icon

Pozitivní TT nebo "duch"?

deliminico
26. čer 2018

Ahoj holky, 23.5. jsem měla poslední menstruaci a až 19DC jsme měli s přítelem styk.
Test jsem dělala dnes, v podstatě 35DC, protože potvora stále nepřišla.
Vyšel takhle a chci se zeptat vás zkušenějších, je to pozitivní nebo to může být jen ten váš "duch" a ještě se nemám moc plašit?

Moc děkuju za rady 🙂

Pozitivní TT nebo "duch"?
Strana
z6
biedronca
17. črc 2018

@natlinka27 Jeee to jsme na tom vicemene stejne?

natlinka27
17. črc 2018

@biedronca juuu sis udělal jo? Taky sem nad ním přemýšlela

natlinka27
17. črc 2018

@biedronca 😍😍

natlinka27
17. črc 2018

@biedronca jsi mě navnadila já jdu pro něj taky 😂😂😂

biedronca
17. črc 2018

@natlinka27 No hele taky sem hod fotku, určitě tam bude to stejné co ja!!! Zítra jdu an krev

vendelinka08
17. črc 2018

@biedronca to je nadhera😊😊😊😊😊

vendelinka08
17. črc 2018

@biedronca ja bych dnes mela byt 9DPO...ale zadne pichani ani nic necitim...

biedronca
17. črc 2018

@vendelinka08 ja taky asi neměla zadne uhnízdení nebo co, nic me do ted nebolí, nepicha...akort mě fatk bolí bricho, ze bych to měla kazdou chvili dostat, a + navíc jasny signal jsou beďary. Ty mam vzdy predMS. .... Tak se bojim,aby to nebylo biochemické,a s MS neodeslo.

natlinka27
17. črc 2018

@biedronca hodím jen jak udělám 😂 já jdu na krev až příští týden q rovnou dr říkala že udělá utz

natlinka27
17. črc 2018

@biedronca tak je to tam jako u tebe 😍

vendelinka08
17. črc 2018

@natlinka27 to jsou dve nadherne zpravy dnesniho dne holky...moc vam to preji...

vendelinka08
17. črc 2018

@biedronca musime verit ze to bude vse v poradku...

natlinka27
17. črc 2018

@vendelinka08 děkuji moc. Teď hlavně aby vše bylo v pořádku.
A těm co ještě hledají duchy tak jim moc moc přeji aby to vyšlo co nejdříve

biedronca
17. črc 2018

@natlinka27 jeeeew to je super !! Jdu hned rano na krev.V úterý odletame do Turecka

deliminico
autor
18. črc 2018

Děvčata moc vám to všem přeju! 🙂
A nebojte se, já měla ovulaci až kolem 20DC, takže jsem skoro týden "pozadu" oproti nějakým tabulkovým ovulacím uprostřed cyklu.

deliminico
autor
18. črc 2018

@marcelamatejkova Moc děkuju 🙂 A já zase přeju bezproblémový porod a zdravé a krásné miminko 🙂

natlinka27
18. črc 2018

@biedronca ahojky tak jak si na tom nějaké přiznaky máš? A kdy jdeš k dr?

biedronca
18. črc 2018

@natlinka27 na Uz jsem byla dnes, ale nejde nic samozřejmě videt.Vzali krev, zitra budu volat.
Další UZ v pondělí, bo v utery letíme do Turecka.
Zítra ráno udelam Tt jestli duch sílí.

biedronca
19. črc 2018

@biedronca
@vendelinka08 holky...asi to je blbý .... dnes po dvou dnech TT skoro sněhobílý. Dušík vůbec nesili, naopak mi příjde ze už ho ani nevidim..... Dnes se dozvím vysledky z krve,ale jestli HCG klesa, tak to je jasné 😞

natlinka27
19. črc 2018

@biedronca tak dej vědět jak vyšla krev. Já jdu až příští týden k dr a když na utz nic neuvidí bude brát krev

natlinka27
19. črc 2018

@biedronca Jakto že nesili já myslela že když vyšel ten clear blue že je to ok 😏 teď jsem z toho trošku vyděšená protože mě taky vyšel jako tobě +1-2 a bolí mě šíleně prsa a podbřišku mám bolesti občas. Dej pak vědět jak si dopadla

vendelinka08
19. črc 2018

@biedronca zkus radeji netestovat...snad to bude dobre....to me moc mrzi...ale budeme jeste verit. Ja se dnes bojim teplotu zmerit...tak na to asi kaslu at nejsem zklamana uz predem a nekazim si dovcu

biedronca
19. črc 2018

@vendelinka08 hcg jen 32, to je malo....
V pondělí opet krev, a rozhodne se...

natlinka27
19. črc 2018

@biedronca a nějaké přiznaky nemáš? Mě třeba pobolivava pořád podbřišku a mám bolesti prsou pnutí v nich a nejhorší je to ráno a okolo poledne

biedronca
19. črc 2018

@natlinka27 Neee, mě od začatku nic nebolí. A jetli mam hcg jen 32 tak ani zadné extra příznaky mít nemužu. Jo jasně bolí mě podbrisek, asi už 4 den, jakobych to měla kazdou chvili dostat, a furt nic....
Ale na 16DPO je 32 hcg byh rekla sakra maalo.. :(

natlinka27
19. črc 2018

@biedronca jen mě je divné že všechny testy svedcili že to vyšlo a nakonec tohle 😏 😟 držím pěsticky aby nakonec vše dobré dopadlo třeba v pondělí až půjdeš na krev tak bude hcg větší.

anetlask
19. črc 2018

Holky , můžete mi prosím poradit? Dva dny zpátky jsem měla takový řídký hlen, vodnatý, ovu test byl první den negativní, druhy pozitivní, dnes je zase slabší než včera a hlen se změnil na kašovitý a bolí mě v podbřišku na stranách? Takže OVU už byla? Je? Bude? Já vůbec nevím. :D Už se v tom ztrácim.

natlinka27
19. črc 2018

@anetlask od pozitivního ovu testu by měla ovulka přijít nejdéle do 48hod.

anetlask
19. črc 2018

@natlinka27 jasně, takže šance na zkoušení stále je 🙂

Strana
z6