icon

Pozitivní těhotenský test po zpoždění o dva dny?

kaculik007
2. pro 2022

Většinou jsou mé dny v 26DC. Pozitivní test jsem objevila 28DC. Ale nebyl to žádný duch nebo slabá čárka. Prostě Pozitivní test, čárka vidět hned. Není to nějak špatně?

Pozitivní těhotenský test po zpoždění o dva dny?Pozitivní těhotenský test po zpoždění o dva dny?
gbp
2. pro 2022

@kaculik007 tak pokud "me dny" znamena menstruce a 2 dny zpozdeni byl pozitivni test, tak to prece vubec neni brzo 😄👍 vsak co pisou v navodu? 🙈
graruluji 🍀❤️☺️

katherine177
2. pro 2022

@kaculik007 nádhera gratuluji ❤️🍀

lencaa11
2. pro 2022

@kaculik007 není to nic špatně záleží kdy byla ovu a jinak tohle je krásně pozitivni test ☘️☘️

ende
2. pro 2022

Myslím že na tom není vůbec nic špatně 😁😊

kaculik007
autor
2. pro 2022

Díky za uklidnění. Já když vidím jiné testy, jak ženy hledají duchy. Trochu mě to překvapilo. Že je to tak krásně vidět.

katherine177
2. pro 2022

@kaculik007 právě , že co my by jsme za takový krásný // daly ,my co máme jen duchy a pak třeba z toho nic není

jaja01k
2. pro 2022

@kaculik007 Buď v klidu, je to naopak naprosto v pořádku. Gratuluju 🙂

krisstina93
2. pro 2022

Pokud máš uz zpoždění, tak je ten test naprosto v pořádku 🙂 duchy mají ty, které testují před termínem ms :D

kaculik007
autor
2. pro 2022

Já jsem těhotná už byla více krát. A teda takhle jsem to nikdy neměla. Ani když jsem čekala dceru.
Doufám že bude na kontrole vše v pořádku, konečně taky 🙏🍀
Takže slovo gratuluji nemám moc ráda, ale děkuji za něj.

europa00
3. pro 2022

@kaculik007 protože mas krátký cyklus a 2 dny zpoždění takže pozitivita testu he naprosto normální a v pořádku … a duchy nachází ženy testujici se třeba 9 dni po oplodneni kd jim do menses chybí třeba ještě 5 dni, tak proto