Pozitívny a silňujúci testik, ale hCG v krvi negatívne
Ahojte... 31.5 som mala trojdnove divne spinenie namiesto ms... Bolo to divne, kedze mavam ms 8dni aj 9.... divne bolo aj to, ze BTT neklesla ani pocas spinenia a vlastne stale az dodnes sa drzi nad 37st... Tak som si spravila par dni po spineni test a vysiel duch, ale viditelny.. Skusila som o dva dni a zase o trosku ciarka ztmavla, tak som sa zacala tesit... No na dalsi den /asi 35dc/ som zacala spinit a kedze som uz zazila MA, sla som radsej ku gyn... Na usg nevidel nic a hcg z krvi vyslo 0,14 ☹ No dnes mi to nedalo a skusila som znova test, ale z poobedneho moca a ciarka nabehla hadam za 10s, ale stale taka slabsia, vid foto... Skusim este zajtra rano, ci zosilnie, ale je to zvlastne... Priznaky v podstate ziadne, len ta zvysena bazalna tt.
Niekde som nasla na nejakom fore, ze sa labak zmylil a bola tehotna!! Stretli ste sa s tym uz niektora??
Jaj a cystu, ktora niekedy sposobuje falosne pozit testy, dr vylucila....

slablo to..
Přidávám svojí zkušenost. Přesně takové čárky jsem měla při biochemických. Stále a stále slabé čárky a pak ze dne na den nic a pak přišla ms. Ale jak se říká naděje umírá poslední a třeba se z toho miminko vyklube 🙂. Držím palce.
Ahojte tak som si dala urobiť hcg ako samoplatca, o hodku výsledky... Dám vedieť... Ale isto to nič dobré nebude ☹
@milluska taky jsem zvedava jak to dopadlo?
Hcg negatívne, takže nič... Nevadí, snad sa ešte postasti, bo my sa s mm vyslovene nesnazime, používame prerusovanu, ale min rok som otehotnela nejak "náhodné" len to nevyšlo ☹ Ale však jedno dietko máme, tak snáď... Ďakujem ešte raz za názory a podporu.... 🙂

@milluska pozitivní, ale docela slabe 😕 i když jsem měla biochemicke těhotenství,tak jsem měla stejně silné čárky. Menstruaci jsi ještě nedostala? Tak asi nejlepší znovu k dr na krev a utz nebo vyvolavacku, ta případnému tehu neublíží.