Pozitivní testy později. Komu vyšly?
Zdravím,chci se zeptat je tu někdo komu se na testu ukázalo později? Až třeba pár dní po vynechání menstruace? Díky.
@dendasubaristka ja prave klasicky taky 4 až pet dni a teď tohle... ale delala jsem tt včera a zcela negativní ☹️
@terezaolsovcova no počkej ještě chvíli a zajdi na gyndu.
@terezaolsovcova no počkej ještě chvíli a zajdi na gyndu.
@dendasubaristka jj zajdu a dam vedet😂 tak BT mas vysokou, záleží jak ji mivas, ja dneska naměřeno 36,1, takže zcela nízká 😒
@terezaolsovcova po ms jsem vždycky měla pod 36,5 nikdy víc. Kdybych měla teda ms. Což to co proběhlo se za ms nedá považovat vůbec.
@dendasubaristka bohužel nic nevidím, ještě počkej pár dnů a zkus znovu...
Ahojte holky! Hledala jsem na netu fráze “zpoždění menstruace a negativní test” a jsem rada ze mi to našlo tuhle prave aktuální skupinku! Ja jsem na tom podobně! Mívám cyklus tak 24-26 dni a dnes jsem 32.den cyklu a test negativní! 🤷♀️
@mirka_czech no tak vitej😂 tady psaly i holky ze měli pozitivní cca po 14 dnech, pak případ třeba jako ja, ze po 14 jsem sla na vyvolavacku a MS prisla ... uvidíš no😊
@mirka_czech ahoj vítej 🙂 jsem ráda že v tom nejsem sama kdy jdeš na gyndu? Já dnes tak vám tu hned napíšu. Ale i kamarádka neměla pozitivní test a až na gynde zjistila že je těhotná.
Holky, tak ja nakonec zacala krvacet. Ale je to zvlastni, zustala mi bolest v krizi, nevolnost, unava, ale bohuzel, no.. 😔
@lucy_anne uvidíš jestli se ti to rozjede úplně 🙂 mě se to ani ne po hodině úplně stoplo. Jdu za chvíli na gyndu tak dám vědět
@dendasubaristka tak mám po, doktor mi říkal ze ten jeden den krvácení nemůžu brát jako MS, píchl mi další dve injekce a až přijde MS tak začnu brát clostilbegyt a utrogestan. V polovině cyklu mám prijit aby se podíval, jak mi vajíčka rostou a uvidí se dal. Těhotná tedy každopádně nejsem, je to běh na dlouhou trať ☹️☹️
@dendasubaristka tak drzim pesti. 🍀 ja uz tomu neverim, sice nekrvacim moc, ale krev to je, navic je ciste cervena a tak jinak zapacha.. 😔
@terezaolsovcova urcite se to brzy povede, uvidis. 🍀
@terezaolsovcova no a já nekrvacela ani jeden den. Takže tím tuplem to ms nebyla.
Ahoj holky no takže vzala mi krev na HCG hormon nic tam neviděla. Pry mam tu sliznici pořád stejně vysoko. Pokud nebudu těhotná tak bych to do 10 dnů měla dostat. Pokud ne bude se to řešit.výsledky ve čtvrtek
@dendasubaristka
Ja jsem ještě gyn neřešila. Říkám si ze počkám do konce týdne... a co ty? Co na gynde?? A kolikaty jsi den cyklu?
@mirka_czech mám týden zpoždění přesně. Byla jsem právě dneska na gynde.vzala mi krev na HCG hormon nic tam neviděla. Pry mam tu sliznici pořád stejně vysoko. Pokud nebudu těhotná tak bych to do 10 dnů měla dostat. Pokud ne bude se to řešit.výsledky ve čtvrtek
@lucy_anne zavolej na gyndu a řekni jí co se děje a ona ti řekne
@dendasubaristka tak co výsledky?🙂
@terezaolsovcova ahoj no krev negativní. Mám čekat měsíc jestli to nedostanu a pak přijít na injekci pokud ne. Pokud budu mít bolesti mám přijít hned. Takže tak no. Nedá se fakt věřit ničemu. Žádným příznakům. Teď jsem si opravdu už myslela že jsem v tom a vidíš no. Prd.
@lucy_anne nezlob se, ale neodpustím si komentář, co to máš za doktorku? Stalo se mi něco podobného před čtyřmi lety, pozitivní test, pořád jsem spinila, jednou i zakrvacela, trvalo to tak týden, pak mě kamarádka presvedcila ať jdu k doktorce už teď (chtěla jsem počkat, abych nedošla moc brzo).no s týdenním promeskanim MS už bylo na utz vidět i srdíčko, to spineni a krvaceni bylo z odcházející delozni sliznice, takže jsem dostala utrogestan na udržení a teď mi tu beha už téměř čtyřleté dítě.vím, že někdo to "umělé udržování neuznává", a necháva to na přírodě, jako respektuji, jen píšu zkusenost, že kdybych za včas nešla, tak je možná všechno jinak...
@dendasubaristka @dendasubaristka tak to máme stejně, taky cekam, mám už v sobe celkem 4 injekce za měsíc a pořad nic.. teď jsem si udělala TT, jelikož mám poslední, tak ať mě to pořad neláká na to myslet a teď nevim zase na cem jsem🙄
@terezaolsovcova já tam tedy nic nevidím
@terezaolsovcova já tam vidím ducha no. Počkej dva dny a udělej další. Pokud bude silnější běž to řešit. Protože tohle není normální 🙂 budu držet palce.

@terezaolsovcova no právě že měřím a je na to že má být po ms vysoká 36,9 36,8 a tak dneska jsem se ale měřila o 2hodiny dřív a 36,5 ale to je tím že jsem se měřila dřív