icon

Pozitvní test 4-5 dní před termínem MS, je to možné?

mufffinis
4. lis 2014

Zdravím, myslíte že je možné, aby těh.test ukázal dvě čárky takhle brzo před MS? Poslední MS byla 9.10 (začátek), ovulace podle testu v neděli 26.10, tak byla ,,akce", cyklus mám kolem 29-30 dní, takže zase okolo 9.11 bych to měla dostat. zvDnes jsem nevydržela (miminko by bylo chtěné) a udělala si test s citlivostí 25 a prostě tam byly //! Trochu tomu testu nevěřím, minulý měsíc udělal taky // den před MS, ale pak jsem rozčílila a chvíli na to přišla MS. Tak si řkám, že to ale tam mohlo něco probíhat ale vzdalo to přirozeně. ...

Stalo se to někomu taky tak? že se miminko ,,ukázalo" takhle brzy? Děkuju! 🙂

Strana
z2
krisss2
7. lis 2014

@mufffinis no ten unimark byl u mě falešný

mufffinis
autor
9. lis 2014

@vanilkovazmrzlina ahoj, tak co, jak vypadají testy dále? 🙂 já dnes večer ještě testla a jsou to hezké dvě čárky 🙂 fotku dám z mobilu 😉 držím palce! 😵

mufffinis
autor
9. lis 2014

@krisss2 to je mi líto ☹

vanilkovazmrzlina
9. lis 2014

@mufffinis Ahojky, já jsem dneska bez testů, až jsem z toho na nervy 🙂 musim ráno do lékárny. A zároveň bych to měla zítra dostat, tak jsem zvědavá. Pak dám určitě vědět 😉

mufffinis
autor
9. lis 2014

@vanilkovazmrzlina dej, budu se těšit. Já měla MS dostat dnes a není! 🙂 mobil chcípnul, tak asi až zítra,nechce se mi ho zapínat.

mufffinis
autor
10. lis 2014

Neděle večer 🙂

vanilkovazmrzlina
10. lis 2014

Parada @mufffinis! Já myslím, že seš jasná, hele 🙂 já jsem kapku nervózní, dva dny bez testů... Btw kdy hodláš jit k dr? Já o tom tak přemýšlela a myslím si, že za tím musí stát tak o pět dnů drivejsi ovu nez v půlce cyklu. To by znamenalo, že jsme v tom cca o týden déle, než jakoby od zpoždění.. asi si hledám důvody hned valit k dr, at to potvrdí 😀 mám strach , aby se neopakovalo to co minulý měsíc :(

mufffinis
autor
10. lis 2014

@vanilkovazmrzlina já už díkybohu doma testy nemám 🙂 ale k dr chci jít dřív než později. Vím že třeba ještě nebude srdíčko ale s dcerou jsem čekala taky, a ten začátek nebyl nic moc, po pozitivním testu jsem skončila na týden v nemocnici kvůli podezření na mimodelozni . Tak chci mít u druhého jistotu že je na správném místě. A navíc taky

mufffinis
autor
10. lis 2014

Si myslím že tohle miminko muselo vzniknout dřív protože se ukázalo tak brzy.. Koupíš dnes test? 🙂

vanilkovazmrzlina
10. lis 2014

@mufffinis Ano, posnidame a vyrážíme do Tesca do Dr.Max - sice jsem tam inventář, ale potřebuji porovnat výsledky zrovna s tímto. Taky jsem byla odeslána do nemocnice s tím minulým nepovedeným těhotenstvím - mírně rostlo hcg, i když jsem v deloze neměla nic vidět. Nakonec naštěstí jen biochemicke, které neodeslo celé... Tak mám strach ☹ a testy mi nesilily právě. Takže jsem vždy jak na trni. Pošlu pak hned fotku 🙂

ycida
10. lis 2014

ahoj děvčátka. Doufám, že jsem ve správné diskuzi a konečně mi někdo odpoví ☹ . Před týdnem jsem měla ovulaci a snažíme se o mimi 😅 . Tři dny po mě pobolívá podbříšek, jako kdybych měla dostat MS. Čekala jsem co s tím udělá víkend, ale je to pořád stejné ☹ . V sobotu jsem byla večer venku a několikrát jsem si musela sednou, točení hlavy a slabá, ale přes den jen to pobolívání 😖. nechci plašit a letět k doktorovi ☹

vanilkovazmrzlina
10. lis 2014

@mufffinis ahoj, tak snad je to na dobré cestě 🙂 testy jsou pátek-sobota-pondělí 🙂 <3

vanilkovazmrzlina
10. lis 2014

@ycida Ahoj, prosím tě a bojis se mimodelozniho? Jinak já mívám tyhle stavy jak v rámci PMS, tak i když jsem těhotná. Nebude to nic vážného, pořádně pij a dej si třeba hořčík. To čekání druhý týden po ovu jen nekonecne, ale koncem tohoto týdne bych asi klidně testovala 🙂 kor když tento stav máš až tento cyklus.

mufffinis
autor
10. lis 2014

@vanilkovazmrzlina no tak to je paráda!!! jaký ty jejich testy kupuješ? já mám krabičku růžovou... jsou tam dva, stojí asi 35 kč nebo tak. Já si asi zase zítra testnu, i když už to nemá smysl, ale já si to užívám 🙂 při dceři jsem jen týden šílela v nemocnici... a dopadlo to dobře! takže tohle dopadne taky dobře. Jinak k dr. jdu v úterý 18.11. Manžel má dnes svátek, tak dostane ten ranní test k dárku, protože pořád nevěří, ale to už jsou prostě dáááálnice!!! jsem fakt šťastná 🙂

ninikry
10. lis 2014

@krisss2 pokud si seš jistá tím, kdy byla ovulace, tak už by tam mělo být něco vidět...podle fotky těžko soudit, já tam asi nic nevidím..."naživo" není duch?

vanilkovazmrzlina
10. lis 2014

@mufffinis Takze jsme zivoucim dukazem, ze i 4-5 dnu predem to je mozne, i kdyz si myslim, ze duvod byla drivejsi ovulace. jen doufam, ze duvodem nebudou dvojcata a tim padem vysoke hcg takhle brzy!!! 😲 To bych musela dost rozdychavat. Z Dr.Max kupuju LadyMax , citlivost 10, docetla jsem se, ze nedelaj duchy. Ja zkusim vydrzet do konce tydne, pokud bude vse ok, zavolam na gyndu pristi tyden a uvidim, na kdy me objednaji. Porad tomu nemuzu uverit... Prvni dcera byl prvni pokus, minule biochemicke byl opet prvni pokus, tohle je zase prvni pokus. 😀 Tak Vam drzim palce!!! Btw muzem si obcas napsat, jak to postupuje, kdyz uz budeme rodit zaroven!! Presouvas se do nejake skupinky?

mufffinis
autor
10. lis 2014

@vanilkovazmrzlina my máme druhé dítě taky napodruhé 😀 ty dvojčata by byl masakr ale mě by se to i líbilo, tři děti chceme stejně 🙂

ycida
10. lis 2014

@vanilkovazmrzlina
Ahoj a děkuji za odpověď. Tak moc bych si přála mimi. Nikdy jsem neměla zánět močového měchýře či zánět vaječníků ☹ , ale co jsem dnes poslouchala od kamarádek, tak se přikláním k tomu, že budu nastydlá 😅 ☹

snilkova
10. lis 2014

@mufffinis měla jsem pozitivní test 4 dny před MS a teď tady vedle sebe mám roční holčičku 😉

marinkama
11. lis 2014

Ahojky holky narazila jsem na vaší diskuzi, také se snažíme, ale menzes mám nepravidelný☹ ovulku jsem měla až 4.11 tak budu čekat až do úterý když to vydržím....máme doma už 20 měsíčního kloučka a u něj jsem měla vidět // čárky 4 dny před očekávanou MS...
@mufffinis budu držet palce ať ať čárky pěkně sílí!!!!! a vše jak má 🙂

vanilkovazmrzlina
11. lis 2014

@marinkama Já jsem si test koupila ve středu a čekala jsem to v pondělí. A něco tam teda bylo. Kratila jsem si tím pozorovanim čas na (ne)příchod MS. Je to nekonečné 🙂

Jinak holky, já se cítím mizerně, jsem povalec upocený, nálada na nic,bez energie, veškerá euforie je ta tam. Mám blbe svědomí vůči dceri, sedí cele dopoledne u Peppa pig , jsem nemožná 🙄 Snad se to zas prekuli. Snad máte lepší naladicku než já 😔

mufffinis
autor
11. lis 2014

@vanilkovazmrzlina já jsem v euforii teda pořád, ale dnes mě dcera mírně (dost) vytáčela, rostou jí zuby a co chvíli kňourá a xichtí se, no vůbec jí to nesluší. Z procházky jsem domů utíkala skoro, protože byla protivka protivná. Naštěstí už od 6 spí. Jako bude to časem hustý, bydlíme ve 4. patře bez výtahu, nosím jí na ruce, zatím nechodí a unavená jsem v 8 a jsem zralá jít spát :😀

@marinkama 4.11 jsem našla první dvě lehké čárky, to je dobré datum 🙂 určtě se podařilo a za chvíli najdeš //, držím palce.

mysak93
11. črc 2019

Ahoj holky, už si připadám jak blázínek... Můžete mi poradit, zda tam něco vidite ? ☺️ Jsem 4 dny pred M/S, příznaky mám snad uplně všechny co existují .... ať je to zimnice, unava, bolest hlavy, nalady jak na houpačce, bílek vytok( nesvedi, nezapachajici), trosku jsem mela citlivá prsa ale neni to tak strasne, poboliva me v podbrisku a obcas pichne ... Myslim, ze na test je brzy ale ... spíš si myslim ze to je uz psichycka .. ale za vase názory nic nedam ... ☺️

Strana
z2