icon

Preejakulační tekutina/kapka touhy, mohla jsem otěhotnět?

ajushkaprcek
2. únor 2017

Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli bych mohla otěhotnět z kapky touhy. Četla jsem si o tom na internetu nekdo psal ze z toho otehotnela a nekteri ze je to blbost. Mam 3dny opozdenou menstruaci a pr3d 2ma dnama jsem rano zvracela po tom co jsem vypila caj. Od te doby mi je z nej zle kdyz ho piji a bricho mam vetsi. Myslime si s pritelem ze za to muze ta tekutina ale nevime to jiste. Prosim radu moc dekuji. Aja)

risu
•
2. únor 2017

Zpozdena MS muze byt i ze stresu... Otehotnet z kapicky lasky jde, ale sance je miziva. Pro vas klid si kup tehotensku test..

ajushkaprcek
autor
•
2. únor 2017

@risu tehotensky test si chystam kupovat zitra. Dekuji. Zapomela jsem pripsat ze jsem 3 mesice bez antikoncepce a prave po tehle menstruaci je zas budu brat..

odula
•
2. únor 2017

@ajushkaprcek naše "kapka touhy" se jmenuje Pepíček a je ji uz sedm let. Je to prďák 👍😎

odula
•
2. únor 2017

@ajushkaprcek jinak myslím, že šance jsou spíš malý. Záleží na spoustě věcech. A menstruace se může zpozdit i kvůli rýmě nebo střevní viroze 😉

ajushkaprcek
autor
•
3. únor 2017

@odula Vazne?jejda muzu se zeptat jak probihaly prvni priznaky tehotenstvi atd...?

ajushkaprcek
autor
•
3. únor 2017

@odula dobře dekuji za odpoved,takze se nemusim jeste moc stresovat ze jsem v tom? A kdyz nedostanu memstruaci tak mam jist normalne antikoncepci?

majkoz
•
3. únor 2017

@ajushkaprcek Test! A neplaš😉

valeriem
•
3. únor 2017

A co takhle zkusit test? Anebo priste komdom. Ale drzim palce, at je to jenom zpozdeni. Ja s nasi "kapkou" ted musela vstavat v 5 rano _😉

monikaa_p
•
3. únor 2017

Kdyby si byla těhotná,tak to určitě nepoznáš kvůli většímu břichu. Na to by bylo opravdu hoooodně brzy.

odula
•
3. únor 2017

@ajushkaprcek určitě test jestli to nedostaneš, než cokoliv nasadis. At máš klid.
Jinak co se týče příznaků , u prvního nebyly vůbec žádný krom vynechany menstruace. A dvě čárky 😉

marketa11112
•
3. únor 2017

ahoj , ja nekde cetla, ze v te ,, kapce touhy,, je vice spermii ... takze dle mého se z toho otěhotnět da... kazdopadne prave kvůli tomuto u nas doma resime antikoncepci 🙂)... třeba prerusovana souloz u nas není mozna 🙂.... kazdopadne ted cekame druhé dite a z ceho presne, kdo vi.. bylo planovane, tak nemusíme resit...

u nas tehotenstvi je vždy jasne.. vim to snad po tydnu(boleni briska, nafouknuti, boleni prsou, nevolnost), pak mam jasne vynechanou menstruaci...
ty si kup test a uvidíš. 🙂)... ale me ukazal dve carky az po vynechani ms

petrapet9
•
8. únor 2017

Já jsem neměla žádné příznaky těhotenství víc jak dva měsíce. Když první měsíc MS špinila jen dva dny myslela jsem si že je to nachlazením a sportem který dělám ale když MS druhý měsíc nepřišla vůbec byla jsem už hodně nervózní. Udělala jsem si hned několik testů a bylo jasno. ☹

pincola
•
8. únor 2017

@ajushkaprcek Může se, bohužel ano. Mělas zrovna plodné dny? Poznáš je? Pokud nepoznáš, spočítej, kdy byl sex, kolikátý den od prvního dne poslední menstruace. Pokud mezi 9.dnem a 18dnem je šance vyšší. Tam někde nejčastěji bývá ovulace. Ale plodné dny trvají tak 4 dny. To orzpětí je tak velké protože každá to má jinak. Záleží, jak jste se trefili.

zabudnutaanezdrava
•
8. únor 2017

z kvapky tuzby sa otehotniet neda, a ten kto hovori, ze ano, tak otehotnel z "niecoho ineho" a si to len nechce priznat, asi chlapovi uslo:D
z predejak. tekutiny nie je mozne otehotniet, pokial sa dodrzia urcite pravidla pri sexe.
ak partner v ten den neejakuloval a ide naostro, tak je bez sance,aby ste otehotnela,pokial ho vyberie vcas, ak ale ejakuloval pred tym a nesiel sa umyt a vymocit, napriklad mate druhe kolo hned,tak je realna sanca ze otehotnies,ale nie pre kvapky lasky,ale pre nezmyte spermie, ktore on mal na sebe a v sebe. takze hned po ejakulacii sa ist vymocit, a umyt poriadne !a ziadne dieta nehrozi.ak sa dodrziavaju iste zasady je bez sance, aby zena otehotnela, lebo kvapky lasky obsahuju nepohyblive spermie, neschopne otehotniet.Slova mojich viacerých gynekologov,a z vlastných skusenosti viem,že pokial sa dodrziavaju tieto zásady nie je sanca na otehotnenie ani na 14-den cyklu v case najvacsej ovulácie, 🙂 nie je z coho byt tehotna..
ja by som uz asi musela mat 25 deti,kedze s partnerom nepouzivame ziadnu ochranu

valeriem
•
8. únor 2017

@ajushkaprcek tak jak to dopadlo?😲

jasnenka87
•
6. čer 2018

@zabudnutaanezdrava dobry deny mohu se zeptat vy jste doktorka?