icon

Pozitivní TT nebo "duch"?

deliminico
26. čer 2018

Ahoj holky, 23.5. jsem měla poslední menstruaci a až 19DC jsme měli s přítelem styk.
Test jsem dělala dnes, v podstatě 35DC, protože potvora stále nepřišla.
Vyšel takhle a chci se zeptat vás zkušenějších, je to pozitivní nebo to může být jen ten váš "duch" a ještě se nemám moc plašit?

Moc děkuju za rady 🙂

Pozitivní TT nebo "duch"?
Strana
z6
natlinka27
22. črc 2018

Tak holky našla sem ještě fotky z 19.7. Z testu co sem měla a tam možná je to lépe vidět protože porovnání mobil a Real je velký rozdíl

natlinka27
23. črc 2018

@biedronca ahojky byla jsi dnes na té krvi vid jak jsi dopadla?

vendelinka08
23. črc 2018

@natlinka27 kdy jdes na kontrolu k te doktorce? Uvidis jakou budes mit hodnotu...ja zkusim dalsi test radeji az zitra..dnes v noci jsem uz podbrisek citila a sem tam i ted pres den...ms dnes nedorazila..ale stale mi to jeste nedochazi...k doktorovi budu volat az koncem tydne...

natlinka27
23. črc 2018

Tak sem byla u doktorky radši vím. Že je brzo prý ještě nic není vidět a zítra ráno na krev 😟

biedronca
23. črc 2018

@natlinka27 proc nevzala ji hned?????

biedronca
23. črc 2018

@natlinka27 vysledky az po 14,00.
Na uz ale stále nic bohužel ...ani gestacni vacek.

natlinka27
23. črc 2018

@biedronca říkala ať přijdu ráno mezi 7-8

natlinka27
23. črc 2018

@biedronca dej pak vědět jak jsi dopadla na krvi

biedronca
23. črc 2018

@natlinka27
@vendelinka08 , tak Hcg stouplo na 150, v patek bylo 50.Je to ale pry strasne nizke, na to ve kterem tydnu bych mela byt.Pry spise se rozjede potrat priklani se k teto variantě ,a kontrola hned po dovolene 1.8.Cekam zase... Ale dovolenou si uziju.Bud se spusti krvácení, nebo to i pres teplo a zmenu vybojuje.

natlinka27
23. črc 2018

@biedronca 😟😟😟 achjo třeba se vše změní a bude lépe a to jsi byla u dr na odberech? Já jdu zítra kni ale nevím. Jestli se výsledky nedozvím až pozítří. Přitom mám citlivé prsa a podbřišku na jedné straně mě stále bolí

natlinka27
24. črc 2018

Ahoj holky mám prosbu teď týden sem měla pozitivní testy a i digitální sem měla 1-2 a dnes sem šla na krev k dr aby potvrdilo se tehu ale ráno když sem. Vstávala sem šla na záchod a začala trochu krvácet 😟 a je to stále stejné zítra budu vědět výsledky kdyby náhodou se teda potvrdilo z krve že to nevyšlo. Mužem se normálně začít po krvácení zase snažit o mimi? Nebo musím čekat nějakou dobu?

renuliena
24. črc 2018

@natlinka27 ještě vydrž, krvácet můžeš i když jsi tehotna, uvidíš podle krve, dej vědět a držím palečky 🍀 🍀 🍀

agneska7
24. črc 2018

Ale tento jeden vysledek nic moc nerekne urcite bude pozitivni . neco se dozvis az s dalsim odberem jestly hcg stoupa nebo klesa . preji aby se mimi udrzelo .a kolik dni meskas?

natlinka27
25. črc 2018

Tak sem volala doktorce a hodnota hcg 8 což je málo za negativní se považuje 2 takže příští týden mám přijít na další odběry a uvidíme jestli hodnota jde dolů nebo nahoru ale s dr jsme se shodli že si myslíme že půjde dolů nemůže prý ani vyloučit mimodelozni tehu a kdyby mě bolelo nějak více břicho při tom krvácení slabém tak ihned na pohotovost

agneska7
25. črc 2018

@natlinka27 a krvacis stale? A kdy mela byt ta ms?. 8 je opravdu malo :(

natlinka27
25. črc 2018

@agneska7 krvácím stále ale slabe není to jako klasická menstruace a MS měla přijít v pátek a začala sem krvácet v úterý ráno.

lenka1809
1. led 2019

Ahoj holky potrebovala bych poradit je to pozitivni test nebo si to jenom namlouvam

agneska7
1. led 2019

@lenka1809 no carka tam je ale takovych uz jsem par videla a byly to falesnaci skus jiny . bud digital a nebo obic

moly001
1. led 2019

@lenka1809 já když tento měla pozitivní, byla jsem těhotná. Ale zkus jinou značku a třeba i desítkový test, toto je 25 citlivost. A docela tento test prý dělá fslesnaky. Kolik dní ti mešká MS? Držím pesti

brookmichaela
1. led 2019

Me testy CB vysly vzdy dobre, kdyz jsem nebyla tehu tak nic a naopak

lulu20201993
7. bře 2025

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Je to pozitivní nebo falešný . Od porodu jsem to dostala v lednu tudíž přesně rok od porodu (cs).ale od té doby zase nic s manželem nám cca před 3 týdny prásk kondom večer jsem pro jistotu udělala test co tu ještě byl (mama test )a tam toto 🫣

jaja01k
7. bře 2025

@lulu20201993 Tohle je pozitivní.

cassidyc
7. bře 2025

@lulu20201993 Jako přijde mi trochu rozpitý, ale vypadá pozitivně. Zkus za dva dny další a uvidíš.

Strana
z6