Pozitivní test první měsíc po revizi
Ahoj, mam pozitivni tt, ale je to hned dalsi mesic od revize pro zamlkle tehotenstvi v 9 tydnu. Myslite ze sili a bude vse vporadku?

Měla jsem 2 zamlknutá těhotenství po sobě v 7.a 8.tt (5/2016 a 8/2016),až třetí těhotenství bylo v pořádku
Já otěhotněla hned po první porevizni menstruaci a teď tu mám doma 11 měsíční holčičku
Ahoj, no minuly tyden tam byl jen vacek 11mm, tak se bojim aby to nebyla mola 😞 musim vydrzet tyden a uvidim
@verruna no, to je krásná zprava!! potichounku moc gratuluju, teď bude člověk stejně nesvůj, co? Ale mám z toho opravdu radost..😍
Já teď budu čekat, jestli u mne bude vše ok, objevili mi z ničeho nic i nějaké cysty (v životě před tím jsem nic takového neměla), tak za prvé čekám, až se tělo po revizi nastartuje a taky hlavně, co ty cysty. 😫
Budu ráda, když se ozveš a dáš vědět, jak se vám daří. 😊 Je to pro mě takový radostnější hnací motor slyšet, že to jde. 😊✊
Gratuluju a přeji pohodové těhotenství. Já měla zamlklé těhotenství a po něm MS ani nepřišla, rovnou jsem otěhotněla. A teď právě mám v náručí svoji zítra už 3 týdny starou princeznu. ❤️ Strach byl, asi 6 měsíců jsme se o miminku s manželem ani nebavili, protože jsme se furt báli, že se něco pokazí.
@mojeuzivatelskejmeno tak to je kraaasa!! 😍 To potřebuju slyšet. 😁 Moc gratuluju k princezně! 👍😊 On má člověk obavy normálně, natož když se pak stane něco takovyho..Ale ty šťastný konce potom.. 😍 Kéž je jich co nejvíc. ♥️
@verruna děkuji, snad jo. Jsem strašně nervózní, co ty cysty.. Byla jsem tak v šoku z toho zamlkleho tehu, že tohle jsme s G vůbec neřešily. Teď mě to čeká na porevizni kontrole-sni vlastně nevím, co to znamená, tak se modlím, aby se nějak samy zmenšily či ztratily.. 😬 Byly celkem velké.. 7cm a 5.. ještě tři týdny před tam nebyly a najednou.. 🙄 Jak kdyby samotné ZT nestačilo..
Ale děkuji za palce, asi se budou hodit. 😊
@verruna fakt? Tak to je super. Teda jako nee, že jsi ju měla, ale že odešla sama. 😜 To jsi mi udělala fakt radost, už mě zase napadaly různý scénáře.. 😌 Tak třeba... třeba mrcha taky odejde.. 😜😇
Hele a ještě se zeptam, pomáhala jsi nějak tělu se zase "srovnat"? Já nevím, vitamíny, čaje... ?
@donika já taky měla cystu po revizi s každou Ms se zmenšovala ale nezmizela,nicméně i s ní jsem tři měsíce po revizi otěhotněla,zda tam furt je nevím,nikdy mi ji už nehlídali,každopádně mám.uz dvouměsíční miminko 😉hodně štěstí
@saminomimino Děkuji za pozitivní zprávy! 🙂 zase mi žilou putuje víc optimismu! 🙂 A moc gratuluju k miminku! 🙂

To ti nikdo nerekne. Ale sili, jenze sama.vus ze to nic neznamena. Ja jsem taky trd 6tydnu po revizi a zkousime. Strqch bude uvidime. Drzim pesti