Pozná test těhotenství po pár dnech?
Zdravim damy. Takze ve zkratce. 3.1.ms konec 7.1
Ovulaci nehlidam a nekontroluji. Vysadila jsem HA cca pred mesicem
Nechraneny styk 9.1. A 15. 1.
Jenze od vcera je mi tak nejak divne. Boli me bricho zada, spala jsem snad 18 hodin a mam porad na neco chut. Dneska jsem sedela v praci a premyslela. Tak jsem zabehla pro tehu test. Klasika vysla jedna carka. Taky je to par dni. Ale po pul hodine jsem koukla na test a byla tam malinka patrna carka. Zkoumala jsem to dloubo. Ale je tam. Je mozne ze uz by to test poznal takhle brzo
Jak máš dlouhý cykly?🙂 Ale stejně si myslím, že je brzo...pokud dobře počítám, tak jsi dneska 14DC, což je teda hodně málo na pozitivní TT..:/
No prave .... cyklus kolem 28 dni. Ale ne uplne pravidelny. Po ha se to melo srovnal ale stejne vetsinou 2-+dny.
Ovsem na tom testu je proste slaba ale viditelna carka.
@veruberuveru Tak to si myslím, že je ještě brzo...s takhle dlouhým cyklem můžeš mít ovulku mezi 10-14DC..a to by vubec nebylo vidět..navíc jsi vysadila nedávno a ovulace ještě vůbec nemusí probíhat:( Jinak po zaschutí většina testů dělá takhle falešňáky, taky mají v návodu, že výsledek se po pěti minutách nemá odečítat a má se test vyhodit no 🙂 Ráda bych měla nějakou pozitivní zprávu, ale myslím, že to bude jen falešňák, čili ryska, resp. barvivo v testu. Jinak zkus si vysledovat, jeslti a kdy máš ovulaci a podle toho to bude jednodušší🙂 Já třeba po vysazení první cyklus vůbec ovulku neměla🙂
Moc diky. Nam je to nechci rici jedno ale. Nechame to prirode
@veruberuveru carka je po limitu. To mluvi za vse. Priznaky nejspis autosugesce, touha po tehotenstvi
Tvuj cyklus je pravidelny. Na test je brzy, pockej do vynechani MS.
Snazila jsem se to vyfotit ale mam mizernej fotak a je tam blbe videt i ta tlusta. Tahle je uprostred silnejsi a ke koncum slabne a uplne mizi. Kazdopadne dekuju jeste pockam. A uvidime . Myslite ze kdyby mi mudr. Vzala krev pristi tyden pozna se to???
@absintka19
Urcite je brzo ani nejde o nejakou velkou touhu otehotnet. Jsme mladi a casu je dost. Ale opravdu se posledni dva dny citim jako uplne jinak.
Vim ze to sem uplne tak nepatri. Ale kdyz jsem inseminovala jsou kobcu uz druhy den zrala jako prokopla. A uplne zmenila chovani. Vzdy kousala atd. Najednou mazlik nejvetsi. Po 24 hodinach
Volala jsem mvdr. A rikam ji to ona ze to nemuze byt znat a skutecne 16 den potvrzena brezost. To jen tak jako naokraj pro zasmani 😉
@veruberuveru obavam se ze kdyz ji reknes ze 3.1 byla posledni MS tak si te ani nepozve a mela by pockat aspon tyden po vynechani MS aby i neco malo vydela na utz. Lepe udelas kdyz se na to nebudes upinat. Jestli to tak vedet chces zaplat si hcg test jako samoplatce v laborce. I kdyby jsi teoreticky otehotnela ze styku 9.1 tak by jsi byla "tehotna" 14dni a to je malo aby bylo neco videt.
No ja tam musim na prev.prohlidku. tak nevim zda se vubec zminit a neco resit
@veruberuveru to se klidne zmin. Za to nic nedas.
Dekuji holky ☺
Rika se, ze zena muze poznat vnitrne, kdyz otehotni. Avsak v Tvem pripade bych rekla, ze je to tak trochu psychika. Spis bych predpokladala, ze ted nekdy Ti prijde ovulace. Test byl pozitivni az po pul hodce a ne po case uvedenem vyrobcem. Jak jiz bylo zmineno vyse, i vyrobce pise, ze po urcitem case muze byt test falesne pozitivni. Navic Tve chute... vysadila jsi HA, hormony se Ti bouri, muzou byt i chute... po HA to chce nekdy i cas, nez budes moci otehotnet, ovsem s HA se vaze i urcity hormonalni boom a hodne zen otehotni hned po vysazeni HA (obvykle ten dalsi mesic bez HA). Mohlo jiz dojit k ovulaci, ciste teoreticky bum ovulace a hned oplodnene vajicko. Jenze oplodnene vajicko Ti muze udelat pozitivni test, protoze Ti zvedne hcg hormon (test bude mit ducha, svetla druha carka), tehu budes az se vajicko zahnizdi, to uz pak druha carka bude viditelnejsi. Pockej na termin ms a udelej si rano test. Pokud ted uz mas oplodnene vajicko, ceka ho jeste dlouha cesta. V terminu ms jeste nejspis dr.vacek neuvidi. Nekdy ani nejde videt mimco tyden po terminu ms.
Holkx tak jsem to psychicky nevydrzela a dnes testovala znovu. Po 3 min juknu a zas uplne slaba carka 🤔
Hoď se do pohody 😉 příznaky jsou spíš psychické, na pozitivní test je dost brzo. Spíš bych to připisovala rozházeným hormonům a psychice. kdybys to tak nehrotila, tak si žádné testy neděláš. Doporučuju fakt nic nehrotit, nebo se za pár týdnů psychicky složíš. VIdím to tu v diskuzích každý den. Holky tvrdí jak nic nehrotí, nic neřeší, ale po dvou měsících už nemůžou vidět těhotnou ženskou, nad kočárem brečí a po třech měsících chodí za doktory že jsou zaručeně neplodné.
Vykašli se na to, čím míň na sobě budeš pozorovat každý příznak, tím víc v pohodě budeš 😉 vím o čem mluvím. Nestresuj sama sebe
Plne souhlasim s journals. Ja osobne radeji test odkladala. Kdyz to bylo tyden po planovane ms, tak jsem do toho sla a zkontrolovala a byly // carky, tyden v poho a pak bum a bylo po. Pokud chces vetsi jistotu, dr.nejspis nic neuvidi, ale muze Ti vzit krev a zjistit hladinu hcg. Pokud bude nizka, vajicko jeste se nejspis poradne nechytlo. Ale hlavne to neresit. Lehce se rekne, tezce se kona, ale pokud budes testovat pred ms a upnes se na to a nevyjde to, budes zklamana vic a vic... a pak to bude presne tak, jak pise journals.
Ahoj zeny. Obnovuji diskuzi. Test byl zrejme falesny protoze dalsi uz byl 100%negativni
Ale ted k veci. Takze 3.1. Zacatek ms. (delka ms5dni)
Delka cyklu 28 pravidelny . Ovulace 20 ledna. Nyni uz 3 dny zpozdeni. Tyden uz mam pocit jako bych to mela dostat. Boli me bricho ale ne porad. Proste obcas behem dne. Nekdy dost silne jindy jen slabe. Zadne spineni nic. Dnes test negativni. Mozna nejaky dusik ale radeji nic nez neco .at nejsem sklamana. U doktorky jsem jeste nebyla. Navstevu jsem rusila kvuli chripce. Rikala jsem ze radeji pockam. Co myslite uz jit na krev? A co ty bolesti mela jate nejaka????
@veruberuveru Pokud ovu byla az 20., pockej s testovanim, jeste je brzy. Zkus az 4.2., zda se objevi duch. Driv to klasickym testem nema cenu. Pokud jsi nedockava, kup si dogitalni, ten je citlivejsi. Drzim pesti.
Tak jsem v noci skoncila v nemocnici. Okolo pul 2 rano obrovske krece nemohla jsem se postavit . Krvaceni behem nekolika hodin.samovolny potrat.
@veruberuveru To je mi hrozne lito. Priste to urcite vyjde. Nech si vzit krev, zda Ti nechybi zelezo. Na udrzeni je pak dobre brat pred ocekavanym tehu krom listovky selen a zinek, pripadne horcik, pokud ho mas malo a zelezo, pokud jsi chudokrevna. Ja jsem tohle zazila ted v prosinci (6tt), ale nemusila jsem do nemocnice.
@veruberuveru A dnes asi opet, ale kratce po terminu MS. Na testu byl slabounky duch (2 dny zpatky) a dnes nad ranem hrozna bolest v podbrisku a pak prisla docela bolestiva MS. Nevim, zda tentokrat to byl samovolny potrat, ale bolestive to bylo dost.
Ja uz jsem se docela tesila... a bylo to tak bolestive. Hrozny pocit. Vycitky zda jsem neco udelala spatne a mohla udelat jinak aby to tak nebylo ale uz a tim nic nenadelam. Budem se snazit dal
@veruberuveru Nic jsi neudelala spatne, jen s vajickem nebylo neco v poradku, nejspis bylo slabe a spatne se chytlo. Priste to vyjde. Drzim pesti 😊
No to nevim hrozne jsem se nervovala. Posledni tyden praskla na meho pritele nevera. Pry to ukoncil ale ja vubec nespala porad se mi to honilo hlavou. Neumim s tim asi zit a jit dal. Prenest se pres to asi nedokazu. Nevim jak neumim se s tim srovnat. Nezvladnu to. A ted si to hrozne vycitam. Mela sem se na to vyprdnout a byt v klidu jenze to teda nezvladam
@veruberuveru Tohle by nezvladla zadna zena, aby byla v klidu, kdyz ji je jeji partner neverny. Je mi to hrozne lito. Jak jsi vlastne na to prisla,.ze Ti byl neverny? Chapu, ze se pres to neumis prenest, potrebuje to cas, aby sis uvedomila, zda s nim jeste dokazes vubec byt. Neni dobre delat ukvapene zavery, dobre si to rozmysli, zda chces zit bez nej, nebo mu dokazes odpustit a byt s nim. Kazdopadne pokud miminko chtel, tak by si mel uvedomit, jak Ti psychicky ublizil. Nerikam, ze je to jeho vina, ze jste o mimi prisli, ale urcite to nepomohlo k tomu, aby vse bylo ok.
Jak sem na to prisla no to byla taky sranda. Zaklepala u nas doma a prinesla mi par jeho veci ukazala nejakou konverzaci na mobilu a odesla ... vlastne se s ni rozesel a ona se mu pomstila.

Jeste tedy na kontrolu mam jit v pondeli. Ma klasicke vysetreni
Myslite ze uz by to bylo z krve poznat?