Ahoj konikovky.mohla by mi některá poradit,uklidnit nebo tak něco? 😀 mela jsem anginu,když jsem šla na kontrolu tak jsem mela stále zvýšenou sedimentace,dal mi tedy dr další antibiotika,po týdnu opět kontrola a sedimentace se ani nehla.ostatní vyšetření krve mám v pořádku.doktor se me ptal jestli nemůžu byt těhotná,ze sedimentace bývá v těhotenství zvýšena..můžu,jednou jsme s manželem riskli.zajímavé je ze jsem o těhotenství přemýšlela asi tři dny před tím nezavisle na tom co mi řekl dr.mela jsem totiž dva dny hrozné výkyvy nálad,bolela me hlava,cítila jsem se jinak.ted me pouze bolí v podbřišku.dnes mám termín MS.no dělala jsem si test,bohužel ne z ranni moci,nic tam nebylo ale asi po třech hodinách jsem se koukla znovu a tam dusik,zkusila jsem ještě ted jiný test a tam nic.první byl mamatest,ten druhy calmed control.co si myslíte? Mohu byt presto těhotná? Mate me ta sedimka,nemáte některá zkušenost?
@gorda no řekl mi ze to zatím necháme být a na další odběr mám jít az v lednu.dnes jsem ale testovala znovu z ranní moče a nic.teda občas tam zahlednu drobný stinek ale to bude asi jen protoze to tam chci vidět 😀
Tak testuj dal a uvidis,jestli se bude objevovat silnejsi carka 😀 Nebo zkus digitalni clearblue test 👍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Sedimentace behem tehotenstvi zvysena byva. Akorat nejak nechapu, ze vam doktor nejdriv napise druhy atb a kdyz se nic nestane, posle vas domu? Pokud jste mu rekla, ze tehotna byt muzete, ale ze to zatim mozna nepujde zjistit beznym testem, mohl vam udelat test z krve.