Pozitivní test. Je příčinou ovulace nebo těhotenství?
Ahoj holky, potřebuju poradit. Poslední dobou se necítím nejlíp a cítím se jinak. Bolí mě bradavky, jsem hrozně unavená a bývá mi často špatně. Tak jsem si dělala včera test a ten byl pozitivní a teď k večeru další a myslím si, že tam ta druhá čárka je a nebo blázním. Vidíte ji tam taky? A je možné, že byl pozitivní kvůli ovulaci, co jsem měla 2 dny zpátky? Děkuji
Ty jsi mela pred dvema dny ovulaci a uz mas pozitivní těhotenský test ?
@enikla Možná jsem ji měla dříve, netuším, jedu podle kalendáře, já vím, blbost 🙄😂
Jenom mi povězte jestli je tam druhá čárka nebo ne prosím 🥹
@enikla Možná jsem ji měla dříve, netuším, jedu podle kalendáře, já vím, blbost 🙄😂
@miskacovaci Já tam nic nevidím.
@miskacovaci otočit test - tak to tam nic není - aplikace je největší blbost ,vaše příznaky můžou bejt PMS ,hormony kdyby to bylo od TT test je pozitivní ovulace byla před 2 dny tak těžko může bejt pozitivní test na těhotenství 🫣🤔
@miskacovaci to jedině, protože “Hladina hCG obvykle začne v moči ukazovat přibližně 7-10 dní po oplodnění, kdy se vajíčko uhnízdí v děloze.”
Jinak na testu nic nevidím.

Ty jsi mela pred dvema dny ovulaci a uz mas pozitivní těhotenský test ?