Pozitivní test den před očekávanou menstruací
Ahoj holky. Jsem slepá nebo tam je i druhá čárka? 🙂 mám to dostat až zítra takže nic nechci zakřiknout. 🙂

@martjanouskova není za co 🙂 držím palce ať je všechno jak má 🙂
@janca116 začátek 6tt to už tam něco určitě bude možná i srdíčko. Taky držím palečky
@sarinka0411 snad to klapne. 🙂 taky držím palečky ať jste všichni zdraví. Ten čas je hroznej 🙂 nejdelší čekání 🙂 ♡♡
@janca116 jen uzivej dokud se to vleče pak to začne hrozně utíkat že to nestihnes ani vnímat.. mě to přijde jako včera co jsem to zjistila a přitom jdu za chvíli rodit :D
já jsem měla před pár měsíci zpoždění 2 týdny, test jsem nedělala, pak brutální menzes, takže si myslím, že to odešlo. Otěhotněla jsem následující měsíc a mimi se drží 🙂 Někdy je lepší to neřešit, ale s testama na každém rohu je to těžké.
astyna - bylo by to super, kdyby to bylo o.k....i kvůli práci, kterou mám na dobu určitou a vešla bych se ochranné lhůty kvůli mateřské 😉 A Tobě taky držím palce, ať je vše v pořádku 😉🌹
@sarinka0411 ono letí úplně všechno než se člověk naděje tak bude starej a scvrklej 😃😃
@janca116 mě teda nikdy v životě neutikalo nic tak rychle jako těhotenství :D vždycky mi přišlo jak se ten život vleče :D
Ahoj, hlavně buď v klidu, žádný stres miminku nepomůže 😉 já takhle spěchala s testem u druhýho a dneska je takový slabý čárce 1,5roku pryč 🙂 a tenkrát mě doktor v DE objednal až na 11týden, nekonečný čekání, jednoho dne jsme radši jeli na pohotovost, jakože mě bolí břicho, jen abychom měli jistotu 😀 u první dcerky jsem byla na gyndě poprvé 6+1, víceméně hned po objevení //, jelikož dřív jsem zpoždění přisuzovala nemoci a sice v té době doktor už cosi viděl, ale neměla ani srdíčko, to se objevilo až na kontrole po 14dnech 🙂 takže rozhodně ještě není nic ztraceno a hlavu vzhůru! 😉
Holky děkuju moc za podporu ;) ❤
Takže hodnota HCG v krvi 98 🙂 Je to prý odpovídající DPO...furt ale špiním a bolí mě břicho, to asi jak tam uvnitř vše pracuje, že? 🙏
Bereš nějaké vitamíny? já jsem špinila taky ze začátku, po vitaminech to přestalo. Sleduj, aby to nešlo do červena.
astyna - beru listovku, zatím nic jiného...nebo bys mi doporučila ještě něco jiného? Přemýšlím, že bych koupila Femibion 🙂 Do červena to neni, spíše pořád taková světle hnědá...Když by náhodou, tak mám dorazit k dr...
Ahoj holký tak mám od doktora i z krve potvrzene těhotenství. Na ultrazvuku bylo něco vidět ale je to ještě maličké mělo to 4mm, takže na další ultrazvuk jdu příští týden v pondělí a to už si nechám napsat i neschopenku. Jinak by jsme to i v to pondělí chtěli oznámit rodině. Udělali jsme dneska takové poukázky stim, že by jsme to chtěli nechat vyvolat jako fotku a dát to do obálek. Co myslíte? 🙂
@janca116 to je super gratuluju 😘 ty poukázky jsou dobrý nápad....
@sarinka0411 děkujeme :*:*
@claire90 My jsme právě chtěli dát vždycky jednu do rodiny. Našim jednu. Pak jeho rodičům, bydlí i s nimi jeho sestra takže dohromady taky jednu. Uvidíme, ještě máme týden na rozmyšlenou, tisknou to budu asi až o víkendu ;)
@janca116 gratuluju. Nechci strasit, jen opatrne s oznamenim rodine/okoli. Prvni trimestr se muze stat cokoliv a nechci aby jste zazila to sklamani. Ja bych radeji s oznamenim pockala min do prvniho screeningu. Kdyz uz spechate tak aspon na srdicko si pockejte cca 6tt.
@absintka19
Stát se může vždycky něco. A bohužel co se má stát se stane. My to chceme říct až příští týden a to už by měl být konec 6tt a začátek 7tt. S oznámením moc dlouho čekat nechceme protože v práci pracují naši 3 známí a nechci aby se to rodina dozvěděla od nich z drbu. Takže už jen z tohodle důvodu to chceme říct co nejdříve ;)
Ahoj holky. Tak jsme dneska po další kontrole. Na ultrazvuku je pořád vidět gestacni váček ale už o ve listopadu 15mm. Už mi napsal neschopenku stim že mám přijít za 14 dní znovu. To už by tam mělo být i miminko se srdíčkem. Vypadá to nadějně takže doufám že se nic nepokazí :*:* hezký den holky
@janca116 Ahoj, držím palce a v kolikátém seš týdnu? A můžu se zeptat kvůli čemu neschopenku? 🙂
@martjanouskova ahoj. Podle poslední menstruace tak v 7tt . Jinak neschopenku mi napsal z toho důvodu že dělám na směny a i noční. Tahám tam těžké boxy 🙂 a já jsem chtěla, protože jsem v říjnu potratila takže mám strach 🙂
@janca116 Tak to gratuluji a držím palce i nadále ať je vše ok 🙂 😘 já byla taky kvůli práci celou dobu na neschopence dokonce už i chvíli před tím měla jsem z práce špatný záda takže jsem vlastně jen přešla od jednoho doktora k druhýmu 😂
@janca116 Aha, no já jsem dnes 6+2 a za týden v úterý mám jít na ultrazvuk a já dělám teda jen 2 nebo 3 dny v týdnu, ale 15 hodin denně, tak se bojím, že mi tu neschopenku taky hned napíše, já jsem teď na neschopence s příušnicema, tak se bojím, že mi napíše hned další..

astyna - mě sestřička sama řekla, ať radši přijdu, když špiním a bolí mě břicho 🙂 Jako holky, je to děs to čekání, co bude, jestli se to rozjede nebo ne...dříve se mi nikdy nestalo, že by tt byl pozitivní, vždy čistě bílo, tak snad si to ze mě nedělá srandu 😠😀