Pozitivní těhotenský test. Je možnost mimoděložního těhotenství?
Ahoj, chtěla bych vědět jestli má někdo podobnou zkušenost.. 4.5. Jsem byla na hsg kde mi zjistili neprůchodnost levého vaječníku, cyklus mám nepravidelný ale cca co 33 dní. Ms měla dorazit 30.5. Ale nedorazila tak jsem si dělala test a vyšel pozitivní. Volala jsem hned na gyndu , kde mně objednali za týden. Když jsem ale přišla tak na utz doktorka nic nenašla a v levo u neprůchodného našla dutinku 11mm. Říkala ,že vezme krev a pokud hcg bude nad 1000 tak okamzite do nemocnice. Hcg bylo 475 tak mne nechala na víkend doma at prijdu v pondeli, ze mam dlouhy cyklus a muze se jeste ukazat. Myslite ,ze je nejaka nadeje? Nebo proc ceka? Testy mi nesílí. Ale nekrvacim, nic mne neboli jen citim tlaky v podbrisku. A citim se netehotne. ://

@kristina2003 a co by ti mel ale rict jineho? 5.tyden je proste videt uplne prd. Slusne receno. Takze ti tekl bud to hude dobre, nebude to dobre, bude to mikodelozni. O moc vic variant neni.
@klokanka31 tak to potesi :// no nekdy je to tezke ale clovek musi doufam ❤️ tak jeste ze vse dopadlo u tebe dobre 🙂
@hezz17 Tak na jednu to stranu to chapu, ale na druhou mohl byt trosku pozitivni a rict ze mam nadeji.. a taky ja nejsem 5 tyden podle ms 27.4. Jsem v 7 coz cele nejak nezapada do sebe.. ale nechame se prekvapit
@hezz17 Tak má mít nějakou empatii ne?
@klokanka31 tak jsem volala na vysledek hcg pouze 165 takze neprosperujici tehu.. 😭
@klokanka31 ona prijde, prestoze ma nejaka vysetreni, doporuceni a naplanovanou peci od sveho lekare. Pro dalsi nazor. Se pak divme, ze zdravotnikum chteji ubrat 5% z pkatu, kdyz kazdy chodi na vysetreni dvojmo. O vikendu do sluzby.
@hezz17 no tak by bylo asi lepsi si nechat prasknout mimodelozni tehu kdyz mne poboliva leva strana a nechat si to vykrvacet? Stejne mne v pondeli by do te nemocnice poslali.. tak tam mam nastup zitra to uz takovy rozdil neni.. na to tak pohotovost je..
@kristina2003 neprosperujici neznamena nutne mimodelozni. Ty jsi psala neprosperujici.
@hezz17 no ve ctvrtek jsem mela na levem vajecniku 11mm skvrnku s podezdrenim na mimodelozni proto jsem dnes sla na pohotovost jelikoz mne cely den boli bricho na levo, a tam mi rekl ze je dutinka v deloze ale hcg je pouhych 165 coz je neprosperujici takze zitra se uvidi jak to teda je..
@kristina2003 To mě mrzí 😟
@hezz17 No co, doktoři tady mají být pro nás. Zakladatelku bolelo břicho, a opravdu lepší že jela na pohotovost, než kdyby ji např.prasklo to mimoděložní.
@klokanka31 mne taky :-/ na druhou stranu mam nadeji ze se to treba jeste povede 🙂
@kristina2003 tak ale na druhou stranu lepsi, ze je videt dle hcg, ze to odchazi. Na revizi bych jeste pockala, telo si pravděpodobně poradi samo

@kristina2003 Oni někteří doktoři stojí za to 🤦♀️ Já byla na samotném začátku třetího těhotenství na pohotovosti kvůli angíně. Dělali mi test na hemoglobin, a výsledky hrozný. Nevím proč, ale vyděsili mě že by se mohlo jednat zase o mimoděložní, a poslali mě rovnou na gyndu. No a tam se zjistilo že měli jen rozbitý přístroj 😏