Pozitivní test. Mohla selhat Depo Provera?
No takhle nedávno tu byla diskuze a Dr prý řekla že pozitivní test může způsobit depo provera ... Já jsem depoproveru brala a fungovala 100% a to ještě 3 roky po vysazení ... A jak dopadl druhy test?
@mkopy
Ty jo, takovou čárku nemůže udělat hCG 0,2nebude to spis 10,2 a to je již pozitivní 🤷🏼♀️
@petula.bir nene sestřička mi zdelovala tyto výsledky , a že prý je to dobrý , že těhotenství tam není .. ale léčím se ještě se štítnou žlázou ,tak doktorka mi řekla že je to ono ... Že asi ukázali proto tyto testy pozitivní .
@corry21
Taky si myslím, šla bych schválně sama jako samoplátce na hCG - tohle neudělá 0,2 🤷🏼♀️ I já měla 2,1 a test úplně bílý 🤔
@mkopy
Nevím, tomu moc nevěřím. Ta čárka je hodně znatelná. Udělala bych test další a nebo si došla na krev jako samoplátce abych měla jistotu. Možná bych zkusila ten digitální. Sice je dražší ale nebude dělat “falešné duchy”
Já si pamatuju, že jsem tu už podobnou diskuzi viděla. Našla jsem ji extra pro vás 😁
https://www.modrykonik.cz/forum/antikoncepce/zkusenost-s-depo-provera-a-tehotensky-test/
Asi to opravdu mohla udělat ta depo provera. To je blamáž.
@terezanovotna30 jj to je ta diskuze ale pořád mi to přijde jako nesmysl jak antikoncepce může udělat pozitivní test prostě nechápu
@petula.bir krev mi právě nabírali na gynde , a vyšli tyto výsledky , ale pak den po posledním testu jsem si udělala dalsi , a ten byl už cisty ,pouze jedna čárka ... Už se bojím i udělat další test , už si přijdu jak nemocná s těma testama 🙂

@mkopy Zřejmě selhala, protože tohle je jasně pozitivní test.