Pravidelná menstruace 28 dní. Mohu být těhotná?
Dobrý den , chtěla bych se zeptat, menstruaci mam pořád po 28 dnech , teď jsem měla 2 dny spoždeni minuly měsíc pak přišla jen na 3 dny ( normálně mam 5 dnu ) , ted spoždeni 4 dny a dneska jsem začala maličko špinit , test je negativní , je možné že bych byla těhotná?? Děkuji moc za odpověď a přeji příjemný den
Záleží kolik je ti let? Změny a výkyvy v menstruačním cyklu může způsobovat spousta faktorů. Jsou to třeba různé záležitosti životosprávy, váha, samozřejmě stres, užívání léků a taky postupující věk. Cyklus se začíná rozhazovat před menopauzou. Možná by bylo vhodné poradit se s obv.gyn. a zažádat o vyšetření hormonálního profilu 😉
Ahoj, potřebovala bych znát váš názor. Posledni ms jsem mela 27.2 ,uvulaci jsem měla 15.3 ,každý mesic mam mesicky pravidelne skoro na den a dneska mam uz 5 dní zpozdeni. Poslednich par dni me boli v podbrisku,jako na mesicky a picha me v pravem vajecniku. Test jsem si dělala 30tyho a byl negativny. Je mozny ze to bylo jeste brzo? Přesně takhle jsem to mela pri druhem tehotenstvi ale kazde tehotenstvi je přece jenom jine.
@lencaa11 já jsem testovala 30tyho, to bylo zpoždění 3 dny, i když predminulej mesic jsem to teprve 30tyho dostala... Zkusim test zítra a kdyz to nedostanu do středy,tak půjdu k dr. Napadlo mě, jestli by to taky nemohlo být tim, že jsem začala brát vlasové hnojivo, ale podle toho, co jsem četla na netu by to mělo bejt v pohodě.
@viky000 3 dny zpoždění už by na testu byl 👻 možná se ještě ukáže ale může to bejt i jiná příčina ne hned těhotenství telo se mění může to bejt cokoliv hormony ,endo ,cysta ,polyp atd ...kdyz zítra na testu nic nebude tak je jasný že háček je jinde a vlasové hnojivo na to vliv nemá

@nikisek101 pri zpoždění by tam byl 👻 aspoň taky záleží kdy byla ovulace atd ..