icon

Pozitivní těhotenský test při krvácení. Co to znamená?

andysek1235
2. lis 2022

Ahoj holky potřebovala bych poradit beru již 4mesice antikoncepci mám 9 dnů před Ms včera ráno se mi objevilo tmavě hnědé krvácení slabší po poradě v lékárně jsem dostala těhotenský test , včera negativní dnes ráno slabé pozitivní nicméně pořád krvácím ne moc ale vložku mám zašpiněnou spíše skoro černou barvou nevím co si o tom myslet měla jste to některá taky tak a byla těhotná ? Nebo se jedná spíše o biochemické těhotenství a jen to takto odchází ?

Strana
z2
tasimia
4. lis 2022

@sudylichozrout v minule diskuzi s tebou, ohledně falešných testů, jsme ti psaly, ze ty mamatesty udělají viditelného ducha i z vody ;). Já sama jsem ti dokonce posílala fotku testu, který byl namočený v čisté, kohoutkové vodě, která jako promiň, HCG fakt neobsahuje a byla tam dost viditelná, slabá čárka... :D
Tak nemusíš každého hned osočovat, ze siri bludy a neví jak testy fungují. 😂

andysek1235
autor
4. lis 2022

@lencaa11 no doufám že to těhotenství nebude , a ihned změním antikoncepci asi se domluvím na tělísku s panem doktorem možná by mne to ochránilo líp samozřejmě kdybych náhodou těhotná byla tak interupce nepřipadá v úvahu ale raději bych byla aby to bylo něco jiného ...

lencaa11
4. lis 2022

@andysek1235 je to zajímavé no uvidíte já mám nehormonalni tělísko 3.5 let a ok vše už druhé samozřejmě každá jsme jiná a sedne každé něco jiného ☘️☘️

andysek1235
autor
4. lis 2022

@lencaa11 to nehormonalni je asi lepší že ? Myslím jako v tom že tam nejsou výkyvy nálad apod.

lencaa11
4. lis 2022

@andysek1235 no na každou působí hormonální jinak někdo je ok jiný ne opravdu to chce i z lékařem probrat tak jak někomu nesedne nehormonalni tak zas opačné je to 50/50 mě sedlo a jsem spokojená žádná změna v Ms nic klasika na čas...

andysek1235
autor
4. lis 2022

@lencaa11 a jak je to cenově dostupné nevíš ?

lencaa11
4. lis 2022

@andysek1235 hormonální tělísko cca od 3000-6000kc a nehormonalni tělísko 800-1900kc + - na 5 let

andysek1235
autor
4. lis 2022

@lencaa11 tak těhotná nejsem díky bohu , bohužel se mi objevily miomy jeden z nich praskl proto to krvácení z čeho byli pozitivní testy netuším ani já ani doktor pro jistotu vzal krev na vyloučení mimoděložního těhotenství výsledky mi ještě pošle takže tak ....

andysek1235
autor
4. lis 2022

@lencaa11 jinak na tom tělísku jsme už domluvení že se zavede další měsíc při ms tak budu aspoň klidná 🙂

lencaa11
4. lis 2022

@andysek1235 tak to je dobře že nejste těhotná někdy myom ,cysta atd udělají trochu pozitivní test to je pravda tak zas aspoň víte že jste v pořádku myslím že i krev bude ok...myslím že tělísko je dobrá volba drzim palce ☘️☘️

andysek1235
autor
4. lis 2022

@lencaa11 ano doufám moc děkuji

Strana
z2