Pozná test těhotenství po pár dnech?
Zdravim damy. Takze ve zkratce. 3.1.ms konec 7.1
Ovulaci nehlidam a nekontroluji. Vysadila jsem HA cca pred mesicem
Nechraneny styk 9.1. A 15. 1.
Jenze od vcera je mi tak nejak divne. Boli me bricho zada, spala jsem snad 18 hodin a mam porad na neco chut. Dneska jsem sedela v praci a premyslela. Tak jsem zabehla pro tehu test. Klasika vysla jedna carka. Taky je to par dni. Ale po pul hodine jsem koukla na test a byla tam malinka patrna carka. Zkoumala jsem to dloubo. Ale je tam. Je mozne ze uz by to test poznal takhle brzo
Jsme spolu 5 let. O miminko sme se zacali snazit tento mesic. Udajne s ni byl rok co mi rekla. Doma absolutne vse v poradku nic neobvykleho takze me tohle ani nenapadlo. Na vanoce me pozadal o ruku. On se k tomu moc nevyjadril vlastne vubec a kdyz o tom chci mluvit utece. Takze ani nevim. Udajne ji rekl ze chce byt se mnou a odesel od ni a ona na truc sla a udelala tohle. Rada bych odpustila ale nejde to. Duvera drzela nas vztah pri zivote. Je hodne v praci a ja nevim kde a skym travi cas. O vikendu s kamaradi vetainou hraje fotbal. Kdyz jsem si neceho nevsimla muze zacit kdykoliv zas. Naopak rekla bych ze nam posledni pul rok slapal vztah lepe nez drive. Hodne sme se bavili o miminku a rozhodli sepro nej. Vanoce uzasny. Zadoat o ruku a krasne snx na spolecny zivot. Je to sileny pro me je ppkracovat nemyslitelny alespon ted. Nevim jak na to budu nahlizet po nejake dobe ale pro me klesnul a duvera je pro me zaklad vztahu. Nehodlam se nervovat zda nekoho ma ci ne. Za celou dobu co jsme spolu me nikdy nenapadlo ho podezirat. Ted mu neverim ani nos mezi ocima
@veruberuveru Rok? To je des! Nevysvetli a utece? Mel by se k tomu aspon postsvit jako chlap! A ne zbabele utikat. Tuhle situaci Ti nezavidim... Nebudu tady psat, co bych udelala, nebo neudelala, nejsem na Tvem miste. Mozna byste si mohli dat od sebe pauzu, aby sis uvedomila, zda ma cenu mu vubec davat nejakou druhou sanci a zaroven uvidis,.zda o Tebe zabojuje. Je mi lito, ze si Te vubec nevazil a podvedl Te 😔
Hlavne kdybych to aspon tusila... ale takhle si pripadam jako uplny pako. Ktere nepozna nic. Rekl mi k tomu ze si to vymyslela a ze to neni pravda. Tim konci debata a vice se o tom bavit nechce. Sbalila jsem si par veci a jsem ted doma u mamky. Musim si vse rozmyslet. Ale vazne nevidim cestu. Nespim mam nervy na dranc. Jen premyslim co bude dal....
@veruberuveru A napadlo Te, ze Ti treba nelze? Uz se podobny pripad nekolikrat stal, ze zenska chtela chlapa a vymyslela si story o nevere. Partnerka ji na to skocila a s partnerem se rozesla a nakonec se ukazalo, ze vazne si to ta zenska jen vymyslela a myslela si, ze toho muze pak ziska... Je to sice nepravdepodobne, ale i takove pribehy jsou. Kdo vi, treba Ti opravdu nelze... ono je zvlastni, ze ona prisla osobne... a co to byly za veci, co Ti prinesla? A kdy to podle ni ukoncil? Pred tim nebo po tom, co Te pozadal o ruku? Pokud to byla krasna a romanticka zadost o ruku, myslis, ze by si opravdu dal zalezet,.aby Te pozadal o ruku, aby vybral prsten, aby to bylo dokonale a pri tom behal za jinou? Pokud by opravdu za jinou behal, proc tak najednou zadost o ruku, proc najednou snaha o miminko... co kdyz ona mela zalusk a kdyz zjistila, ze jste zasnoubeni, tak ji posibalo? Nektere zenske jsou hrozne intrikarky... nektere jsou fakt svine a aby dosahly sveho,.nezdrahaji podstoupit i takoveto kroky... Kdysi jsem zazila neco podobneho (sice to byly pubertatske leta), ale jelikoz dama v urcitych detailech to nedotahla, doslo mi, ze mi chce jen vsugerovat, ze me muj pritel (ted uz manzel) podvadi. Jelikoz mi hned od zacatku rekl,.ze ho zacala otravovat a dokonce mi ukazal komunkaci, kde ji posila nekam a ona ho osocila, ze to pisu ja a ne on (resp.me osocila) a napsala mu jak hrozne se miluji a ja jim to stesti chci zkazit, mela jsem dost... a pak jeste ty nedotazene detaily a dokonce mel i super alibi, byl se mnou v doby, kdy ona tvrdila, ze byl s ni. Mozna ted budes mit brouka v hlave, ale je treba prijit na to, kdo lhal, jestli on, nebo ona. A Ty ji znas? Pokud ne, rekl Ti odkud ji znal on?
Tak ve skratce. Ona s nim kdysi neco mela cca 10 let zpet. No nejdrive jsem tomu nechtela uverit. Verila jsem jemu. Rikal ze mu to dela na schval a ze on ji nechce. A ona ze se msti.Ale pak jsem nasla doma jeji recept z gyndy u nej v penezence. Veci co prinesla byly jeho. Dve tricka a koupaci kratasy .. jeste vonavka co sem mu dala k narozeninam .... udajne to sni ukoncil pred vanoci nekdy 10 prosince. Tyden pred mejma narozeninama.
Proc byla jeji odpoved ze se rozhodl ze miluje me a nechce ukoncit petilety vztah kvuli poblouzneni. Ona navic neni svata. Takze si aai uvedomil ze je lepsi vrabec v hrsti nez holub na strese. I ty veci sem si vysvetlila tak ze mu to mohla kdekoliv zit. Chodi do posilovny atd... ale ten recept uz byl moc. Pak jsem nasla klice od jejiho bytu a listy do bazenu kde byl s ni a jejim synem. No a to uz jsme se balila a odjela. Dnes se ukazal v praci s kytkou. Mam svatek tak mel duvod priject prosil a chce jit na veceri .miluju ho ale nemuzu ho videt
Ovsem jsem zoufala to priznavam. Nevim co mam delat
@veruberuveru Zkus jit na tu veceri, treba Ti to nejak vysvetli. Bohuzel nekdy clovek musi uklouznout, aby ocenil,.co skutecne mel... jenze to uz pak byva casto pozde. Tvou duveru ztratil, to je jasne... a tim, ze pak jeste Ti lhal, to taky nebylo hezke. Mel byt uprimny,.bez uprimnosti to nejde. A on vi,.ze jsi byla v nemocnici kvuli samovolnemu potratu? Chapu,.ze uz mu nedovedes verit, ze nevis jak dal. Ale pokud Ti muzu poradit na tu veceri bez,.at vis, co v nem je. Jedno ale je jasne, pokud se date zase dohromady, uz mu nikdy nebudes verit, je mozne, ze kazde zpozdeni budes brat jako potencionalni neveru... Je jasne, ze nekde pro ni cas musel krast, tim padem by mel byt casteji ted doma. A byl to cas s kamarady, anebo vysedavani v praci? Mozna oboji... je to tezke, je to bolestiva rana, ktera se bude dlouho hojit a zustane po ni jizva. Je jen na Tobe, ktery zpusob bude pro Tebe mene bolestivy, byt s nim,.anebo byt bez nej. To, ze Te uz nikdy nepodvede, to Ti nikdo nezaruci,.uz to jednou ochutnal, ochutnal zakazane ovoce. Pokud se rozhodnes k nemu vratit, musi mu byt jasne, ze Te mohl navzdy ztratit a ze pokud to udela znova, ztrati Te urcite. Pokud by bylo i mimco ve hre, bylo by to ted mnohem tezsi.... je to smutne, ale je to tak
@veruberuveru Jinak vse nejlepsi k Tvemu svatku. Preji spravne rozhodnuti
Koncim v 5 tak mu mam pak volat. Prave cas kradl a ja nevim kde. Proto me to tak se*e. Nevim jestli s nim dokazu byt. V nemocnici za mnou byl ale ja ho k sobe nepustila. Nechtela jsem ho videt az dnes. Na jednu stranu je to jako jo tak uklouzl ale on uklouzl na rok. To je pro me strasny. Kdyz zavru oci vidim je spolu. Kdyz sem vedle nej usinala nemohla jsem ho ani citit. Chce to cas. Kazdpodne ted prevlada odpor a zrada. Rikam si zda odejit definitivne. . Asi by bylo mensi zlo
Z aprani dekuju
@veruberuveru To se nedivim,.ze chces odejit. Ja osobne bych to urcite nezvladla, nezvladla bych s nim uz byt 😉 A nedivim, ze ho nechces videt... pokud tomu tak je, tak na veceri nechod, rekni, ze to je pro Tebe prilis brzy. Pokud spolu mate byt, musi si Te ziskat a to bude jo tezke... co pokazil, musi napravit a je jen na nem,.zda se bude snazit a neda Ti pokoj a Ty nakonec se k nemu budes chtit vratit, anebo budes mit k nemu vetsi odpor. Anebo to hned vzda a to by znamenalo, ze to nema cenu.
Za mě - mluvit, mluvit, mluvit. I když je to bolestivé, tak je pro tebe důležité všechno pochopit a rozumět tomu. On tohle musí respektovat - on to zpackal a on musí trochu skákat podle tebe. Chceš se z toho vymluvit, chceš aby ti upřímně vysvětlil, proč to udělal, a jestli se rozhodneš mu odpustit, musí vědět, že si tvou důvěru musí znovu vydobýt a nebude to lehké. Prostě ti musí vyjít vstříc, jestli tě stále chce, a uvědomit si, že to už nesmí nikdy udělat. Jenže je otázka, jak upřímný dokáže být a jak je schopný uvědomit si svou chybu.
@hlasimse plne souhlasim,
ale pokud se @veruberuveru na rozhovor necitis, dej tomu cas.
Veceti jsem zrusila ze pujdem jindy. Mluvit mluvit to je to co nam posledni tyden nejde vubec a abych rekla pravdu nevim jestli se chci dozvedet detaily jejich vztahu. Musim se srovnat nejdriv zacit od sebe. Pak uvidim
@veruberuveru mluvit, mluvit a mluvit ma smysl jen, kdyz se budes k nemu chtit vratit... spis zjistit, co bylo impukzem.k nevere. Jesli se vratit nechces, nedrasej si nervy, cim mene budes vedet, tim mene Te to bude bolet
Holky diky za podporu. Asi jsem si to cele predstavovala i ja jinak. Mozna jsem cekala vstricny pristup. Jeste jsem mu napsala ze bych si chtela promluvit. Zkusit pochopit. A zjistit co bude dal. Odpoved ze nema co probirat a ze cele reseni situace je k nicemu ze uz mi vse rekl a nehodla to resit dal.
@veruberuveru tak pak at tahne do prdele, promin... Ale rok chrape s jinou a az se to provali, rekne "hm, sorry. Ale ja chci tebe. Takze dobry, lasko?" Fuj. Pryc, jsi mlada. A ztracene tehotenatvi s tim nesouvisi. Ja mela domaci pohodu, hezky vztah, zadny stres a stejne odeslo... To neovlivnis, ne v takhle brzkem tydnu.
@veruberuveru no... co dodat... chlapec ma vysoke ego... kolik mu je?
Prave uz neni zadne dite. 33 a me je 26 . Holky je to sileny. Ja uz nemuzu dal. Kdyz udelam krok dopredu , on o dva couvne. Ted jak tam ten tyden nejsem neverim tomu ze je sam. A uz mi z toho hrabe. Asi jsem tu jeho dnesni navstevu pochopila spatne. Myslela jsem ze je to krok dopredu ale on jenom prijel postourat bolest a zase je to horsi
@veruberuveru upřímně obdivuje tě a chápu... To si dělá prdel rok být jinde?!!! PŘITOM plánovat děcko a drze požádat o ruku? A ještě se nechce o ničem bavit? Podle mě tě má v hrsti, protože jinak kdyby se bal ze o tebe přijde, tak zaprvé pokud by byla pravda že byl někde s jinou rok tak se strachy posere a nemá takový namistrovany keci o tom že už nemá co říct... Sorry jako ten by letěl ko.ot... Přeji ti hodně sil at to preklenes a věř tomu že si zasloužíš chlapa kterej tě bude skutečně milovat!
Tak jak to čtu dál, já osobně bych v tom neviděla žádnou budoucnost a nejlepší asi bude udělat za tím velkou tlustou čáru. Jsi mladá a takového chlapa co tě nerespektuje si nezasloužíš. Evidentně se cítí bez viny, je to ubožák. Nechala bych ho v tom pěkně vymáchat - nechat ho a už nikdy mu k sobě neotevřít dveře. On si možná časem uvědomí, jaký byl hlupák.
@veruberuveru Jsi mlada a pan pravy na Tebe teprve ceka. To co hosan predvedl je pod Tvoji uroven. On to cele pokazil, 5 let hodil do haje a ted misto, aby se priplazil po kolenou a prosil o odpusteni, ze Ty se za nim priplazis... jeho super ego me vazne prekvapilo. Nezaslouzi si Te! A jestli uz ted pochybujes, zda je tam sam, zda tam nema nejakou jinou, myslis, ze to jeste ma budoucnost? Mozna si hraje na to, ze bude zatloukat, ztoukat a zatloukat, ale to by melo smysl, kdybys nemela zadne dukazy o nevere, ale Ty jich mas vic nez dost. Zacni od nova... s takovym jednanim to vazne nema cenu, jen by ses trapila
Dekuju vsem. Za podporu a nazory. Je to zvlaatni zjistit ze clovek ktery s vami zije takovou dobu vlastne zije i jiny zivot. Mate pravdu. Ja to neprekousnu a neumim jit dal. Rozchod je pro me momentalne asi nejlepsim resenim. Ikdyz je to dost bolestive jednou to prestane. Jen si rikam co je to za cloveka kdyz usinal vedle me rikal jak me miluje a to same delal hodinu pred tim s ni. No hold to tak melo bylo. On se ten pravy snad najde 🤗
@veruberuveru Raci na to ani nemysli, zbytecne si tim drasas nervy... zivot musi jit dal... kdo vi, co jeste na Tebe ceka a co Ti tato horka skola zivota prinese... mozna za to nakonec budes rada, protoze poznas nekoho, koho bys jinak nepotkala.
@veruberuveru Tak co pritel, projevil nejakou iniciativu, anebo se stale chove jako totalni vul?
Ukoncila jsem to. Zadna snaha nic. Poridila jsem si stene a ziju si tak nejak po svem. To nejhorsi uz mam snad za sebou . Zivot jde dal. On se ani neozval kdyz jsem nenapsala prvni. Nema to cenu
@veruberuveru A jakou rasu? Treba Ti stenatko privede do zivota i noveho pritele, ktery si Te bude vazit. Myslim, ze Ti pomuze, aby tezke chvilky nebyly az tak tezke. Je mi lito, ze byvaly pritel byl hnup. A kde ted vlastne bydlis? A byt, ve kterem jste zili, byl priteluv?

@veruberuveru Prinesla par veci? To zni,.ze to s ni tahl dlouho... Mno... pomstila se... Mela bys s nim probrat, proc k nevere doslo a co ho vedlo k tomu,.ze to ukoncil. Ja zastancem nevery absolutne nejsem, ale nic neni cernobile a nekdy dat druhou sanci se oplati. Jen Ty ale muzes zvazit zda za druhou sanci stoji nebo ne. Prece jenom to ukoncil sam...Otazka je, zda se to bude opakovat... Sama nevim, co bych delala na Tvem miste. Moje duvera by byla rozbita nenavratne na milion kousku... myslim, ze to tak je i u Tebe... dej mu sanci zkusit posklasat kousky, uvidis, jak se bude snazit... A jak dlouho jsi s pritelem? Co Ti k tomu vlastne rekl?