo to je pravda já jsem šla a není den bez přemýšlení ,teď mám úžasného chlapa a miminko nám nejde ,kdyby to šlo vrátit miminko bych si nechala io za cenu že bych zůstala sama
@snazimese2015 To je mi moc líto☹ Mimi určitě pujde. Ale věřím, že to je trauma. Existují stránky www.poptratu.cz kdyžtak koukni tam🙂 Nám ženským se dějou těžké věci.
@pincola děkuji kouknu 😉 je to stres co kdyby ,čas zpět nevratim bohužel ☹ za hlouposti se platí ,moje důvody byli :bylo mi 18 a předešlý přítel myslel jen na sebe tak o miminku ani nevěděl ,rozešly sme se za 3 roky ,škaredý rozchod ,a teď jsem šťastná 4 roky mám v kuse líbánky jen kdyby to miminko jednou vyšlo zatím mám 3 se srstí
@snazimese2015 držím Ti palce, určitě to brzy vyjde! 🙂
@ma_jo děkuji v to doufám :-* 🙂
@snazimese2015 miminko vyjde neboj....
..otázkou je zda by jsi nebyla nešťastná.....že dítě má tatu debila, že se nestará, že dělá naschvály, že chce střídavou peci a ty 14dni děcko nevidis a navíc je třeba u něho zanedbané nešťastné, že ho tahá mezi divné lidi, křičí na něho, nebo že ho má jen z trucu a jeho nová přítelkyně ho nenávidí.......na nervy ty i dítě.......zpetne si to už nevycitej....
V dnešní době v tomto státě jde vše....a pokud by ti chtěl dělat naschvály.....ver že by je dokázal delat
@ma_jo děkuji za tvůj příspěvek....chápu tvé stanovisko, a vím, že názorů je tolik kolik je lidí , jenže víš, pokud to bereš takhle, a ted to píšu i kvůli ostatním, co to budou třeba číst ... není pravda, že to dítě už reálně existuje....může být dáno spoustu jiných věcí, než ty jsi napsala...třeba že si ho nechám a budu celý život litovat a nedám mu to, co potřebuje, nebo že se narodí postižené, že o něj během těhotenství přijdu těžkým potratem, že z něj bude nakonec masový vrah, že umřu při porodu .... určitě není dáno, jestli bude mít rádo fotbal nebo klavír, 80 % ovlivňuje výchova a prostředí ... možná, že na tebe přemýšlím až moc reálně, ale tak jak jsi napsala se na to dívat nedá... v životě je stálá vážně jen změna, a život není ani spravedlivý, s tím nic nenaděláme ... Není to zatím žádné dítě, není to ještě ani plod ... přijde mi, že někteří tady to prostě přehání, ale chápu to, vím, že pro lidi, co si děti přejí a nemůžou je mít, je to nepochopitelné, že někdo může a nechce ... není to fér, ale co s tím uděláme? třeba ho nemám ani mít, třeba bych o něj ještě přišla, nevidíme do budoucnosti, ale jedna věc je jistá ... jsme tu proto, abychom se učili, dělali chyby a rozhodnutí ... každý máme jinou cestu, jinou povahu a jiný úkol ... každý se má něco jiného naučit... já děti chci, jednou, ale nechci být teď na dítě sama a pak litovat, nemít ho ráda ... každou volbou přicházíme o tu druhou, tak to je ... neber to špatně, děti jsou úžasný, ale život není jen o plození dětí... Hodně jsem to tady teď pročetla a je tu tolik příběhů, radosti i bolesti ... ale taky je na světě hodně těch narozených, které nakonec nikdo nechtěl a odhodil, věř mi, že tyhle děti jsou na tom hůř, než embryo kterému je třeba týden,.. Pokud se někdy stane, že bych děti mít nemohla, co s tím udělám? můžu si říkat, že to je trest, ale tak to není ... na tohle nejsou pravidla ...

@lufinela Tak se přítel dneska vrací...?
A jsi objednaná někdy brzo k dr., aby těhotenství potvrdil? Nebo jsi to už stihla tento týden?