icon

Pozitivní testy? Čemu věřit?

obleceniahracky
18. led 2021

Zakládám poslední diskuzi a neodpovídám na blbé a ironické komentáře.
Chci se zeptat, zda se vám tohle stalo taky? A jaké byly konečné vysledky?

Clearblue plus - duch
Ovulační test - silnější čárka

Testované v jednom dni...čemu věřit? Jsem 9 DPO...sledováno delší ranní bazální teplotou ( 5 měsíců ) , hlenem a kalkulačkou..
Pokud je už tato diskuze někde vytvořena, omlouvám se za novou.. Jen mě tohle zaskočilo a nemám s tím zkušenosti. Proto mě zajímají ty vaše 🙂

Pozitivní testy? Čemu věřit?
Strana
z3
simone5
19. led 2021

Mně ovulační test taky potvrdil těhotenství. 🙂 Někde jsem četla podobnou diskuzi, tak jsem to ze zvědavosti vyzkoušela a taky mi vyšel pozitivně. Jinak já jsem tehdy byla velmi zběhlá v dělání ovulačních testů, protože jsme to používali jako formu "antikoncepce". Díky tomu jsem věděla, že před MS jsem vždy měla ov. test negativní. Jedinou výjimkou bylo těhotenství, kdy jsem ov. test měla těsně před předpokládanou menstruací pozitivní a těhotná jsem opravdu byla (těh. test to také potvrdily).

obleceniahracky
autor
19. led 2021

Moc chci věřit tomu že v sobě drobka nosím ale ten clearblue bude negativní. Mě se tam ten duch ukázal až po půl hodině..... ☹

ema90
19. led 2021

@obleceniahracky Tak udelejte dalsi test.
Po pul hodine bych to nepovazovala za pozitivni test. Urcite je tam psany nejaky limit, do jake doby se vysledek povazuje za platny a po jake dobe uz ne.

obleceniahracky
autor
19. led 2021

Clearblue mi teda vysel takhle..

themuffin
19. led 2021

@obleceniahracky na tom spodním bohužel nic není, nezbývá než čekat..

simone5
19. led 2021

@obleceniahracky To je z ranní moči? A jak dlouho je zpoždění?

obleceniahracky
autor
19. led 2021

@simone5 já mám před ms

fifinka2020
19. led 2021

@obleceniahracky jen moji zkusenost... s ovulacnimi testy mam hodne zkusenosti, delala jsem peclive pres pul roku. Pozitivni jsem je mela i pred MS, lital mi zrejme ten LH hormon... jo a tehu mi neukazaly, i kdyz na testu uz byl dusik. Cili moc bych z nich nic nevyvozovala... A zkuste mamma test, byvaji nejpresnejsi a maji hodne barviva. S tim Clear Blue nemam zkusenost, spis mi to prijde jak ryska...

ema90
19. led 2021

@obleceniahracky Ahaa 🙈 tak pred ms bych tomu vubec nevenovala pozornost.
Dyt to muze odejit spolu s ms, pak tady lovite duchy a jste zbytecne zklamana 😕
Kaslete na to a pockejte na termin ms.

obleceniahracky
autor
19. led 2021

@ema90 máte recht 🤷‍♀️🙂

nikynikol25
19. led 2021

@obleceniahracky ještě poradím tohle je citlivost 25mlu testik z 10kovim je citlivější a mnohem lepší za mě mamatest ségre ukazal až 11dpo 25ka.

obleceniahracky
autor
19. led 2021

@nikynikol25 joo my mame ve meste 3 lekarny a ani v jedne mama test nemaji 😄 ale dekuji moc taky jsem cetla na internetu ze je dobry. Jeste zkusim pockat jsem hrozne netrpeliva. Mam 11 dpo a 4 dny do ms.. Prave ze se ten clearblue mohl delat od 5.dne pred ms. Proto tady tak zmatkuju, jsem hrozna, priznavam 😩🤷‍♀️. Ja stejne tusim ze to nevyslo. Ten pozitivni test je ory negativni protoze je to cekani uz po limitu.. A dnesni vysel negativni, uplne bily...

obleceniahracky
autor
Autor odpověď smazal
obleceniahracky
autor
19. led 2021

@nikynikol25 vcera me fakt pichalo v podbrisku a mela jsem i tlak pod pupikem ale psychika je mocna carodejka... Je to strasny...

12misulkq
19. led 2021

Jen tak do placu... u mě to taky bylo tak... ovu pozitivní tehu taky... ovu test sem si ale udelala ze zvědavosti po tt jestli to je pravda a za sebe mužů říct ze jo 😀 ale já měla ovu fest pozitivní v sem m/s

obleceniahracky
autor
19. led 2021

@12misulkq ja mam ovu test uz zas slaby dokonce bych rekla ze negativni...

obleceniahracky
autor
19. led 2021

@12misulkq dělaný teď před pár minutama...

12misulkq
20. led 2021

@obleceniahracky jako já osobně bých ovu testem těhotenství nezjistovala před m/s ti všechny hormony jdou nahoru i hcg proto se muže stát ze objevis sucha na tt. Takže pokud mas před m/s takové ovu test vůbec bych k tomu nějakou váhu nepridavala pokud opravdu není úplně pozitivní 🙂

nikynikol25
20. led 2021

@obleceniahracky zkusila bych nějaký ten 10kovi test

nikynikol25
20. led 2021

@obleceniahracky tady mám ještě svoje první těhotenství 2019 a dřív my ukazal ovulacni než těhotensky

obleceniahracky
autor
20. led 2021

@nikynikol25 vcerejsi ovu test...

nikynikol25
20. led 2021

@obleceniahracky nevypadá úplně špatně,určitě bych zkusila 10kovy test

ol12
21. led 2021

@veronikacv slabsi carka je podle me proto, ze v te dobe byla jen 9DPO.

obleceniahracky
autor
21. led 2021

Ahoj holky,
protože ještě deti nemám tak se chci ptát. A raději 2× než vůbec. Dneska mám 24.cyklus a do ms mi zbývá 2 dny. Včera jsem si zkoušela test ale byl negativní. Duch se ukázal až po limitu. Dneska ráno vařím oběd, je mi dost šoufl od žaludku až na zvracení..moje prsa nejsou na totek citlivá pouze když si na ně zmáčknu. Jsem kuřačka, dnes jsem si dala iqos a zvedl se mi žaludek. Pár dní zpět jsem měla píchání ve vaječníkách a tlak v podbřišku. Mám měkší čípek ale je zavřený a na prstu mi zůstane bílý výtok. Není úplně bílý… Co teda mám tak prdy 😄😇.. Ovulace byla na 100% 10.1. protože jsem měla růžový výtok a sex byl 3 dny před. Vím, že nemáte veštící kouli a že se na dálku nejde poznat těhotenství. Před ms žádné bolesti nikdy nebyly a nikdy jsem nevěděla, že ji vůbec už mám, proto mě zaráží tyto věci. Jen mě zajímá vaše zkusenost. Dekuji

ol12
21. led 2021

@obleceniahracky v prvni rade bych prestala delat ovulacni testy kdyz zjistujes tehotenstvi, nato jsou TEHOTENSKE testy. Pak bych pockala do terminu ms. Kdyz ms nedorazi udelas test, pokud dorazi tak je to snad jasne. Pred ms obcas spatne byva, prsa taky bolej. To ze ti nechutna cigaro (to snad ani nebudu komentovat).
Nikdo Ti tady nic vic nerekne.

obleceniahracky
autor
21. led 2021

@ol12 jak rikam ja pri menses nemivam zadne priznaky takze me zarazily nektere veci...

themuffin
21. led 2021

@obleceniahracky nebo jsi jim nevěnovala pozornost. Ta mysl je vážně mocná čarodějka. Když se začneš sledovat, tak si jich teprv všimneš

ol12
21. led 2021

@obleceniahracky ja prave to mela uplne stejne, dokud jsem se nesnazila o dite tak jsem takovym “priznakum” nevenovala pozornost a pak kdyz jsem se snazila mi vse prislo divny... pokud mas priznaky, tak je to dobre, zed pockej na termin ms, pak udelej test a bude vymalovano.

katanovobran
21. led 2021

Holky a je možné mít v začátku čárku na obyc testech a clerblue digitální negativní ?

ema90
21. led 2021

@katanovobran Ano, ClearBlue ma citlivost 25. Pokud jste pouzila papirkovy s citlivosti 10, tak ten tehotenstvi uz zaznamenal, ClearBlue ne.
Doporucuju delat, az kdyz mate tehotenstvi potvrzene obyc testy. Jinak jsou to vyhozene penize.

Strana
z3