Pozitivní těhotenský test po zpoždění o dva dny?
Většinou jsou mé dny v 26DC. Pozitivní test jsem objevila 28DC. Ale nebyl to žádný duch nebo slabá čárka. Prostě Pozitivní test, čárka vidět hned. Není to nějak špatně?

@kaculik007 nádhera gratuluji ❤️🍀
@kaculik007 není to nic špatně záleží kdy byla ovu a jinak tohle je krásně pozitivni test ☘️☘️
Myslím že na tom není vůbec nic špatně 😁😊
Díky za uklidnění. Já když vidím jiné testy, jak ženy hledají duchy. Trochu mě to překvapilo. Že je to tak krásně vidět.
@kaculik007 právě , že co my by jsme za takový krásný // daly ,my co máme jen duchy a pak třeba z toho nic není
@kaculik007 Buď v klidu, je to naopak naprosto v pořádku. Gratuluju 🙂
Pokud máš uz zpoždění, tak je ten test naprosto v pořádku 🙂 duchy mají ty, které testují před termínem ms :D
Já jsem těhotná už byla více krát. A teda takhle jsem to nikdy neměla. Ani když jsem čekala dceru.
Doufám že bude na kontrole vše v pořádku, konečně taky 🙏🍀
Takže slovo gratuluji nemám moc ráda, ale děkuji za něj.
@kaculik007 protože mas krátký cyklus a 2 dny zpoždění takže pozitivita testu he naprosto normální a v pořádku … a duchy nachází ženy testujici se třeba 9 dni po oplodneni kd jim do menses chybí třeba ještě 5 dni, tak proto

@kaculik007 tak pokud "me dny" znamena menstruce a 2 dny zpozdeni byl pozitivni test, tak to prece vubec neni brzo 😄👍 vsak co pisou v navodu? 🙈
graruluji 🍀❤️☺️