Pozitívny a silňujúci testik, ale hCG v krvi negatívne

milluska
10. čer 2016

Ahojte... 31.5 som mala trojdnove divne spinenie namiesto ms... Bolo to divne, kedze mavam ms 8dni aj 9.... divne bolo aj to, ze BTT neklesla ani pocas spinenia a vlastne stale az dodnes sa drzi nad 37st... Tak som si spravila par dni po spineni test a vysiel duch, ale viditelny.. Skusila som o dva dni a zase o trosku ciarka ztmavla, tak som sa zacala tesit... No na dalsi den /asi 35dc/ som zacala spinit a kedze som uz zazila MA, sla som radsej ku gyn... Na usg nevidel nic a hcg z krvi vyslo 0,14 ☹ No dnes mi to nedalo a skusila som znova test, ale z poobedneho moca a ciarka nabehla hadam za 10s, ale stale taka slabsia, vid foto... Skusim este zajtra rano, ci zosilnie, ale je to zvlastne... Priznaky v podstate ziadne, len ta zvysena bazalna tt.
Niekde som nasla na nejakom fore, ze sa labak zmylil a bola tehotna!! Stretli ste sa s tym uz niektora??
Jaj a cystu, ktora niekedy sposobuje falosne pozit testy, dr vylucila....

itworks
14. čer 2016

@milluska pozitivní, ale docela slabe 😕 i když jsem měla biochemicke těhotenství,tak jsem měla stejně silné čárky. Menstruaci jsi ještě nedostala? Tak asi nejlepší znovu k dr na krev a utz nebo vyvolavacku, ta případnému tehu neublíží.

pandabox
14. čer 2016

zase ja při biochemku mela sice pár testu slávě pozitivních, asi tři dny..Stále to trvalo dele a dele než se tam to málo ukázalo a čtvrtý den negativní..
tohle testy z biochemickeho

pandabox
14. čer 2016

slablo to..

lenna_1
14. čer 2016

Přidávám svojí zkušenost. Přesně takové čárky jsem měla při biochemických. Stále a stále slabé čárky a pak ze dne na den nic a pak přišla ms. Ale jak se říká naděje umírá poslední a třeba se z toho miminko vyklube 🙂. Držím palce.

milluska
autor
15. čer 2016

Ahojte tak som si dala urobiť hcg ako samoplatca, o hodku výsledky... Dám vedieť... Ale isto to nič dobré nebude ☹

itworks
15. čer 2016

@milluska už jsi dělala i test, že se tak bojis?

itworks
15. čer 2016

@milluska ta má poslední zpráva byla omyl, tak jak to dopadlo?

adelinkkaa
15. čer 2016

@milluska taky jsem zvedava jak to dopadlo?

milluska
autor
16. čer 2016

Hcg negatívne, takže nič... Nevadí, snad sa ešte postasti, bo my sa s mm vyslovene nesnazime, používame prerusovanu, ale min rok som otehotnela nejak "náhodné" len to nevyšlo ☹ Ale však jedno dietko máme, tak snáď... Ďakujem ešte raz za názory a podporu.... 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru