Pozitivní těhotenský test odpoledne: Může být těhotenství?
Ahojte holky, dneska mi takhle vyšel TT z odpolední moči, je to citlivost 20. Co si o tom myslíte?

@pampeliska1313 ani tady? Protože naživo opravdu vidět jde, je to sice duch, ale je..
@zanetka174 20 je vysoká citlivost čárka tam není druhá max ryska udělala bych citlivost 10 ...testu
Nevidím nic
@zanetka174 nic a když už volila bych citlivost 10, ideál Mamatest
@zanetka174 promiň, ale já také nic nevidím 🤷♀️ každopádně kup si spíš test s citlivostí 10 a uvidíš 😉 držím palce 🍀
Nic a nemá se to rozebírat. Ale vyzkoušej citlivost 10 a ranní moč, to je jistější.
@zanetka174 nevidím tam nic nechci být hnusná nebo tak ale já se taky snažím o miminko a přála bych si to taky moc ale nikdy by mě nenapadlo rozdělovat testy a zkoumat s toho duchy... Fakt tam nic nemáš chce to klid testuj až když ti bude meškat menstruace dřív to nedělej nechci té ponaučovat nebo tak něco to ne vím jak se cítíš ale dřív to fakt nemá cenu.. Držím palce ať to vyjde
@denavrbova1 přijde mi že tam druhá čárka slaba je udělala bych ještě jiný test třeba ráno nebo digitální test 👍
@lencaa11 první mi vyšel negativni a tady na tom se mi ukazalo tohle nevím jak to mám brát jestli positivně a nebo negativně 3 děti už mám nejmladšimu jsou 2 roky
@lencaa11 je tam i hezky vidět ta čárka i když se podíval na test tak tam je
@denavrbova1 asi bych ještě vyzkoušela ráno test a podle toho a kdy má přijít další Ms ? Do teď Má nebyla ?? Od toho 31.12 to už je skoro 16 dní je možné že Ms se zpozdila skrz stres atd ...
@lencaa11 nemam žádný stres a pravidelniu MS mám a mela se dostavit 31.12.2021 a nic
@denavrbova1 tak bych to ještě vyzkoušela ráno a podle toho uvidite podle foto ktery je nahoře je pozitivní
@lencaa11 doufám ze bude pozitivni i kdyz už 3 děti mám ale třeba by to mohla byt holky mam 3 kluky 😂

Nic nevidim, i když to fakt študuju i přiblížený