Pozitivní těhotenský test. Už vidíte druhou čárku?
Ahoj
Holky vidíte něco jeden dělaný včera večer a nic tam nebylo ráno mi to nedalo a podívala jsem se ještě dneska ráno a našla jsem tam druhou pídí čárku která na foto nejde skoro vůbec vidět dneska dopoledne dělaný druhý stejný a druhá čárka jde vidět více, jeden 9dnech druhý po 10dnech ty dvě první fotky jsou ten druhý spodní test

@bibinkaa12340 mate blbě udelany test, takže zkuste znova
@kkacca jak to myslíte blbě udělaný test? Přikládám ještě další foto
@bibinkaa12340 po 14 dnech zpoždění, je tam hodně slabý duch 🙆
@lujhu to není 14 dni zpoždění, nerozumíte mi. Měla jsem naposledy menses v půlce ledna. Mívám to třeba po 45-60 dnech. Takže ovulace u mě pravděpodobně ani neprobíhá. A jestli jo,mohlo to být třeba 10 dni zpět, po aplikaci agolutinu. A z toho ten pidi duch... Ale byl by to zas zázrak. Už se mi to tak 1x stalo a mám 4 letého syna.
@bibinkaa12340 něco tam je možné je udělala bych zítra ráno nový test
@lencaa11 děkuji,zkusím určitě
@bibinkaa12340 jasný pardon , blbě jsem si to přečetla, no tak zkuste testovat dál , 🤞✊
@bibinkaa12340 ja vidim 👻
@anna987 keeezby 🥰 akorát mám zrovna angínu a ATB ( prý takové,které nevadí,kdybych náhodou byla těhotná)
@bibinkaa12340 neboj se, atb brali hodne lidi i v prubehu tehotenstvi. 😊 Drzim palce.
@bibinkaa12340 krásné jde vidět ..☘️☘️🤰
@lencaa11 když tak přemýšlím,kdy byl sex, tak je to od něj teprv nějak 7-8 dní... Si říkám, že je to brzo,aby se už něco ukázalo.. tak snad to není nějaký falešňák 🙈 čas ukáže... 😁
Tak jsem to právě dostala 😅🙈 nevadí. Aspoň nějaký posun. Už mě to nekonečné čekání na menses po vyvolávačce nebavilo a furt spekulovat,jestli to je nebo není těhotenství... Jsem ráda a třeba příště 🙂
@terisek99 takhle brzo to není k těhotenství, ta únava třeba, to spíš souvisí s nemocí a s tou teplotou, u ranných příznaků těhotenství není teplota, proč by proboha měla??? Těhotenství je fyziologický stav a ne nemoc, moc se pozoruješ. Vzhledem k bolestem podbřišku a teplotě, tak snad nemáš spíš zánět.
@bibinkaa12340 ty testy nás matou, ukáže se tam duch a pak to člověk za pár dnů dostane 😁 taky jsem to tak měla minulý měsíc

Holky, vidíte něco? Mám nepravidelný cyklus, menses většinou jen po agolutinu. Dostala jsem teď 2x injekci agolutinu,je to 14 dni a menses nikde. Dnes odpoledne mamatest duch. Na fotce to jde vidět hůř jak v reálu. Nebo je to ryska?